19 maart 2020 19:30-22:00

Sta stil bij de snelheid van Tachyon

Vanwege de landelijke maatregelen m.b.t. Coronavirus zal dit evenement niet doorgaan.

Verbaas en vooral, verwonder je, samen met je collega-ondernemers, over de wondere wereld van klassieke Alfa Romeo’s, BMW’s, Porsches, Mustangs en Corvettes. Sta even stil bij de snelheid van het Tachyon Motorsport-team. Zelfs als je geen ‘diehard-autoliefhebber’ bent zal je versteld staan tijdens het bedrijfsbezoek van SoestNetwerkt aan Tachyon op donderdag 19 maart.

Het Griekse woord tachús

Een tachyon (afgeleid van het Griekse woord tachús, dat ‘snel’ betekent) is een hypothetisch exotisch deeltje dat beweegt met een snelheid groter dan de lichtsnelheid. Nou is die snelheid ietwat overdreven hoog voor hetgeen Tachyon uit Soest presteert. Maar hard gaat het wel degelijk bij Tachyon dat zijn sporen verdiende in historische races en actief is bij hedendaagse races.

Over de oprichter Maarten Buitenhuis

Maarten Buitenhuis is de oprichter/eigenaar van Tachyon. Hij groeide op in een gezin waarin Alfa Romeo een grote rol speelde. Maarten deed veel ervaring op in nationale en internationale kampioenschappen voor touringcars. De passies voor zowel Alfa Romeo en de touringcarkampioenschappen combineerde hij met zijn actuele technische ervaring toen hij het bedrijf Tachyon Motorsport oprichtte.

Maarten verzamelde enkele enthousiaste professionals, zoals technicus Donald Bramer, die Tachyon Motorsport in 2010 kwam versterken en momenteel de Operationeel Manager is. Donald heeft zijn ervaring opgedaan met touringcar-racing, het Spyker Squadron, Le Mans en endurance racen. Hij mag met recht ‘meneer fix-it’ worden genoemd.

De kennis en expertise van het Tachyon-team wordt internationaal gewaardeerd. Een aantal jaar geleden kwam een verzoek uit de USA om een ​​Europees raceprogramma met een Alfa Romeo Tipo 33 uit te voeren.

Tachyon Group

Tachyon Motorsport is onderdeel van de Tachyon Group die zich bezighoudt met veel verschillende soorten engineering en constructie. De klanten bevinden zich over de hele wereld. De brede kennis en innovatieve drang van de Tachyon Group speelt een sleutelrol in de sportactiviteiten. Dat maakt Tachyon absoluut uniek en zowel extra efficiënt als succesvol.

Pak die gelegenheid om een internationaal succesvol bedrijf, dat zich ‘om de hoek’ bevindt te bezoeken. Verrijk je kennis en ontmoet je collega-ondernemers. Het wordt een leerzame, supersnelle en gezellige ervaring waarin je niet alleen veel leert over auto’s maar ook over de ontwikkeling en de groei van Tachyon en de promotie richting buitenlandse klanten. Een bijeenkomst die zeker niet alleen voor de auto-liefhebber een ‘must’ is!

Sta stil bij de snelheid van Tachyon

Schrijf je in voor dit evenement

Meer Evenementen

Word ook vriend van Soest Netwerkt en geniet van de voordelen

Meer informatie
  • Lokaal

    Soest en directe omgeving. Zo lokaal is onze schaal. Ondernemers uit dezelfde omgeving die elkaar inspireren. Een ‘avondje Soest Netwerkt’ leert je al snel de grote diversiteit aan ondernemers en dorpsgenoten kennen. Een aanrader!

  • Persoonlijk

    Als je vriend wordt van ons netwerk heten we je persoonlijk welkom en vertellen we je uitgebreid over de voordelen en onze jaarlijkse activiteiten. Daarna zien we je graag op een aanstaande informele bijeenkomst waarbij je een groot deel van onze vrienden persoonlijk leert kennen.

  • Laagdrempelig

    Bij ons geen snelle deals, maatpakken of hoge instapprijzen. Voor 125 euro per jaar ben je vriend en krijg je een mooie mix aan activiteiten voorgeschoteld. Je hoeft ook niet via iemand aangedragen te worden. Wil je het verhaal eerst eens persoonlijk horen? Neem dan contact op met één van onze bestuursleden.

Van, voor en door zelfstandige ondernemers

Soest Netwerkt is een netwerk van, voor en door zelfstandige ondernemers in Soest en directe omgeving. We organiseren maandelijks leerzame en gezellige activiteiten met als doel om de onderlinge samenwerking en kennisuitwisseling tussen lokale ondernemers te versterken.

Ontdek ons netwerk en kom eens persoonlijk kennismaken tijdens een van onze activiteiten. Je bent van harte welkom!

70+Ingeschreven
leden

10Evenementen
per jaar

2+Bedrijfsbezoeken
per jaar