Xtensys HRM consultancy & B&B ´Soest te Paard´

Natasja van Voorst

Ondersteunen van organisaties in hun leer- en ontwikkelambities via e- of blended learning en HR-support. Bieden van een fijne B&B om (vaak te paard) te genieten van Soest.

Ik heb een zakelijke en een zorgzame kant 🙂 en ben graag buiten! Mijn activiteiten als ondernemer richten zich daarom ook op twee pijlers: zakelijke ondersteuning, veelal in het MKB en het runnen van een B&B.

Wie zijn of haar organisatie wil laten leren en zich ontwikkelen, kan dit bereiken door een mooie mix van e-, blended en regulier leren. Ik ondersteun bij deze ambities sinds 2010 in verschillende rollen. Ik kan de technische, didactische, vormgevings en inhoudelijke aspecten van leren (doen) inregelen, organiseren, faciliteren en borgen en zorgen voor draagvlak bij de implementatie. Van CLP/LMS tot auteurstools, van interne kennis ontsluiten tot overdracht en van planfase tot actie: ik acteer in rollen als projectleider of draag daarin een deelverantwoordelijkheid.

Sinds ´jaar en dag´ geef ik trainingen en cursussen op het gebied van HR, met als bijzondere aandachtsvelden ziekteverzuim en functionerings- en beoordelingssystematiek, met name aan ondernemers in het MKB (zonder eigen HR of P&O). Aan specifieke complexe casuistiek die speelt geef ik zo nu en dan een vervolg op locatie.

Daarnaast bieden wij sinds 2014 een fijne plek om te verblijven, al dan niet met je paard, in onze B&B. Alle privacy, aan de rand van Soest (´Op Hees´). In onze B&B (met echt ontbijt en hottub) komen sinds 2014 vele vaak niet-Soestenaren genieten van onze prachtige natuur. Zo heeft Soest een uitgestrekt ruiterroutenetwerk naar het Goois natuurreservaat en kent Soest vele bijzondere fiets-, MTB- en wandelroutes, zoals het klompenpad.

 

 

Natasja van Voorst
Xtensys HRM consultancy & B&B ´Soest te Paard´

Natasja van Voorst

Ondersteunen van organisaties in hun leer- en ontwikkelambities via e- of blended learning en HR-support. Bieden van een fijne B&B om (vaak te paard) te genieten van Soest.

Meer vrienden van Soest Netwerkt

Bep van Rijn - Bureau V
Bureau V

Bep van Rijn

Adviseren en ondersteunen in het administratieve, financiële en belastingtechnische aspect van de onderneming die de ondernemer (eigenlijk) niet wil uitvoeren.

Jan Schuurman - Schuurman HR Advies
Schuurman HR Advies

Jan Schuurman

Specialist Functiewaardering & Belonen | Helpt bij het ontwikkelen van een agile functieloongebouw | Ervaren en gedreven HR professional.

Judith de Pagter - Desocialmediatraining.nl
Desocialmediatraining.nl

Judith de Pagter

Zakelijke social media trainingen door team van experts in Soest of op maat in company in het hele land.

Word ook vriend van Soest Netwerkt en geniet van de voordelen

Meer informatie
  • Lokaal

    Soest en directe omgeving. Zo lokaal is onze schaal. Ondernemers uit dezelfde omgeving die elkaar inspireren. Een ‘avondje SoestNetwerkt’ leert je al snel de grote diversiteit aan ondernemers en dorpsgenoten kennen. Een aanrader!

  • Persoonlijk

    Als je vriend wordt van ons netwerk heten we je persoonlijk welkom en vertellen we je uitgebreid over de voordelen en onze jaarlijkse activiteiten. Daarna zien we je graag op een aanstaande informele bijeenkomst waarbij je een groot deel van onze vrienden persoonlijk leert kennen.

  • Laagdrempelig

    Bij ons geen snelle deals, maatpakken of hoge instapprijzen. Voor 125 euro per jaar ben je vriend en krijg je een mooie mix aan activiteiten voorgeschoteld. Je hoeft ook niet via iemand aangedragen te worden. Wil je het verhaal eerst eens persoonlijk horen? Neem dan contact op met één van onze bestuursleden.

Van, voor en door zelfstandige ondernemers

SoestNetwerkt is een netwerk van, voor en door zelfstandige ondernemers in Soest en directe omgeving. We organiseren maandelijks leerzame en gezellige activiteiten met als doel om de onderlinge samenwerking en kennisuitwisseling tussen lokale ondernemers te versterken.

Ontdek ons netwerk en kom eens persoonlijk kennismaken tijdens een van onze activiteiten. Je bent van harte welkom!

40+Ingeschreven
leden

10Evenementen
per jaar

2+Bedrijfsbezoeken
per jaar