Ondernemers helpen ondernemers: Heb je een hulpvraag, bied je hulp aan of wil je jouw initiatief onder de aandacht brengen? soestvoorsoest.nl

7 september 2020 19:30-22:30

Let's meet again

Ontmoeting en reflectie

Het was afgelopen juli, zo na de lockdown, al een plezier elkaar op de barbecue te ontmoeten. Nu komt het volgende life event van SoestNetwerkt eraan. Op maandag 7 september komen we weer bijeen onder het motto “Let’s meet again”. Reserveer de datum voor dit event in je agenda!

Reflectie

We wisselen maandagavond 7 september eerst met elkaar uit hoe het met onszelf gaat, als mens en ondernemer. Delen is het doel, uiteraard voor wie dat wil (vertellen graag maar het hóéft niet).
Daarna staan we stil bij wat SoestNetwerkt is, en wat SoestNetwerkt nog meer voor jou kan betekenen. Dit sluit aan bij de evaluatie van twee jaar terug én bij de enorme impact van corona. Het bestuur doet een voorzet, daarna wisselen we uit.

Ontmoeting

En natuurlijk de borrel: Bijpraten, luisteren, meedenken, lachen en plezier, dat kan ook op anderhalve meter.

Praktisch

In StayOkay aan de Bosstraat.
De plek is coronaproof ingericht; er is plek voor maximaal 24 deelnemers.
Inloop 19.30 uur
Start 20.00 uur
Borrel 21.30 uur
Einde 22.30

Let's meet again

Schrijf je in voor dit evenement

Boekingen niet langer mogelijk op deze datum.

Meer Evenementen

We nemen ons gezin van herkomst mee naar het werk
13 oktober 2020

We nemen ons gezin van herkomst mee naar het werk

Als ondernemer gebruik je talenten en kwaliteiten, deels aangeleerd als management- en vakvaardigheden, deels gebaseerd op het normen- en waardenpatroon dat je aanleerde tijdens je jeugd en je eerdere loopbaan, je houding en (onbewuste) gedrag. Ongeacht hoe, waar en wanneer je deze kwaliteiten hebt ontwikkeld, volg je patronen die jouw gedrag sterk beïnvloeden. Ben je je bewust van de invloed van dit familiesysteem op jouw functioneren, dan kun je effectievere keuzes maken in hoe je op situaties reageert. Systemisch kijken Vincent Aalbers en René Moraal nemen je op deze thema-avond, vanuit hun eigen ervaringen, mee in de grondbeginselen van het systemisch kijken naar je gezin van herkomst. Je wordt je (nog meer) bewust van de invloed van je eigen familiesysteem en doet gezamenlijk een aantal oefeningen om te ervaren dat we vaker mogen vertrouwen op ons gevoel. De avond vindt plaats in een veilige, besloten sfeer, en je hoeft alleen ervaringen te delen die je ook echt wilt delen. Deelname Er is plaats voor maximaal 22 deelnemers.

Boost your business of bedrijfsbezoek
12 november 2020

Boost your business of bedrijfsbezoek

Voor deze dag zijn we bezig met een interessant bedrijfsbezoek. Mocht dit toch niet rondkomen, dan zetten we dit evenement om naar de Buisiness Boost. Meer info volgt!

Kerstevent
16 december 2020

Kerstevent

Meer info volgt!

Word ook vriend van Soest Netwerkt en geniet van de voordelen

Meer informatie
  • Lokaal

    Soest en directe omgeving. Zo lokaal is onze schaal. Ondernemers uit dezelfde omgeving die elkaar inspireren. Een ‘avondje Soest Netwerkt’ leert je al snel de grote diversiteit aan ondernemers en dorpsgenoten kennen. Een aanrader!

  • Persoonlijk

    Als je vriend wordt van ons netwerk heten we je persoonlijk welkom en vertellen we je uitgebreid over de voordelen en onze jaarlijkse activiteiten. Daarna zien we je graag op een aanstaande informele bijeenkomst waarbij je een groot deel van onze vrienden persoonlijk leert kennen.

  • Laagdrempelig

    Bij ons geen snelle deals, maatpakken of hoge instapprijzen. Voor 125 euro per jaar ben je vriend en krijg je een mooie mix aan activiteiten voorgeschoteld. Je hoeft ook niet via iemand aangedragen te worden. Wil je het verhaal eerst eens persoonlijk horen? Neem dan contact op met één van onze bestuursleden.

Van, voor en door zelfstandige ondernemers

Soest Netwerkt is een netwerk van, voor en door zelfstandige ondernemers in Soest en directe omgeving. We organiseren maandelijks leerzame en gezellige activiteiten met als doel om de onderlinge samenwerking en kennisuitwisseling tussen lokale ondernemers te versterken.

Ontdek ons netwerk en kom eens persoonlijk kennismaken tijdens een van onze activiteiten. Je bent van harte welkom!

70+Ingeschreven
leden

10Evenementen
per jaar

2+Bedrijfsbezoeken
per jaar