Soest Netwerkt
Vriend worden van Soest Netwerkt?
Aanmelden voor de volgende bijeenkomst van Soest Netwerkt.
 

Deelproject – Markt

De huidige economische situatie heeft voor iedereen gevolgen. Voor ondernemers en consumenten. Voor werkgevers, werknemers en werkzoekenden. Dit gaat ook niet aan Soest en Soesterberg voorbij.

POA

In 2011 is op initiatief van de Gemeente Soest het Platform Onderwijs en Arbeidsmarkt (POA) opgericht. Het POA Soest is een ontmoetingsplek voor partijen op de lokale en regionale arbeidsmarkt (ondernemers, onderwijs en overheid). Het moet nadrukkelijk een platform zijn van alle partijen, geïnitieerd door de Gemeente Soest. Het POA stimuleert samenwerking en initieert (werkgelegenheids)projecten. Binnen het POA zijn drie projecten, waarbij ‘Markt’ er 1 is. Hierin zijn BMO/SZK, GIDSnetwerk, Soest Netwerkt en dichtblij! vertegenwoordigd.

Doelstelling Markt

Door samenwerking in en rondom Soest(erberg) vraag en aanbod op het gebied van werk bij elkaar te brengen. Hiermee willen we het belang dienen van alle spelers op de arbeidsmarkt:

– Werkgevers

– Werknemers/werkzoekenden

– ZP‘ers

– Mensen langs de zijlijn van de arbeidsmarkt

Concreet

We hebben in het project inmiddels veel werkgevers in Soest verzameld op www.dichtblij.nl Dichtblij wil vraag en aanbod van werk anders samenbrengen. Vergeet dat eindeloze zoeken op vacaturesites. Zoek naar werkgevers en sta in verbinding met aansprekende werkgevers. Als werkzoekende kun je “dichtblijer” worden van werkgevers. Op die manier zit je in hun netwerk en ontvang je hun vacatures die bij jou passen, vaak nog voordat deze online komt.

Grafische Vormgeving: Zippy Art
Beheer en onderhoud website: Blue Avocado
Inhoud en Communicatie: Ralph Ekkerink

info@soestnetwerkt.nl
Soest Netwerkt
Bunder 2
3763 WC SOEST

Call Now Button