Ondernemers helpen ondernemers: Heb je een hulpvraag, bied je hulp aan of wil je jouw initiatief onder de aandacht brengen? soestvoorsoest.nl
Arts Consult

Paul Arts

Taalpurist pur sang. Redactionele alleseter. Thuis in zowel short als long copy. Dienstverlenende instelling. Kan prima functioneren als solist én als teamspeler. Breed georiënteerd, met oog voor detail.

Taalpurist pur sang. Redactionele alleseter. Thuis in zowel short als long copy. Dienstverlenende instelling. Kan prima functioneren als solist én als teamspeler. Breed georiënteerd, met oog voor detail. Luisterend oor. Groot empathisch vermogen. Informeel boven formeel. Sterk in netwerk. Proactief. Ingetogen en integer. Objectief klankbord, ook voor collega’s en vakgenoten.

Belangrijkste competenties: nauwkeurigheid, kwaliteitsgerichtheid, plannen en organiseren, assertiviteit, besluitvaardigheid, voortgangscontrole, zelfstandigheid. (bron: test UWV 2014).
o.a. inzetbaar voor:
– redigeren kopij voor allerhande uitingen, van persbericht tot boekproductie
– controleren PDF-documenten in pre-publish stadium
– copywriting/short & long body
– webredactie en contentbeheer

“To simplify your message, that’s my mission.”

Opdrachtgevers bevinden zich voornamelijk in de not-to-profit sector: gezondheidszorg, ggz, onderwijs en (semi-)overheid. Ik voel mij daar ook het beste thuis.

Naast deze redactionele ‘tak van sport’ beweeg ik mij tegenwoordig ook in toenemende mate op het muzikale vlak. Niet zozeer in uitvoerende zin, maar vooral als ondernemer. Ik ben partner in een snel groeiend collectief dat zich bezighoudt met online in- en verkoop van nieuwe en gebruikte geluidsdragers, ofwel grammofoonplaten, cd’s en muziek-dvd’s. Onder de naam WorldWide-Records opereren wij voornamelijk op het bij verzamelaars mateloos populaire internationale platform Discogs: https://www.discogs.com/user/WorldWide-Records

 

Paul Arts
Arts Consult

Paul Arts

Taalpurist pur sang. Redactionele alleseter. Thuis in zowel short als long copy. Dienstverlenende instelling. Kan prima functioneren als solist én als teamspeler. Breed georiënteerd, met oog voor detail.

Meer vrienden van Soest Netwerkt

Geert Polders - Kroon Legal
Kroon Legal

Geert Polders

Hier komt binnenkort iets over mijzelf en mijn bedrijf te staan.

Lijsbeth Uiterwijk - LUCK Coaching
LUCK Coaching

Lijsbeth Uiterwijk

Als betrokken en waardevrije coach ondersteun ik het proces om eigen ontdekkingen te doen, op maat en op weg naar een gelukkiger toekomst.

Sandra van der Kuilen - hart for her Soest
hart for her Soest

Sandra van der Kuilen

Eigenaresse van hart for her Soest Ik help vrouwen om meer te bewegen en spierkracht te trainen waardoor ze gezonder worden en lekkerder in hun vel komen te …

Word ook vriend van Soest Netwerkt en geniet van de voordelen

Meer informatie
  • Lokaal

    Soest en directe omgeving. Zo lokaal is onze schaal. Ondernemers uit dezelfde omgeving die elkaar inspireren. Een ‘avondje Soest Netwerkt’ leert je al snel de grote diversiteit aan ondernemers en dorpsgenoten kennen. Een aanrader!

  • Persoonlijk

    Als je vriend wordt van ons netwerk heten we je persoonlijk welkom en vertellen we je uitgebreid over de voordelen en onze jaarlijkse activiteiten. Daarna zien we je graag op een aanstaande informele bijeenkomst waarbij je een groot deel van onze vrienden persoonlijk leert kennen.

  • Laagdrempelig

    Bij ons geen snelle deals, maatpakken of hoge instapprijzen. Voor 125 euro per jaar ben je vriend en krijg je een mooie mix aan activiteiten voorgeschoteld. Je hoeft ook niet via iemand aangedragen te worden. Wil je het verhaal eerst eens persoonlijk horen? Neem dan contact op met één van onze bestuursleden.

Van, voor en door zelfstandige ondernemers

Soest Netwerkt is een netwerk van, voor en door zelfstandige ondernemers in Soest en directe omgeving. We organiseren maandelijks leerzame en gezellige activiteiten met als doel om de onderlinge samenwerking en kennisuitwisseling tussen lokale ondernemers te versterken.

Ontdek ons netwerk en kom eens persoonlijk kennismaken tijdens een van onze activiteiten. Je bent van harte welkom!

70+Ingeschreven
leden

10Evenementen
per jaar

2+Bedrijfsbezoeken
per jaar