Slim Your Body

Brenda Dorrestein

Je goed voelen en er goed uitzien zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Slim Your Body helpt je om op een gezonde manier aan je lichaam te werken!

Herken je dit:

 • je kleding zit niet meer lekker
 • je wilt kilo’s afslanken en het lukt maar niet
 • je wilt van je cellulitis af
 • je wilt spieren opbouwen of juist herstellen na bijvoorbeeld een blessure of ziekte.

Slim your Body biedt jou de oplossing!

De meeste mensen zijn niet tevreden met hun lichaam. Wij dragen er graag een steentje aan bij zodat je lekkerder in je vel te komt te zitten. Samen bespreken we jouw wensen en jouw persoonlijke doelen en de resultaten houden we wekelijks bij.
Slim your Body is een toegankelijke afslankstudio onder leiding van Brenda Dorrestein. Iedereen is welkom! Of je nu man of vrouw bent, jong of oud. Wij hebben jarenlange goede ervaring op het gebied van afslanken. Jouw wensen staan voorop.

Wil jij op een gezonde manier aan jouw lichaam werken? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Wil je meer weten hoe onze afslankmethode werkt, klik door naar de website. Zien wat Slim your Body voor u kunnen betekenen? Bel of app voor een intake en proefbehandeling.

Je kunt ook zelf een afspraak boeken in de online agenda. Klik op de rode S button om een afspraak in te plannen.

Brenda Dorrestein
Slim Your Body

Brenda Dorrestein

Je goed voelen en er goed uitzien zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Slim Your Body helpt je om op een gezonde manier aan je lichaam te werken!

Meer vrienden van Soest Netwerkt

Sebastiaan Bos - Bos BVA
Bos BVA

Sebastiaan Bos

Hier komt binnenkort iets over mijzelf en mijn bedrijf te staan.

Wim Turksma - Purple Purpose
Purple Purpose

Wim Turksma

Purple Purpose wil een bijdrage leveren om andere gelukkig, gezond en bekwaam te maken en houden aan de hand van 3 pijlers:1 Coaching, 2 Traningen en …

Lisette de Jong - Lisette de Jong tekst & advies
Lisette de Jong tekst & advies

Lisette de Jong

Voedingskundige, schrijfcoach, wetenschapsjournalist. Teksten over voeding, gezondheid en duurzaamheid. Coauteur: Gezond naar 115, Ons mooie voedselboek.

Word ook vriend van Soest Netwerkt en geniet van de voordelen

Meer informatie
 • Lokaal

  Soest en directe omgeving. Zo lokaal is onze schaal. Ondernemers uit dezelfde omgeving die elkaar inspireren. Een ‘avondje SoestNetwerkt’ leert je al snel de grote diversiteit aan ondernemers en dorpsgenoten kennen. Een aanrader!

 • Persoonlijk

  Als je vriend wordt van ons netwerk heten we je persoonlijk welkom en vertellen we je uitgebreid over de voordelen en onze jaarlijkse activiteiten. Daarna zien we je graag op een aanstaande informele bijeenkomst waarbij je een groot deel van onze vrienden persoonlijk leert kennen.

 • Laagdrempelig

  Bij ons geen snelle deals, maatpakken of hoge instapprijzen. Voor 125 euro per jaar ben je vriend en krijg je een mooie mix aan activiteiten voorgeschoteld. Je hoeft ook niet via iemand aangedragen te worden. Wil je het verhaal eerst eens persoonlijk horen? Neem dan contact op met één van onze bestuursleden.

Van, voor en door zelfstandige ondernemers

SoestNetwerkt is een netwerk van, voor en door zelfstandige ondernemers in Soest en directe omgeving. We organiseren maandelijks leerzame en gezellige activiteiten met als doel om de onderlinge samenwerking en kennisuitwisseling tussen lokale ondernemers te versterken.

Ontdek ons netwerk en kom eens persoonlijk kennismaken tijdens een van onze activiteiten. Je bent van harte welkom!

40+Ingeschreven
leden

10Evenementen
per jaar

2+Bedrijfsbezoeken
per jaar