Ondernemers helpen ondernemers: Heb je een hulpvraag, bied je hulp aan of wil je jouw initiatief onder de aandacht brengen? soestvoorsoest.nl
Lift2Move

Marc Bannink

Lift2Move levert, keurt en onderhoudt til- en transferhulpmiddelen voor de zorg die efficiënt, compact en tevens budgetvriendelijk zijn. We staan voor kwaliteit.

Lift2Move is importeur en distributeur van tilliften, plafondliften en tilbanden in de gezondheidszorg.

Wij hebben ons ten doel gesteld toonaangevend te zijn in de preventie van fysieke belasting door het adviseren, leveren en onderhouden van til- en plafondliften, tilbanden en andere transferhulpmiddelen.

Uit onderzoek blijkt namelijk dat 1 op de 3 werknemers in de zorg regelmatig last heeft van rugpijn als direct gevolg van verkeerd tillen. Dit heeft gevolgen voor het ziekteverzuim en het werkplezier, daarnaast hebben we te maken met een dubbele vergrijzing, zowel de cliënt als de verzorgende worden ouder. Een transferhulpmiddel kan hierbij uitkomst bieden, mits deze aan de juiste voorwaarden voldoet.

Lift2Move helpt bij het maken van de juiste keuzes, zodat u de tillift, plafondlift en tilband krijgt die het best op de situatie van de zorgvrager aansluit. We letten daarbij goed op de omgeving, doelgroep en uiteraard budget. Ook voor onderhoud en service zit u goed bij ons. We beschikken over een eigen werkplaats. Wanneer een transferhulpmiddel op maat aangepast moet worden, dan regelen we dit graag voor u.

 

Marc Bannink
Lift2Move

Marc Bannink

Lift2Move levert, keurt en onderhoudt til- en transferhulpmiddelen voor de zorg die efficiënt, compact en tevens budgetvriendelijk zijn. We staan voor kwaliteit.

Meer vrienden van Soest Netwerkt

Roald van der Heide - Citrien ProcesConsult
Citrien ProcesConsult

Roald van der Heide

Ik realiseer projectdoelen op het gebied van procesverbetering, pakketkeuze, systeemimplementatie en systeemoptimalisatie.

Hans de Jong - DataDidact
DataDidact

Hans de Jong

Hier komt binnenkort iets over mijzelf en mijn bedrijf te staan.

Henk Bout - Krijkamp den Oude
Krijkamp den Oude

Henk Bout

Accountancy en advies.

Word ook vriend van Soest Netwerkt en geniet van de voordelen

Meer informatie
  • Lokaal

    Soest en directe omgeving. Zo lokaal is onze schaal. Ondernemers uit dezelfde omgeving die elkaar inspireren. Een ‘avondje Soest Netwerkt’ leert je al snel de grote diversiteit aan ondernemers en dorpsgenoten kennen. Een aanrader!

  • Persoonlijk

    Als je vriend wordt van ons netwerk heten we je persoonlijk welkom en vertellen we je uitgebreid over de voordelen en onze jaarlijkse activiteiten. Daarna zien we je graag op een aanstaande informele bijeenkomst waarbij je een groot deel van onze vrienden persoonlijk leert kennen.

  • Laagdrempelig

    Bij ons geen snelle deals, maatpakken of hoge instapprijzen. Voor 125 euro per jaar ben je vriend en krijg je een mooie mix aan activiteiten voorgeschoteld. Je hoeft ook niet via iemand aangedragen te worden. Wil je het verhaal eerst eens persoonlijk horen? Neem dan contact op met één van onze bestuursleden.

Van, voor en door zelfstandige ondernemers

Soest Netwerkt is een netwerk van, voor en door zelfstandige ondernemers in Soest en directe omgeving. We organiseren maandelijks leerzame en gezellige activiteiten met als doel om de onderlinge samenwerking en kennisuitwisseling tussen lokale ondernemers te versterken.

Ontdek ons netwerk en kom eens persoonlijk kennismaken tijdens een van onze activiteiten. Je bent van harte welkom!

70+Ingeschreven
leden

10Evenementen
per jaar

2+Bedrijfsbezoeken
per jaar