Ondernemers helpen ondernemers: Heb je een hulpvraag, bied je hulp aan of wil je jouw initiatief onder de aandacht brengen? soestvoorsoest.nl
Wijzer

Klazien Teeuwissen

Het helpt om te praten over je zorgen, je angst en het leven! Hoe fijn om dat te doen met een coach, die ook verpleegkundige is.

Sinds 2006 werk ik als coach, mijn praktijk heet ‘Wijzer’.  Na vele jaren gewerkt te hebben als organisatieadviseur/trainer, werk ik sinds 2018 weer als verpleegkundige in de wijk.
Terug naar de werkelijkheid, terug naar de mensen waar het werkelijk om gaat.

Tijdens mijn jarenlange ervaring als coach en werk in de zorg, leerde ik dat iedereen een andere werkelijkheid heeft en dat iedereen zijn/haar eigen oplossingen heeft om met tegenslagen om te gaan.

Hoe krachtig kun je zijn?  Hoe kwetsbaar kun je zijn? Twee uitersten en daartussen zit een wereld van verdriet, angsten, lef en liefde.

Maar soms lukt het niet om bij tegenslagen vol te houden of te veranderen.  Maar het moet…
Veel mensen willen niet tot last zijn voor een ander. Ze houden zich groot en stoppen om te vertellen hoe het echt met ze is. Hoe eenzaam kan dat soms voelen?

Ik geloof dat lichaam, geest en ziel onlosmakelijke met elkaar verbonden zijn én dat er mogelijkheden zijn om je eigen leven te beïnvloeden.

Ik gebruik verschillende werkvormen: vertellen & luisteren, beweging & bewustwording, tekenen & kleuren, woorden & klanken, met lichaam & ziel.

Ik kan je helpen om te ontdekken wat jij wellicht over het hoofd hebt gezien, wat werkelijk belangrijk voor je is en hoe je je eigen denken, gevoel en gedrag kunt beïnvloeden.

Hoe fijn zal het zijn als je weer verder kunt.

Klazien Teeuwissen
Wijzer

Klazien Teeuwissen

Het helpt om te praten over je zorgen, je angst en het leven! Hoe fijn om dat te doen met een coach, die ook verpleegkundige is.

Meer vrienden van Soest Netwerkt

Rob Spijker - Webshoporders.nl
Webshoporders.nl

Rob Spijker

Hier komt binnenkort iets over mijzelf en mijn bedrijf te staan.

Ralph Ekkerink - RaekeLinks
RaekeLinks

Ralph Ekkerink

RaekeLinks = Hands-on communicatie. Ik help je graag op weg met je communicatiestrategie én de uitvoering ervan.

Margot van den Hoek - Margot van den Hoek, Coach
Margot van den Hoek, Coach

Margot van den Hoek

Als coach begeleid ik mensen die door rouw, stress of anderszins het gevoel hebben stil te staan of vast te lopen in het leven.

Word ook vriend van Soest Netwerkt en geniet van de voordelen

Meer informatie
  • Lokaal

    Soest en directe omgeving. Zo lokaal is onze schaal. Ondernemers uit dezelfde omgeving die elkaar inspireren. Een ‘avondje Soest Netwerkt’ leert je al snel de grote diversiteit aan ondernemers en dorpsgenoten kennen. Een aanrader!

  • Persoonlijk

    Als je vriend wordt van ons netwerk heten we je persoonlijk welkom en vertellen we je uitgebreid over de voordelen en onze jaarlijkse activiteiten. Daarna zien we je graag op een aanstaande informele bijeenkomst waarbij je een groot deel van onze vrienden persoonlijk leert kennen.

  • Laagdrempelig

    Bij ons geen snelle deals, maatpakken of hoge instapprijzen. Voor 125 euro per jaar ben je vriend en krijg je een mooie mix aan activiteiten voorgeschoteld. Je hoeft ook niet via iemand aangedragen te worden. Wil je het verhaal eerst eens persoonlijk horen? Neem dan contact op met één van onze bestuursleden.

Van, voor en door zelfstandige ondernemers

Soest Netwerkt is een netwerk van, voor en door zelfstandige ondernemers in Soest en directe omgeving. We organiseren maandelijks leerzame en gezellige activiteiten met als doel om de onderlinge samenwerking en kennisuitwisseling tussen lokale ondernemers te versterken.

Ontdek ons netwerk en kom eens persoonlijk kennismaken tijdens een van onze activiteiten. Je bent van harte welkom!

70+Ingeschreven
leden

10Evenementen
per jaar

2+Bedrijfsbezoeken
per jaar