Ondernemers helpen ondernemers: Heb je een hulpvraag, bied je hulp aan of wil je jouw initiatief onder de aandacht brengen? soestvoorsoest.nl
DataDidact

Marja den Boer

Marja den Boer is, samen met Hans de Jong, eigenaar van DataDidact, dé Office 365 trainer en specialist van Midden-Nederland.

In 1992 ben ik, samen met Hans de Jong, gestart met DataDidact. Het doel was om betaalbare computertrainingen van hoge kwaliteit aan te bieden in de plezierige omgeving van ons Open Leercentrum. Inmiddels is het accent wat meer verlegd naar in company trainingen en presentaties, met als onderwerpen bijvoorbeeld draaitabellen in Excel, dynamische presentaties maken, Goochelen met Google, OneNote als onmisbare geheugensteun.

Een actueel thema waar ik mij in heb gespecialiseerd is Office 365. Daaronder valt het goed (samen)werken in de Cloud via OneDrive, SharePoint en Teams. Ik heb hiervoor een speciaal programma met workshops samengesteld, die ik regelmatig verzorg o.a. voor personeel van de Universiteit Utrecht.

Bij mij staat de mens centraal en niet de computer. Dat betekent dat ik altijd oog houd voor het niveau. Niemand mag buiten de boot vallen; nietaan lijzijde, niet aan loefzijde… Ook probeer ik een beetje sjeu te brengen inhet niet altijd hippe thema “PC”. In mijn presentaties en workshops zit altijd een knipoog gevangen.

Naast trainen adviseer ik kleinere organisaties over de installatie en het gebruik van software. Het goed inrichten van de digitale omgeving voorkomt immers ergernis en bespaart veel tijd.

Kennismaken? Ik nodig je van harte uit contact op te nemen.

Marja den Boer
DataDidact

Marja den Boer

Marja den Boer is, samen met Hans de Jong, eigenaar van DataDidact, dé Office 365 trainer en specialist van Midden-Nederland.

Meer vrienden van Soest Netwerkt

Ralph Ekkerink - RaekeLinks
RaekeLinks

Ralph Ekkerink

RaekeLinks = Hands-on communicatie. Ik help je graag op weg met je communicatiestrategie én de uitvoering ervan.

René Moraal - ‘MORAAL DARE2DO’ en ‘ACADEMIE VOOR MEESTERSCHAP’
‘MORAAL DARE2DO’ en ‘ACADEMIE VOOR MEESTERSCHAP’

René Moraal

Interim Leiderschap | Leiderschapsontwikkeling | Teamontwikkeling | Zelforganisatie | Systemisch Werken | Opstellingen

Addy Volkerink - Intocolor Webdesign
Intocolor Webdesign

Addy Volkerink

Als ZP'er bouw ik voor een ieder die dat wil Wordpress websites/webshops. Het ultieme platform om jouw passie te laten zien je bedrijf te laten groeien.

Word ook vriend van Soest Netwerkt en geniet van de voordelen

Meer informatie
  • Lokaal

    Soest en directe omgeving. Zo lokaal is onze schaal. Ondernemers uit dezelfde omgeving die elkaar inspireren. Een ‘avondje Soest Netwerkt’ leert je al snel de grote diversiteit aan ondernemers en dorpsgenoten kennen. Een aanrader!

  • Persoonlijk

    Als je vriend wordt van ons netwerk heten we je persoonlijk welkom en vertellen we je uitgebreid over de voordelen en onze jaarlijkse activiteiten. Daarna zien we je graag op een aanstaande informele bijeenkomst waarbij je een groot deel van onze vrienden persoonlijk leert kennen.

  • Laagdrempelig

    Bij ons geen snelle deals, maatpakken of hoge instapprijzen. Voor 125 euro per jaar ben je vriend en krijg je een mooie mix aan activiteiten voorgeschoteld. Je hoeft ook niet via iemand aangedragen te worden. Wil je het verhaal eerst eens persoonlijk horen? Neem dan contact op met één van onze bestuursleden.

Van, voor en door zelfstandige ondernemers

Soest Netwerkt is een netwerk van, voor en door zelfstandige ondernemers in Soest en directe omgeving. We organiseren maandelijks leerzame en gezellige activiteiten met als doel om de onderlinge samenwerking en kennisuitwisseling tussen lokale ondernemers te versterken.

Ontdek ons netwerk en kom eens persoonlijk kennismaken tijdens een van onze activiteiten. Je bent van harte welkom!

70+Ingeschreven
leden

10Evenementen
per jaar

2+Bedrijfsbezoeken
per jaar