Ondernemers helpen ondernemers: Heb je een hulpvraag, bied je hulp aan of wil je jouw initiatief onder de aandacht brengen? soestvoorsoest.nl
Nanda Levert Company

Nanda Levert

Ondersteuning en begeleiding van ouderen die (min of meer) zelfstandig wonen en ontzorgen van mantelzorgers.

Ik draag mijn steentje bij om ouderen langer zorgeloos zelfstandig te laten wonen.

Ik zorg voor dagelijkse regelzaken voor mijn cliënten, zoals boodschappen, kleding, afspraken maken met kapper, artsen en deze ook samen met de cliënt bezoeken en opvolgen, bijvoorbeeld in de vorm van het overleggen met en informeren van de familie en vervolgacties voorstellen en uitvoeren.

Ouderen die graag met digitale middelen willen gaan werken maar geen idee hebben hoe en waar te beginnen, geef ik individueel les. Ik maak hen wegwijs op de smartphone, tablet en/of de laptop. Het is prachtig om te zien hoe blij ze zijn als het kwartje, soms na weken worstelen, valt en ze merken hoeveel er mogelijk is op zo’n apparaat.

Ook bezoek ik ouderen die behoefte hebben aan iemand om mee te praten en/of mee uit te gaan. Ik vergroot hun belevingswereld, door hen uit hun dagelijkse sleur te halen en door eigen ervaringen uit mijn leven met hen te delen. Dit prikkelt het geheugen en associatief vermogen van de cliënt en leidt niet zelden tot onverwachte en interessante gesprekken, vaak tot verbazing van de cliënt zelf.

Er zijn steeds meer zelfstandig wonende ouderen die te maken krijgen met geheugenproblemen, vaak leidend tot een vorm van dementie. Ik begeleid deze mensen, zodat de partner en/of andere mantelzorger enigszins ontlast wordt. Ik zie als professional risico’s, die direct betrokkenen soms niet zo snel opmerken, waarbij ik advies kan geven om het dagelijks leven wat te vergemakkelijken, of kan verwijzen naar instanties voor specialistische ondersteuning.

Wat ik zo leuk vind aan mijn werk is, is dat alle mensen die ik bezoek totaal verschillend zijn en een schat aan levenservaring hebben. Nu moeten zij een beroep op een ander doen, omdat ze de regie over hun leven (deels) hebben verloren. Ik bouw met mijn cliënten vaak een bijzondere band op. Het geeft mij veel voldoening als ik merk dat mijn bezoek de cliënt goed heeft gedaan.

Mijn werkterrein is Soest, Baarn, De Bilt.

Nanda Levert
Nanda Levert Company

Nanda Levert

Ondersteuning en begeleiding van ouderen die (min of meer) zelfstandig wonen en ontzorgen van mantelzorgers.

Meer vrienden van Soest Netwerkt

Hans de Jong - DataDidact
DataDidact

Hans de Jong

Hier komt binnenkort iets over mijzelf en mijn bedrijf te staan.

Ralph Ekkerink - RaekeLinks
RaekeLinks

Ralph Ekkerink

RaekeLinks = Hands-on communicatie. Ik help je graag op weg met je communicatiestrategie én de uitvoering ervan.

Judith de Pagter - Desocialmediatraining.nl
Desocialmediatraining.nl

Judith de Pagter

Zakelijke social media trainingen door team van experts in Soest of op maat in company in het hele land.

Word ook vriend van Soest Netwerkt en geniet van de voordelen

Meer informatie
  • Lokaal

    Soest en directe omgeving. Zo lokaal is onze schaal. Ondernemers uit dezelfde omgeving die elkaar inspireren. Een ‘avondje Soest Netwerkt’ leert je al snel de grote diversiteit aan ondernemers en dorpsgenoten kennen. Een aanrader!

  • Persoonlijk

    Als je vriend wordt van ons netwerk heten we je persoonlijk welkom en vertellen we je uitgebreid over de voordelen en onze jaarlijkse activiteiten. Daarna zien we je graag op een aanstaande informele bijeenkomst waarbij je een groot deel van onze vrienden persoonlijk leert kennen.

  • Laagdrempelig

    Bij ons geen snelle deals, maatpakken of hoge instapprijzen. Voor 125 euro per jaar ben je vriend en krijg je een mooie mix aan activiteiten voorgeschoteld. Je hoeft ook niet via iemand aangedragen te worden. Wil je het verhaal eerst eens persoonlijk horen? Neem dan contact op met één van onze bestuursleden.

Van, voor en door zelfstandige ondernemers

Soest Netwerkt is een netwerk van, voor en door zelfstandige ondernemers in Soest en directe omgeving. We organiseren maandelijks leerzame en gezellige activiteiten met als doel om de onderlinge samenwerking en kennisuitwisseling tussen lokale ondernemers te versterken.

Ontdek ons netwerk en kom eens persoonlijk kennismaken tijdens een van onze activiteiten. Je bent van harte welkom!

70+Ingeschreven
leden

10Evenementen
per jaar

2+Bedrijfsbezoeken
per jaar