Ondernemers helpen ondernemers: Heb je een hulpvraag, bied je hulp aan of wil je jouw initiatief onder de aandacht brengen? soestvoorsoest.nl
Ruimtevrijmakers Professional Organizer

Frankeline van Nieuwenhuijzen

Als professional organizer ondersteun ik mensen bij het opruimen, ordenen en organiseren van hun administratie, spullen en kasten.

Wil jij efficiënter met je tijd en energie omgaan? Verleg je stapels om aan je hobby toe te komen? Zoek jij (in plaats van je partner en/of kinderen) naar spullen van anderen? Wil je hulp bij het zelfstandig kunnen blijven wonen van je ouder(s)? Maak gebruik van mijn expertise als professional organizer. Ik ben sterk in het creëren van structuur en ruimte in huis, agenda en portemonnee. Iemand die ‘de ruimte heeft’, heeft overzicht en houvast door de aangeleerde structuur.

Ik word blij van het bedenken van een voor jou passend terugvindsysteem en ruimtewinst. Iedere klant is anders en iedere vraag over het verkrijgen van ruimte is anders. Dit is het maatwerk dat bij mij past: van adviesgesprek tot volledige begeleiding. Het is een creatief proces tussen de klant en mij. Samen maken we de ruimte vrij, in huis én hoofd.

Ik bied hulp bij

 • het organiseren van de thuisadministratie
 • het opruimen van kasten, werkplek, pc, vertrekken, schuren en complete woonhuizen samen met de betrokkene(n) (efficiency)
 • het anders inrichten zodat alles vindbaar en schoon te houden is (tijdwinst)
 • het aanleren van huishoudelijk werk en het behouden van structuur (veilige woning)
 • het organiseren van de werkplek zodat documenten of werkmaterialen vindbaar zijn en er gewerkt kan worden vanuit een representatieve plek (visitekaartje).

Kijk ook eens op ruimtevrijmakers.nl voor ervaringen van mijn klanten.

Bel of mail voor een verkennend gesprek wanneer je wilt ervaren wat RUIMTE vrijmaken voor jou betekent.

Frankeline van Nieuwenhuijzen
Ruimtevrijmakers Professional Organizer

Frankeline van Nieuwenhuijzen

Als professional organizer ondersteun ik mensen bij het opruimen, ordenen en organiseren van hun administratie, spullen en kasten.

Meer vrienden van Soest Netwerkt

Rob Spijker - Webshoporders.nl
Webshoporders.nl

Rob Spijker

Hier komt binnenkort iets over mijzelf en mijn bedrijf te staan.

Johnno Kaligis - Kaligis Consultancy
Kaligis Consultancy

Johnno Kaligis

Hier komt binnenkort iets over mijzelf en mijn bedrijf te staan.

Rombout Verschoor - Rombout Verschoor Video & Projecten
Rombout Verschoor Video & Projecten

Rombout Verschoor

Cameraman, video-editor, videoproducties, presentatie trainer.

Word ook vriend van Soest Netwerkt en geniet van de voordelen

Meer informatie
 • Lokaal

  Soest en directe omgeving. Zo lokaal is onze schaal. Ondernemers uit dezelfde omgeving die elkaar inspireren. Een ‘avondje Soest Netwerkt’ leert je al snel de grote diversiteit aan ondernemers en dorpsgenoten kennen. Een aanrader!

 • Persoonlijk

  Als je vriend wordt van ons netwerk heten we je persoonlijk welkom en vertellen we je uitgebreid over de voordelen en onze jaarlijkse activiteiten. Daarna zien we je graag op een aanstaande informele bijeenkomst waarbij je een groot deel van onze vrienden persoonlijk leert kennen.

 • Laagdrempelig

  Bij ons geen snelle deals, maatpakken of hoge instapprijzen. Voor 125 euro per jaar ben je vriend en krijg je een mooie mix aan activiteiten voorgeschoteld. Je hoeft ook niet via iemand aangedragen te worden. Wil je het verhaal eerst eens persoonlijk horen? Neem dan contact op met één van onze bestuursleden.

Van, voor en door zelfstandige ondernemers

Soest Netwerkt is een netwerk van, voor en door zelfstandige ondernemers in Soest en directe omgeving. We organiseren maandelijks leerzame en gezellige activiteiten met als doel om de onderlinge samenwerking en kennisuitwisseling tussen lokale ondernemers te versterken.

Ontdek ons netwerk en kom eens persoonlijk kennismaken tijdens een van onze activiteiten. Je bent van harte welkom!

70+Ingeschreven
leden

10Evenementen
per jaar

2+Bedrijfsbezoeken
per jaar