ComfortAdvies

Guido Victor de Vries

Helpt senioren comfortabel en veilig thuis te blijven wonen.

Hallo mijn naam is Guido Victor de Vries, eigenaar van ComfortAdvies | Alles voor seniorenwelzijn.

Mijn bedrijf helpt senioren

Met mijn bedrijf help ik senioren comfortabel en veilig thuis te blijven wonen. Hierbij focussen wij ons hoofdzakelijk op producten en diensten voorzien van een stekker of een schroef. Wij geven advies, leveren producten en verzorgen ook de montage en installatie als dat gewenst is. De geboden oplossingen zijn onderverdeeld in enkele overzichtelijke categorieën op mijn website.

De categorieën zijn: communicatie (telefonie, computers), mobiliteit (driewielfietsen, scootmobielen, rollators), toilet & bad (antislip, muurbeugels), veiligheid (camerabewaking, persoonsalarmering), wonen & slapen (sta-op-stoelen, hoog-laag bedden), woningaanpassingen (trapleuningen, drempelhulpen, inloopdouches) en diverse (zorg)hulpmiddelen; zowel nieuw als tweedehands via onze zorgoutlet.

Betrouwbare partner

Wij zijn aangesloten bij Thuiswinkel Waarborg hierdoor is de klant altijd verzekerd van een betrouwbare partner.

Samenwerken met ComfortAdvies

Als ondernemers staan we samen sterker. Heb jij ook een product of dienst die aansluit bij onze doelgroep? Dan komen wij graag met jou in gesprek. Andersom bieden wij andere ondernemers de kans om onze eigen montage- en installatieservice in te zetten voor hun klanten in een straal van 25 KM rondom Baarn.
Wat denk je, is het tijd voor een kop koffie of thee? Bel: 085 – 877 0099.

Guido de Vries
ComfortAdvies

Guido Victor de Vries

Helpt senioren comfortabel en veilig thuis te blijven wonen.

Meer vrienden van Soest Netwerkt

hart for her Soest

Sandra van der Kuilen

Eigenaresse van hart for her Soest Ik help vrouwen om meer te bewegen en spierkracht te trainen waardoor ze gezonder worden en lekkerder in hun vel komen te …

Rombout Verschoor Video & Projecten

Rombout Verschoor

Cameraman, video-editor, videoproducties, presentatie trainer.

Desocialmediatraining.nl

Judith de Pagter

Zakelijke social media trainingen door team van experts in Soest of op maat in company in het hele land.

Word ook vriend van Soest Netwerkt en geniet van de voordelen

Meer informatie
  • Lokaal

    Soest en directe omgeving. Zo lokaal is onze schaal. Ondernemers uit dezelfde omgeving die elkaar inspireren. Een ‘avondje Soest Netwerkt’ leert je al snel de grote diversiteit aan ondernemers en dorpsgenoten kennen. Een aanrader!

  • Persoonlijk

    Als je vriend wordt van ons netwerk heten we je persoonlijk welkom en vertellen we je uitgebreid over de voordelen en onze jaarlijkse activiteiten. Daarna zien we je graag op een aanstaande informele bijeenkomst waarbij je een groot deel van onze vrienden persoonlijk leert kennen.

  • Laagdrempelig

    Bij ons geen snelle deals, maatpakken of hoge instapprijzen. Voor 125 euro per jaar ben je vriend en krijg je een mooie mix aan activiteiten voorgeschoteld. Je hoeft ook niet via iemand aangedragen te worden. Wil je het verhaal eerst eens persoonlijk horen? Neem dan contact op met één van onze bestuursleden.

Van, voor en door zelfstandige ondernemers

Soest Netwerkt is een netwerk van, voor en door zelfstandige ondernemers in Soest en directe omgeving. We organiseren maandelijks leerzame en gezellige activiteiten met als doel om de onderlinge samenwerking en kennisuitwisseling tussen lokale ondernemers te versterken.

Ontdek ons netwerk en kom eens persoonlijk kennismaken tijdens een van onze activiteiten. Je bent van harte welkom!

70+Ingeschreven
leden

10Evenementen
per jaar

2+Bedrijfsbezoeken
per jaar