Olie voor je ziel

Gerda Spruit

Massage en het versterken van je lichaamsbewustwording, waardoor je meer bij jezelf komt. Ook stoelmassage bij bedrijven.

Ik geef massages, zowel ontspannend als klachtgericht. Daarnaast geef ik individuele begeleiding bij stress, (Levensloop)Coaching, loopbaanadvies en trainingen, o.a. op het gebied van mindfulness. Mensen weer bij zichzelf laten komen, daar help ik graag bij. Iemand zei tegen me: ” dus eigenlijk masseer jij op geestelijk en lichamelijk vlak”, en dat is een mooie samenvatting van wat ik doe. Ik gebruik de rationele insteek en laat mensen nadenken over hoe hun leven of gedrag geworden is tot wat het is. En ik help je de signalen die lichaam geeft te gebruiken. De combinatie van beide geeft veel inzicht en is bovendien een mooi aangrijpingspunt om je leven zelf (weer) in de hand te nemen en met plezier vorm te geven.

In mijn begeleiding komen de psycholoog in mij én de masseur bij elkaar. Het is mooi om te merken dat het meer bewust worden van de signalen van je lichaam zoveel effect kan hebben op je eigen gevoel en op je omgang met anderen.

Gerda Spruit
Olie voor je ziel

Gerda Spruit

Massage en het versterken van je lichaamsbewustwording, waardoor je meer bij jezelf komt. Ook stoelmassage bij bedrijven.

Meer vrienden van Soest Netwerkt

Bas de Haas - CCMD
CCMD

Bas de Haas

Interim manager in de rol van Projectleider, coach, trainer, adviseur, General manager, Sales Manager.

Roland Lap - BoedelZ Woningontruiming/Boedelafwikkeling
BoedelZ Woningontruiming/Boedelafwikkeling

Roland Lap

Eigenaar en oprichter van BoedelZ Woningontruiming/Boedelafwikkeling. Ik werk samen met Anca Lap-Majoor, zij is mede-eigenaar en opruim coach (lid NBPO)

Mark Helmink - Essentieplein
Essentieplein

Mark Helmink

Het Essentieplein is er zowel voor preventie als het doen laten stoppen van elke vorm van benadelingen vanuit pesten, verstoting, ouderschapsvraagstukken of …

Word ook vriend van Soest Netwerkt en geniet van de voordelen

Meer informatie
  • Lokaal

    Soest en directe omgeving. Zo lokaal is onze schaal. Ondernemers uit dezelfde omgeving die elkaar inspireren. Een ‘avondje SoestNetwerkt’ leert je al snel de grote diversiteit aan ondernemers en dorpsgenoten kennen. Een aanrader!

  • Persoonlijk

    Als je vriend wordt van ons netwerk heten we je persoonlijk welkom en vertellen we je uitgebreid over de voordelen en onze jaarlijkse activiteiten. Daarna zien we je graag op een aanstaande informele bijeenkomst waarbij je een groot deel van onze vrienden persoonlijk leert kennen.

  • Laagdrempelig

    Bij ons geen snelle deals, maatpakken of hoge instapprijzen. Voor 125 euro per jaar ben je vriend en krijg je een mooie mix aan activiteiten voorgeschoteld. Je hoeft ook niet via iemand aangedragen te worden. Wil je het verhaal eerst eens persoonlijk horen? Neem dan contact op met één van onze bestuursleden.

Van, voor en door zelfstandige ondernemers

SoestNetwerkt is een netwerk van, voor en door zelfstandige ondernemers in Soest en directe omgeving. We organiseren maandelijks leerzame en gezellige activiteiten met als doel om de onderlinge samenwerking en kennisuitwisseling tussen lokale ondernemers te versterken.

Ontdek ons netwerk en kom eens persoonlijk kennismaken tijdens een van onze activiteiten. Je bent van harte welkom!

40+Ingeschreven
leden

10Evenementen
per jaar

2+Bedrijfsbezoeken
per jaar