30 juni 2022 18:30-22:00

Zomer BBQ Soest netwerkt

Jaarlijkse barbecue SoestNetwerkt: 30 juni bij De Soester Duinen

De langste dag komt er weer aan: tijd voor de jaarlijkse barbecue van SoestNetwerkt. Een moment van reflectie op de eerste helft van 2022, en alvast na te denken over je plannen voor de rest van het jaar. En natuurlijk om samen te toosten op het begin van de zomer!

Restaurant De Soester Duinen

De barbecue vindt plaats op het terras van De Soester Duinen, een plek die velen van jullie waarschijnlijk al kennen van eerdere bijeenkomsten van SoestNetwerkt. Je bent welkom vanaf 18.30 uur, en we sluiten tegen 22.00 uur af.

Kosten voor deelname

Deelname kost 20 euro voor leden van Soest Netwerkt. Introducees zijn welkom voor 35 euro per persoon. Kom samen met je vrienden van Soest Netwerkt toosten op de zomer en meld je aan voor de barbecue.


Zomer BBQ Soest netwerkt

Schrijf je in voor dit evenement

Boekingen niet langer mogelijk op deze datum.

Meer Evenementen

13 September 2022

Intervisie SoestNetwerkt

Info volgt nog..

13 October 2022

Leren en profileren

Volgt nog..

8 November 2022

Bedrijfsbezoek/externe spreker

Volgt nog..

Word ook vriend van Soest Netwerkt en geniet van de voordelen

Meer informatie
  • Lokaal

    Soest en directe omgeving. Zo lokaal is onze schaal. Ondernemers uit dezelfde omgeving die elkaar inspireren. Een ‘avondje SoestNetwerkt’ leert je al snel de grote diversiteit aan ondernemers en dorpsgenoten kennen. Een aanrader!

  • Persoonlijk

    Als je vriend wordt van ons netwerk heten we je persoonlijk welkom en vertellen we je uitgebreid over de voordelen en onze jaarlijkse activiteiten. Daarna zien we je graag op een aanstaande informele bijeenkomst waarbij je een groot deel van onze vrienden persoonlijk leert kennen.

  • Laagdrempelig

    Bij ons geen snelle deals, maatpakken of hoge instapprijzen. Voor 125 euro per jaar ben je vriend en krijg je een mooie mix aan activiteiten voorgeschoteld. Je hoeft ook niet via iemand aangedragen te worden. Wil je het verhaal eerst eens persoonlijk horen? Neem dan contact op met één van onze bestuursleden.

Van, voor en door zelfstandige ondernemers

SoestNetwerkt is een netwerk van, voor en door zelfstandige ondernemers in Soest en directe omgeving. We organiseren maandelijks leerzame en gezellige activiteiten met als doel om de onderlinge samenwerking en kennisuitwisseling tussen lokale ondernemers te versterken.

Ontdek ons netwerk en kom eens persoonlijk kennismaken tijdens een van onze activiteiten. Je bent van harte welkom!

40+Ingeschreven
leden

10Evenementen
per jaar

2+Bedrijfsbezoeken
per jaar