2 juni 2022 15:30-21:00

Sloepentocht op de Eem Varen, barbecueën en netwerken ineen

Varen over de Eem en ondertussen netwerken met andere ondernemers uit Soest? Meld je dan snel aan voor de sloepentocht van de Soester Zakenkring (SZK) op 2 juni. Deze keer zijn ook vrienden van SoestNetwerkt welkom op dit zomerse evenement.

Ontmoet het Soester zakenleven

De sloepentocht is een uitgelezen gelegenheid om kennis te maken en ideeën uit te wisselen met andere Soester ondernemers. Het evenement sluit naadloos aan bij een van onze speerpunten: vrienden van SoestNetwerkt de kans geven zichzelf te profileren.

Over de Soester Zakenkring

De Soester Zakenkring (SZK) is opgericht als een platform voor overleg en samenspraak voor zelfstandig ondernemers in Soest. Het initiatief wil Soest als woon-werkgemeente laten bloeien.

Programma

Locatie: Botenhuis bij de Kleine Melm, Eemweg 4, 3764 DG Soest

 • 15.30 uur ontvangst met een drankje en uitleg
 • 16.00 uur sloep varen
 • Ca. 18.00 uur geheel verzorgde BBQ door het Soester BBQ Gilde
 • Ca. 20.00 uur afronding

Na een korte uitleg stappen we in twee of drie grote sloepen en maken een mooie vaartocht over de Eem. Bij terugkomst gaan we genieten van een fantastische BBQ. Dat wordt niet zomaar wat vlees roosteren, want we hebben het ambachtelijke Soester BBQ Gilde uitgenodigd!

Kosten voor deelname zijn €39 p.p.
Hiervoor krijg je, naast de rondvaart, een uitgebreide BBQ inclusief drankjes.

 

Intervisie SoestNetwerkt

De SoestNetwerkt-intervisiebijeenkomst die gepland stond voor 2 juni wordt voor deze gelegenheid verzet naar 13 september.


Sloepentocht op de Eem Varen, barbecueën en netwerken ineen

Schrijf je in voor dit evenement

Boekingen niet langer mogelijk op deze datum.

Meer Evenementen

Zomer BBQ Soest netwerkt
30 juni 2022

Zomer BBQ Soest netwerkt

Jaarlijkse barbecue SoestNetwerkt: 30 juni bij De Soester Duinen De langste dag komt er weer aan: tijd…

13 september 2022

Intervisie SoestNetwerkt

Info volgt nog..

13 oktober 2022

Leren en profileren

Volgt nog..

Word ook vriend van Soest Netwerkt en geniet van de voordelen

Meer informatie
 • Lokaal

  Soest en directe omgeving. Zo lokaal is onze schaal. Ondernemers uit dezelfde omgeving die elkaar inspireren. Een ‘avondje SoestNetwerkt’ leert je al snel de grote diversiteit aan ondernemers en dorpsgenoten kennen. Een aanrader!

 • Persoonlijk

  Als je vriend wordt van ons netwerk heten we je persoonlijk welkom en vertellen we je uitgebreid over de voordelen en onze jaarlijkse activiteiten. Daarna zien we je graag op een aanstaande informele bijeenkomst waarbij je een groot deel van onze vrienden persoonlijk leert kennen.

 • Laagdrempelig

  Bij ons geen snelle deals, maatpakken of hoge instapprijzen. Voor 125 euro per jaar ben je vriend en krijg je een mooie mix aan activiteiten voorgeschoteld. Je hoeft ook niet via iemand aangedragen te worden. Wil je het verhaal eerst eens persoonlijk horen? Neem dan contact op met één van onze bestuursleden.

Van, voor en door zelfstandige ondernemers

SoestNetwerkt is een netwerk van, voor en door zelfstandige ondernemers in Soest en directe omgeving. We organiseren maandelijks leerzame en gezellige activiteiten met als doel om de onderlinge samenwerking en kennisuitwisseling tussen lokale ondernemers te versterken.

Ontdek ons netwerk en kom eens persoonlijk kennismaken tijdens een van onze activiteiten. Je bent van harte welkom!

40+Ingeschreven
leden

10Evenementen
per jaar

2+Bedrijfsbezoeken
per jaar