Ondernemers helpen ondernemers: Heb je een hulpvraag, bied je hulp aan of wil je jouw initiatief onder de aandacht brengen? soestvoorsoest.nl
ComfortAdvies

Guido Victor de Vries

Helpt senioren comfortabel en veilig thuis te blijven wonen.

Hallo mijn naam is Guido Victor de Vries, eigenaar van ComfortAdvies | Alles voor seniorenwelzijn.

Mijn bedrijf helpt senioren

Met mijn bedrijf help ik senioren comfortabel en veilig thuis te blijven wonen. Hierbij focussen wij ons hoofdzakelijk op producten en diensten voorzien van een stekker of een schroef. Wij geven advies, leveren producten en verzorgen ook de montage en installatie als dat gewenst is. De geboden oplossingen zijn onderverdeeld in enkele overzichtelijke categorieën op mijn website.

De categorieën zijn: communicatie (telefonie, computers), mobiliteit (driewielfietsen, scootmobielen, rollators), toilet & bad (antislip, muurbeugels), veiligheid (camerabewaking, persoonsalarmering), wonen & slapen (sta-op-stoelen, hoog-laag bedden), woningaanpassingen (trapleuningen, drempelhulpen, inloopdouches) en diverse (zorg)hulpmiddelen.

Betrouwbare partner

Wij zijn aangesloten bij Thuiswinkel Waarborg hierdoor is de klant altijd verzekerd van een betrouwbare partner.

Samenwerken met ComfortAdvies

Als ondernemers staan we samen sterker. Heb jij ook een product of dienst die aansluit bij onze doelgroep? Dan komen wij graag met jou in gesprek. Andersom bieden wij andere ondernemers de kans om onze eigen montage- en installatieservice in te zetten voor hun klanten in een straal van 25 KM rondom Baarn.
Wat denk je, is het tijd voor een kop koffie of thee? Bel: 085 – 877 0099.

Guido Victor de Vries
ComfortAdvies

Guido Victor de Vries

Helpt senioren comfortabel en veilig thuis te blijven wonen.

Meer vrienden van Soest Netwerkt

Anita Schimmel - King Arthur Groep
King Arthur Groep

Anita Schimmel

King Arthur Groep is een thuiszorgorganisatie die zorg voor mensen met dementie kleinschalig organiseert.

René Moraal - ‘MORAAL DARE2DO’ en ‘ACADEMIE VOOR MEESTERSCHAP’
‘MORAAL DARE2DO’ en ‘ACADEMIE VOOR MEESTERSCHAP’

René Moraal

Interim Leiderschap | Leiderschapsontwikkeling | Teamontwikkeling | Zelforganisatie | Systemisch Werken | Opstellingen

Paul Arts - Arts Consult
Arts Consult

Paul Arts

Taalpurist pur sang Redactionele alleseter Thuis in zowel short als long copy Dienstverlenende instelling Kan prima functioneren als solist én als …

Word ook vriend van Soest Netwerkt en geniet van de voordelen

Meer informatie
  • Lokaal

    Soest en directe omgeving. Zo lokaal is onze schaal. Ondernemers uit dezelfde omgeving die elkaar inspireren. Een ‘avondje Soest Netwerkt’ leert je al snel de grote diversiteit aan ondernemers en dorpsgenoten kennen. Een aanrader!

  • Persoonlijk

    Als je vriend wordt van ons netwerk heten we je persoonlijk welkom en vertellen we je uitgebreid over de voordelen en onze jaarlijkse activiteiten. Daarna zien we je graag op een aanstaande informele bijeenkomst waarbij je een groot deel van onze vrienden persoonlijk leert kennen.

  • Laagdrempelig

    Bij ons geen snelle deals, maatpakken of hoge instapprijzen. Voor 125 euro per jaar ben je vriend en krijg je een mooie mix aan activiteiten voorgeschoteld. Je hoeft ook niet via iemand aangedragen te worden. Wil je het verhaal eerst eens persoonlijk horen? Neem dan contact op met één van onze bestuursleden.

Van, voor en door zelfstandige ondernemers

Soest Netwerkt is een netwerk van, voor en door zelfstandige ondernemers in Soest en directe omgeving. We organiseren maandelijks leerzame en gezellige activiteiten met als doel om de onderlinge samenwerking en kennisuitwisseling tussen lokale ondernemers te versterken.

Ontdek ons netwerk en kom eens persoonlijk kennismaken tijdens een van onze activiteiten. Je bent van harte welkom!

70+Ingeschreven
leden

10Evenementen
per jaar

2+Bedrijfsbezoeken
per jaar