Ondernemers helpen ondernemers: Heb je een hulpvraag, bied je hulp aan of wil je jouw initiatief onder de aandacht brengen? soestvoorsoest.nl
Anniek Schuurs Mediation

Anniek Schuurs

Familiemediation, bijvoorbeeld op het gebied van (echt)scheiding, conflicten bij familiebedrijven en erfeniskwesties. Daarnaast ook mediation bij arbeidsconflicten.

‘Ik houd mij bezig met alles wat met familiemediation te maken heeft, zoals (echt)scheiding, conflicten bij familiebedrijven en erfeniskwesties. Daarnaast bemiddel ik ook in conflicten in de werksfeer, tussen collega’s onderling of bij een conflict met de leidinggevende.

Ik ben jurist en heb 13 jaar in de financiële dienstverlening gewerkt, waardoor ik ook op juridisch en financieel gebied met de partijen mee kan denken.

Mediation heeft veel voordelen boven andere manieren van conflictoplossing:

– een snelle, creatieve oplossing

– beperking van de (advocaat-)kosten

– je houdt de oplossing in eigen hand

– een gezamenlijk gedragen oplossing

– een duurzame oplossing

– behoud van de relatie dan wel fatsoenlijke beëindiging daarvan

– discretie

Wanneer u geïnteresseerd bent in een intake-gesprek bent u welkom op mijn kantoor in Ondernemershuis Birkstaete, Birkstraat 95 te Soest.‘

Anniek Schuurs
Anniek Schuurs Mediation

Anniek Schuurs

Familiemediation, bijvoorbeeld op het gebied van (echt)scheiding, conflicten bij familiebedrijven en erfeniskwesties. Daarnaast ook mediation bij arbeidsconflicten.

Meer vrienden van Soest Netwerkt

Rabobank - Rabobank
Rabobank

Rabobank

Hier komt binnenkort iets over mijzelf en mijn bedrijf te staan.

Bep van Rijn - Bureau V
Bureau V

Bep van Rijn

Adviseren en ondersteunen in het administratieve, financiële en belastingtechnische aspect van de onderneming die de ondernemer (eigenlijk) niet wil uitvoeren.

Erica Heykoop - Zippy Communicatie
Zippy Communicatie

Erica Heykoop

Zippy Communicatie is een creatief bureau voor visuele communicatie in Soest.

Word ook vriend van Soest Netwerkt en geniet van de voordelen

Meer informatie
  • Lokaal

    Soest en directe omgeving. Zo lokaal is onze schaal. Ondernemers uit dezelfde omgeving die elkaar inspireren. Een ‘avondje Soest Netwerkt’ leert je al snel de grote diversiteit aan ondernemers en dorpsgenoten kennen. Een aanrader!

  • Persoonlijk

    Als je vriend wordt van ons netwerk heten we je persoonlijk welkom en vertellen we je uitgebreid over de voordelen en onze jaarlijkse activiteiten. Daarna zien we je graag op een aanstaande informele bijeenkomst waarbij je een groot deel van onze vrienden persoonlijk leert kennen.

  • Laagdrempelig

    Bij ons geen snelle deals, maatpakken of hoge instapprijzen. Voor 125 euro per jaar ben je vriend en krijg je een mooie mix aan activiteiten voorgeschoteld. Je hoeft ook niet via iemand aangedragen te worden. Wil je het verhaal eerst eens persoonlijk horen? Neem dan contact op met één van onze bestuursleden.

Van, voor en door zelfstandige ondernemers

Soest Netwerkt is een netwerk van, voor en door zelfstandige ondernemers in Soest en directe omgeving. We organiseren maandelijks leerzame en gezellige activiteiten met als doel om de onderlinge samenwerking en kennisuitwisseling tussen lokale ondernemers te versterken.

Ontdek ons netwerk en kom eens persoonlijk kennismaken tijdens een van onze activiteiten. Je bent van harte welkom!

70+Ingeschreven
leden

10Evenementen
per jaar

2+Bedrijfsbezoeken
per jaar