Verslaglegging4you

Birgit Smit

Coördinerende, management ondersteunende en secretariële dienstverlening voor stichtingen, organisaties, bedrijven, sterk in communicatie, uitstekende verslaglegging, scherp op processen, helikopter view, hands on mentaliteit.

Verslaglegging4you (Birgit Smit) helpt bij de tijdige voorbereiding van vergaderingen, notuleert, werkt plannen uit en voert die voor zover mogelijk en wenselijk zelf uit. Daarnaast bied ik ondersteuning bij het opzetten (en uitvoeren) van plannen van aanpak, projectplan, implementatieplan, et cetera. Vanuit een coördinerende rol treed ik graag op als spil naar Raad van Advies of Commissarissen, bestuur, werkgroepen en andere stakeholders, houd daarbij goed overzicht en ben ik scherp op zowel processen als wat er leeft.

Als notuleer specialist verzorg ik meer dan alleen een correcte verslaglegging. Tijdige en complete voorbereiding van de vergadering dragen in belangrijke mate bij aan een succesvolle bijeenkomst. Het tussentijds opvolgen van gemaakte afspraken zorgt vervolgens voor een beter verloop van het volgend overleg. Op deze manier ontzorg ik de voorzitter of de (bestuurs)secretaris.

Ik maak heldere verslagen van (complexe) vergaderingen, waarin de essentie van de discussie goed is vastgelegd en besluiten duidelijk genoteerd. Ook voor het vastleggen van (zeer) vertrouwelijke gesprekken bent u bij mij aan het goede adres.

Ik ben een ervaren directiesecretaresse. Mijn opdrachten zijn breed en divers. Mijn inzet verschilt van opdracht tot opdracht. Maatwerk dus! Ik werk hard (ook volgens mijn opdrachtgevers) en ben gedreven. Integriteit, professionaliteit en efficiency staan hoog in mijn vaandel. Daarnaast vind ik humor erg belangrijk. Zo helpt mijn passie voor mijn vak voor meer ruimte in uw agenda.

Kan ik iets voor u, uw (kennisintensieve) stichting, organisatie of vereniging betekenen? 

Birgit Smit
Verslaglegging4you

Birgit Smit

Coördinerende, management ondersteunende en secretariële dienstverlening voor stichtingen, organisaties, bedrijven, sterk in communicatie, uitstekende verslaglegging, scherp op processen, helikopter view, hands on mentaliteit.

Meer vrienden van Soest Netwerkt

Johnno Kaligis - Kaligis Consultancy
Kaligis Consultancy

Johnno Kaligis

Hier komt binnenkort iets over mijzelf en mijn bedrijf te staan.

Birgit Smit - Verslaglegging4you
Verslaglegging4you

Birgit Smit

Coördinerende, management ondersteunende en secretariële dienstverlening voor stichtingen, organisaties, bedrijven, sterk in communicatie, uitstekende …

Geert Polders - Kroon Legal
Kroon Legal

Geert Polders

Hier komt binnenkort iets over mijzelf en mijn bedrijf te staan.

Word ook vriend van Soest Netwerkt en geniet van de voordelen

Meer informatie
  • Lokaal

    Soest en directe omgeving. Zo lokaal is onze schaal. Ondernemers uit dezelfde omgeving die elkaar inspireren. Een ‘avondje SoestNetwerkt’ leert je al snel de grote diversiteit aan ondernemers en dorpsgenoten kennen. Een aanrader!

  • Persoonlijk

    Als je vriend wordt van ons netwerk heten we je persoonlijk welkom en vertellen we je uitgebreid over de voordelen en onze jaarlijkse activiteiten. Daarna zien we je graag op een aanstaande informele bijeenkomst waarbij je een groot deel van onze vrienden persoonlijk leert kennen.

  • Laagdrempelig

    Bij ons geen snelle deals, maatpakken of hoge instapprijzen. Voor 125 euro per jaar ben je vriend en krijg je een mooie mix aan activiteiten voorgeschoteld. Je hoeft ook niet via iemand aangedragen te worden. Wil je het verhaal eerst eens persoonlijk horen? Neem dan contact op met één van onze bestuursleden.

Van, voor en door zelfstandige ondernemers

SoestNetwerkt is een netwerk van, voor en door zelfstandige ondernemers in Soest en directe omgeving. We organiseren maandelijks leerzame en gezellige activiteiten met als doel om de onderlinge samenwerking en kennisuitwisseling tussen lokale ondernemers te versterken.

Ontdek ons netwerk en kom eens persoonlijk kennismaken tijdens een van onze activiteiten. Je bent van harte welkom!

40+Ingeschreven
leden

10Evenementen
per jaar

2+Bedrijfsbezoeken
per jaar