Get Work Baarn BV

Eric Bonhof

Regiomanager. Door jarenlange ervaring, passie voor mijn vak en oprechte interesse in kandidaten en opdrachtgevers, weet ik de juiste personen te vinden voor vacatures bij onze klanten.

Wij geloven dat gelukkige werknemers beter presteren. Op welk niveau dan ook. Dat begint natuurlijk bij de juiste klik tussen werkgever en werknemer. Die juiste klik, daar zorgt Get Work voor. Hoe? Door te zorgen dat we bedrijven en uitzendkrachten echt kennen.

Wij zijn daar waar onze uitzendkrachten en klanten wonen en werken. Wij kennen de regio als onze broekzak en houden van echt persoonlijk contact. Dat werkt veel prettiger. Wij zijn gespecialiseerd in uitvoerend werk tot HBO-niveau. Van Timmerman tot Assistent Accountant en van Heftruckchauffeur tot Commercieel Medewerker Binnendienst. Voor al deze mensen realiseren we Great Work. Het is dé manier om te zorgen dat mensen gelukkig zijn in hun werk en dat zorgt weer voor goed presterende organisaties. Mooi toch?

Get Work Baarn BV

Eric Bonhof

Regiomanager. Door jarenlange ervaring, passie voor mijn vak en oprechte interesse in kandidaten en opdrachtgevers, weet ik de juiste personen te vinden voor vacatures bij onze klanten.

Meer vrienden van Soest Netwerkt

Ilonavanegdom Fotografie

Ilona van Egdom

Fotograaf voor zakelijke en particuliere fotoreportages.

Je beter voelen (particulier) en Stressdepot (bedrijven)

Cunera Greveling

Ik begeleid mensen 1 op 1 in veranderprocessen. Of de aard van de klacht nu fysiek of mentaal of beide is...samen werken we van klacht naar KRACHT!

Happa's & Tappa's

Yvonne Diender

Happa’s & Tappa’s is het Eigen Wijze cateringbedrijf uit Soest Wij verzorgenal uw culinaire wensen op onze eigen wijze! Van lekkere hapjes tot eencompleet …

Word ook vriend van Soest Netwerkt en geniet van de voordelen

Meer informatie
  • Lokaal

    Soest en directe omgeving. Zo lokaal is onze schaal. Ondernemers uit dezelfde omgeving die elkaar inspireren. Een ‘avondje Soest Netwerkt’ leert je al snel de grote diversiteit aan ondernemers en dorpsgenoten kennen. Een aanrader!

  • Persoonlijk

    Als je vriend wordt van ons netwerk heten we je persoonlijk welkom en vertellen we je uitgebreid over de voordelen en onze jaarlijkse activiteiten. Daarna zien we je graag op een aanstaande informele bijeenkomst waarbij je een groot deel van onze vrienden persoonlijk leert kennen.

  • Laagdrempelig

    Bij ons geen snelle deals, maatpakken of hoge instapprijzen. Voor 125 euro per jaar ben je vriend en krijg je een mooie mix aan activiteiten voorgeschoteld. Je hoeft ook niet via iemand aangedragen te worden. Wil je het verhaal eerst eens persoonlijk horen? Neem dan contact op met één van onze bestuursleden.

Van, voor en door zelfstandige ondernemers

Soest Netwerkt is een netwerk van, voor en door zelfstandige ondernemers in Soest en directe omgeving. We organiseren maandelijks leerzame en gezellige activiteiten met als doel om de onderlinge samenwerking en kennisuitwisseling tussen lokale ondernemers te versterken.

Ontdek ons netwerk en kom eens persoonlijk kennismaken tijdens een van onze activiteiten. Je bent van harte welkom!

70+Ingeschreven
leden

10Evenementen
per jaar

2+Bedrijfsbezoeken
per jaar