Achttien bv

Marcel Adriani

Senior Project Lead Op freelance basis bied ik uw organisatie assistentie op velerlei gebied.
 • Assistentie op het snijvlak van publiek en privaat (daar waar bedrijven de overheid of de overheid bedrijven ontmoet kan ik van die ontmoeting een succes maak omdat ik bekend ben met zowel de taal en denkwijze van ondernemers, als de taal en denkwijze van de overheid.
 • Assistentie op het gebied van duurzaamheid: ook hier weer gaat het vaak om de ontmoeting tussen de overheid en berdrijven of particulieren.
 • Assistentie voor of in de benadering van Verenigingen van Eigenaars: steeds weer blijkt een Vereniging van Eigenaars een organisatie van geheel eigen aard, met eigen interne dynamiek en met zijn eigen, unieke, benaderingswijze. Met vijfentwintig jaar ervaring in het beheer van Verenigingen van Eigenaars kan ik zowel assistentie bieden bij de vereniging zelf als aan organisaties die met Verenigingen van Eigenaars te maken hebben.
 • Assistentie bij burgerparticipatie. Participatie is altijd ingewikkeld, omdat niet alleen de taal en denkwijze van overheid en particulieren bij elkaar gebracht moet worden, maar ook omdat verwachtingen en werkelijkheid vaak zo ver uit elkaar liggen.
 • Assistentie bij de inrichting van en verslaglegging uit de administratie voor MKB bedrijven. Ik assisteer bij de inrichting, om de administratie zowel beheersbaar te maken als om de juiste informatie er uit te kunnen krijgen. Ik assisteer ook bij de verslaglegging: door de juiste inzichten krijgt het management grip en sturing op de financiële huishouding van het bedrijf.
Marcel Adriani
Achttien bv

Marcel Adriani

Senior Project Lead Op freelance basis bied ik uw organisatie assistentie op velerlei gebied.

Meer vrienden van Soest Netwerkt

Bas Koenderinck - Basiswaarde
Basiswaarde

Bas Koenderinck

Hier komt binnenkort iets over mijzelf en mijn bedrijf te staan.

Marcel Adriani - Achttien bv
Achttien bv

Marcel Adriani

Senior Project Lead Op freelance basis bied ik uw organisatie assistentie op velerlei gebied.

Vincent Aalbers - Draagvlakexpert
Draagvlakexpert

Vincent Aalbers

Draagvlakexpert zorgt voor resultaat met draagvlak Bewaakt, brengt balans tussen zakelijke doelstellingen (HET), communicatie en samenwerking (WIJ) en …

Word ook vriend van Soest Netwerkt en geniet van de voordelen

Meer informatie
 • Lokaal

  Soest en directe omgeving. Zo lokaal is onze schaal. Ondernemers uit dezelfde omgeving die elkaar inspireren. Een ‘avondje SoestNetwerkt’ leert je al snel de grote diversiteit aan ondernemers en dorpsgenoten kennen. Een aanrader!

 • Persoonlijk

  Als je vriend wordt van ons netwerk heten we je persoonlijk welkom en vertellen we je uitgebreid over de voordelen en onze jaarlijkse activiteiten. Daarna zien we je graag op een aanstaande informele bijeenkomst waarbij je een groot deel van onze vrienden persoonlijk leert kennen.

 • Laagdrempelig

  Bij ons geen snelle deals, maatpakken of hoge instapprijzen. Voor 125 euro per jaar ben je vriend en krijg je een mooie mix aan activiteiten voorgeschoteld. Je hoeft ook niet via iemand aangedragen te worden. Wil je het verhaal eerst eens persoonlijk horen? Neem dan contact op met één van onze bestuursleden.

Van, voor en door zelfstandige ondernemers

SoestNetwerkt is een netwerk van, voor en door zelfstandige ondernemers in Soest en directe omgeving. We organiseren maandelijks leerzame en gezellige activiteiten met als doel om de onderlinge samenwerking en kennisuitwisseling tussen lokale ondernemers te versterken.

Ontdek ons netwerk en kom eens persoonlijk kennismaken tijdens een van onze activiteiten. Je bent van harte welkom!

40+Ingeschreven
leden

10Evenementen
per jaar

2+Bedrijfsbezoeken
per jaar