Sport4balance

Armanda van de Veen

Ik geef Boksworkshops voor bedrijven en Bokscoaching aan kinderen en volwassenen, waarmee ik probeer om mensen te helpen beter met hun emoties om kunnen gaan.

Tijdens de Boksworkshop gebruiken we het boksen als metafoor voor situaties op de werkvloer. Je gaat aan de slag met de basis van boksen, om elkaar op een ander niveau te leren kennen. Daarbij kunnen vragen aan bod komen als ‘Hoe leer je om grenzen aan te geven’, ‘Hoe ga je individueel en als team met veranderingen’ en ‘Met wie kan je goed samenwerken?’

Het doel van Bokscoaching is om je te helpen emoties te uiten, stress te verminderen en zelfvertrouwen op te bouwen. Met fysieke beweging leer je je lichaam beter kennen én versterk je de verbinding tussen lichaam en geest. Dit kan bijdragen aan het verminderen van angst, depressie en andere psychische klachten die bijvoorbeeld ontstaan zijn door pesten, relatieproblemen of burn-out.

Mijn ambitie is om zoveel mogelijk mensen te helpen en te coachen, zodat ze beter hun emoties begrijpen en er daardoor beter mee om kunnen gaan.’

Armanda van de Veen
Sport4balance

Armanda van de Veen

Ik geef Boksworkshops voor bedrijven en Bokscoaching aan kinderen en volwassenen, waarmee ik probeer om mensen te helpen beter met hun emoties om kunnen gaan.

Meer vrienden van Soest Netwerkt

Christi van de Veen - The Travel Company Christi van de Veen
The Travel Company Christi van de Veen

Christi van de Veen

Vakantie... daar wordt toch iedereen blij van?

René Moraal - ‘MORAAL DARE2DO’ en ‘ACADEMIE VOOR MEESTERSCHAP’
‘MORAAL DARE2DO’ en ‘ACADEMIE VOOR MEESTERSCHAP’

René Moraal

Interim Leiderschap | Leiderschapsontwikkeling | Teamontwikkeling | Zelforganisatie | Systemisch Werken | Opstellingen

Mark Kronenburcht -

Mark Kronenburcht

Mark Kronenburcht, gedragstrainer

Word ook vriend van Soest Netwerkt en geniet van de voordelen

Meer informatie
  • Lokaal

    Soest en directe omgeving. Zo lokaal is onze schaal. Ondernemers uit dezelfde omgeving die elkaar inspireren. Een ‘avondje SoestNetwerkt’ leert je al snel de grote diversiteit aan ondernemers en dorpsgenoten kennen. Een aanrader!

  • Persoonlijk

    Als je vriend wordt van ons netwerk heten we je persoonlijk welkom en vertellen we je uitgebreid over de voordelen en onze jaarlijkse activiteiten. Daarna zien we je graag op een aanstaande informele bijeenkomst waarbij je een groot deel van onze vrienden persoonlijk leert kennen.

  • Laagdrempelig

    Bij ons geen snelle deals, maatpakken of hoge instapprijzen. Voor 125 euro per jaar ben je vriend en krijg je een mooie mix aan activiteiten voorgeschoteld. Je hoeft ook niet via iemand aangedragen te worden. Wil je het verhaal eerst eens persoonlijk horen? Neem dan contact op met één van onze bestuursleden.

Van, voor en door zelfstandige ondernemers

SoestNetwerkt is een netwerk van, voor en door zelfstandige ondernemers in Soest en directe omgeving. We organiseren maandelijks leerzame en gezellige activiteiten met als doel om de onderlinge samenwerking en kennisuitwisseling tussen lokale ondernemers te versterken.

Ontdek ons netwerk en kom eens persoonlijk kennismaken tijdens een van onze activiteiten. Je bent van harte welkom!

40+Ingeschreven
leden

10Evenementen
per jaar

2+Bedrijfsbezoeken
per jaar