CCMD

Bas de Haas

Interim manager in de rol van Projectleider, coach, trainer, adviseur, General manager, Sales Manager.

Door mijn gemêleerde opleiding en ervaring spreken vele onderwerpen in bedrijven mij aan. Ik werk sterk vanuit de overtuiging dat de menselijke factor doorslaggevend is voor het behalen van de gewenste resultaten.

Het opzetten en realiseren van unieke en eigenwijze projecten en onconventionele ideeën. Dat is mijn passie. Ik doorzie situaties in een oogopslag en laat dan niet na om een oplossing te vinden die buiten de gebaande paden ligt. Dat leidt tot verrassing, soms tot verbazing, maar altijd tot een frisse wind dat het gesprek en de bewustwording op gang brengt. Na een grondige analyse en duidelijke definitie van de doelstelling werk ik vervolgens met een planmatige aanpak naar een realistisch eindresultaat. Sales-management en verandertrajecten hebben voor mij geen geheimen.

Ik heb ervaring als commercieel en algemeen leidinggevende, met name in de toeleveringsindustrie in de installatiebranche. Hierbij ben ik gewend om te werken met Amerikaanse en Britse moederbedrijven en communiceer ik op alle niveaus. Voor het leren kennen van een organisatie voer ik gesprekken met medewerkers en ondersteun ik met tips bij processen. Ik ben onderdeel van het team en in die hoedanigheid spreek ik een aantal vanzelfsprekende eigenschappen aan, zoals inlevingsvermogen en empathie. Kritische feedback zal er ook zijn, daar waar het nodig is. Daarbij kijk ik door de bril van de diverse mensen die in de keten werkzaam zijn. Van productieleider tot directeur, van uitvoerende tot teamleider.

Bas de Haas
CCMD

Bas de Haas

Interim manager in de rol van Projectleider, coach, trainer, adviseur, General manager, Sales Manager.

Meer vrienden van Soest Netwerkt

Jan Schuurman - Schuurman HR Advies
Schuurman HR Advies

Jan Schuurman

Specialist Functiewaardering & Belonen | Helpt bij het ontwikkelen van een agile functieloongebouw | Ervaren en gedreven HR professional.

Judith de Pagter - Desocialmediatraining.nl
Desocialmediatraining.nl

Judith de Pagter

Zakelijke social media trainingen door team van experts in Soest of op maat in company in het hele land.

Marcel Hekkert - Nieuwe Pixels
Nieuwe Pixels

Marcel Hekkert

Een internetbureau dat klanten enthousiasmeert en strategisch meedenkt in passende oplossingen.

Word ook vriend van Soest Netwerkt en geniet van de voordelen

Meer informatie
  • Lokaal

    Soest en directe omgeving. Zo lokaal is onze schaal. Ondernemers uit dezelfde omgeving die elkaar inspireren. Een ‘avondje SoestNetwerkt’ leert je al snel de grote diversiteit aan ondernemers en dorpsgenoten kennen. Een aanrader!

  • Persoonlijk

    Als je vriend wordt van ons netwerk heten we je persoonlijk welkom en vertellen we je uitgebreid over de voordelen en onze jaarlijkse activiteiten. Daarna zien we je graag op een aanstaande informele bijeenkomst waarbij je een groot deel van onze vrienden persoonlijk leert kennen.

  • Laagdrempelig

    Bij ons geen snelle deals, maatpakken of hoge instapprijzen. Voor 125 euro per jaar ben je vriend en krijg je een mooie mix aan activiteiten voorgeschoteld. Je hoeft ook niet via iemand aangedragen te worden. Wil je het verhaal eerst eens persoonlijk horen? Neem dan contact op met één van onze bestuursleden.

Van, voor en door zelfstandige ondernemers

SoestNetwerkt is een netwerk van, voor en door zelfstandige ondernemers in Soest en directe omgeving. We organiseren maandelijks leerzame en gezellige activiteiten met als doel om de onderlinge samenwerking en kennisuitwisseling tussen lokale ondernemers te versterken.

Ontdek ons netwerk en kom eens persoonlijk kennismaken tijdens een van onze activiteiten. Je bent van harte welkom!

40+Ingeschreven
leden

10Evenementen
per jaar

2+Bedrijfsbezoeken
per jaar