Ondernemers helpen ondernemers: Heb je een hulpvraag, bied je hulp aan of wil je jouw initiatief onder de aandacht brengen? soestvoorsoest.nl

2 juli 2021 17:30-21:00

BBQ Soest Netwerkt!

De zomer is begonnen, tijd voor een feestje! Op vrijdag 2 juli 2021 organiseert Soest Netwerkt haar jaarlijkse BBQ. Met geroosterde creaties van de chef, koude drankjes en nog meer lekkers.

Stayokay Soest.

Je bent welkom vanaf 17:30 uur en om 18:15 uur onthullen we welke activiteiten Soest Netwerkt de rest van dit jaar nog in petto heeft. Het festijn duurt tot 21:00 uur en vindt plaats in de mooie, grote tuin van Stayokay Soest. De jeugdherberg bevindt zich aan de Bosstraat, schuin tegenover manege Nieuw Eldorado.

Deelname kost 10 euro voor vrienden van Soest Netwerkt. Introducees zijn welkom voor 20 euro per persoon. Vanzelfsprekend houden we ons aan de coronaregels die begin juli van kracht zijn.

Aanmelden

Kom samen met je vrienden van Soest Netwerkt toosten op de zomer en meld je aan voor de barbecue. Aanmelden kan hier.

We kijken uit naar je komst!
Het bestuur van Soest Netwerkt

BBQ Soest Netwerkt!

Schrijf je in voor dit evenement

Boekingen niet langer mogelijk op deze datum.

Meer Evenementen

Word ook vriend van Soest Netwerkt en geniet van de voordelen

Meer informatie
  • Lokaal

    Soest en directe omgeving. Zo lokaal is onze schaal. Ondernemers uit dezelfde omgeving die elkaar inspireren. Een ‘avondje Soest Netwerkt’ leert je al snel de grote diversiteit aan ondernemers en dorpsgenoten kennen. Een aanrader!

  • Persoonlijk

    Als je vriend wordt van ons netwerk heten we je persoonlijk welkom en vertellen we je uitgebreid over de voordelen en onze jaarlijkse activiteiten. Daarna zien we je graag op een aanstaande informele bijeenkomst waarbij je een groot deel van onze vrienden persoonlijk leert kennen.

  • Laagdrempelig

    Bij ons geen snelle deals, maatpakken of hoge instapprijzen. Voor 125 euro per jaar ben je vriend en krijg je een mooie mix aan activiteiten voorgeschoteld. Je hoeft ook niet via iemand aangedragen te worden. Wil je het verhaal eerst eens persoonlijk horen? Neem dan contact op met één van onze bestuursleden.

Van, voor en door zelfstandige ondernemers

Soest Netwerkt is een netwerk van, voor en door zelfstandige ondernemers in Soest en directe omgeving. We organiseren maandelijks leerzame en gezellige activiteiten met als doel om de onderlinge samenwerking en kennisuitwisseling tussen lokale ondernemers te versterken.

Ontdek ons netwerk en kom eens persoonlijk kennismaken tijdens een van onze activiteiten. Je bent van harte welkom!

70+Ingeschreven
leden

10Evenementen
per jaar

2+Bedrijfsbezoeken
per jaar