Ondernemers helpen ondernemers: Heb je een hulpvraag, bied je hulp aan of wil je jouw initiatief onder de aandacht brengen? soestvoorsoest.nl
Margot van den Hoek, Coach

Margot van den Hoek

Als coach begeleid ik mensen die door rouw, stress of anderszins het gevoel hebben stil te staan of vast te lopen in het leven.

Jongeren noemen als oorzaak van stilstand of vastlopen vaak onzekerheid door keuzestress; want wat mis je allemaal bij een bepaalde keuze, en wat vindt ‘iedereen’ ervan? En wie/hoe ben je zélf eigenlijk?

In de middengroep  loopt men meer aan tegen het vinden van balans tussen gezin en werk, en waar blijf je zelf in de waan van de dag?

Bij ouderen hoor ik vooral de vraag hoe om te gaan met pijnlijke of verdrietige gebeurtenissen uit het verleden die maar naar boven blijven komen.

Wat ik vooral doe is je helpen om antwoorden te vinden op die vragen, inzichten en kennis aanreiken en begeleiden bij het aanleren van nieuwe vaardigheden. Wat ik zie is dat dan andere keuzes gemaakt gaan worden, op een andere manier wordt omgegaan met een bepaalde situatie of dat men leert leven met de bagage die men heeft. Je leert, je groeit, (her)ontdekt de balans tussen draagkracht en draaglast en maakt een doorstart.

Cliënten waarderen in mij o.a. dat ik begripvol, meedenkend, spiegelend en vasthoudend ben.

Margot van den Hoek
Margot van den Hoek, Coach

Margot van den Hoek

Als coach begeleid ik mensen die door rouw, stress of anderszins het gevoel hebben stil te staan of vast te lopen in het leven.

Meer vrienden van Soest Netwerkt

Madeleine Bletterman - Engelse Taaldiensten
Engelse Taaldiensten

Madeleine Bletterman

Docent Engels. Begeleiding en ondersteuning voor leerlingen die moeite hebben met de Engelse taal. Online modules tekstverklaren en luistervaardigheid.

Bas de Haas - CCMD
CCMD

Bas de Haas

Interim manager in de rol van Projectleider, coach, trainer, adviseur, General manager, Sales Manager.

Marcel Adriani - Achttien bv
Achttien bv

Marcel Adriani

Senior Project Lead Op freelance basis bied ik uw organisatie assistentie op velerlei gebied.

Word ook vriend van Soest Netwerkt en geniet van de voordelen

Meer informatie
  • Lokaal

    Soest en directe omgeving. Zo lokaal is onze schaal. Ondernemers uit dezelfde omgeving die elkaar inspireren. Een ‘avondje Soest Netwerkt’ leert je al snel de grote diversiteit aan ondernemers en dorpsgenoten kennen. Een aanrader!

  • Persoonlijk

    Als je vriend wordt van ons netwerk heten we je persoonlijk welkom en vertellen we je uitgebreid over de voordelen en onze jaarlijkse activiteiten. Daarna zien we je graag op een aanstaande informele bijeenkomst waarbij je een groot deel van onze vrienden persoonlijk leert kennen.

  • Laagdrempelig

    Bij ons geen snelle deals, maatpakken of hoge instapprijzen. Voor 125 euro per jaar ben je vriend en krijg je een mooie mix aan activiteiten voorgeschoteld. Je hoeft ook niet via iemand aangedragen te worden. Wil je het verhaal eerst eens persoonlijk horen? Neem dan contact op met één van onze bestuursleden.

Van, voor en door zelfstandige ondernemers

Soest Netwerkt is een netwerk van, voor en door zelfstandige ondernemers in Soest en directe omgeving. We organiseren maandelijks leerzame en gezellige activiteiten met als doel om de onderlinge samenwerking en kennisuitwisseling tussen lokale ondernemers te versterken.

Ontdek ons netwerk en kom eens persoonlijk kennismaken tijdens een van onze activiteiten. Je bent van harte welkom!

70+Ingeschreven
leden

10Evenementen
per jaar

2+Bedrijfsbezoeken
per jaar