Ondernemers helpen ondernemers: Heb je een hulpvraag, bied je hulp aan of wil je jouw initiatief onder de aandacht brengen? soestvoorsoest.nl
Competente Organisaties

Pauline Maring

Coaching, procesbegeleiding & training in competentieontwikkeling van management en medewerkers en begeleiding in het oplossen van organisatievraagstukken m.b.v. creatieve denktechnieken.

Ervaring heeft mij geleerd dat mensen veel meer kunnen dan ze denken. Ik ben ervan overtuigd dat organisaties succesvol worden als er aandacht wordt geschonken aan ontwikkeling van kennis, vaardigheden en talent. Als management en medewerkers de gelegenheid wordt geboden om hun competenties te gebruiken, dan ontstaat er positieve energie om de juiste dingen te doen en de dingen juist te doen. Dat leidt tot competente organisaties. Ik bied managementcoaching, coaching van professionals en teamcoaching. Individuele coaching kan ook al wandelend in de natuur.

Ook begeleid ik organisaties bij organisatieontwikkeling. Als procesbegeleider help ik tijdens strategiesessies om de gewenste koers helder te krijgen en ondersteun ik de implementatie ervan, door bijeenkomsten hierover te begeleiden, opleidingsplannen te ontwikkelen, opleidingsadviezen te geven, denktanks over lastige vraagstukken te begeleiden en trainingen en workshops te geven om gewenste competenties te ontwikkelen.

Ik ben gespecialiseerd in creatieve denktechnieken zoals brainstormen, mindmappen en visualisatietechnieken. Door het ontwikkelen van het creatieve denkvermogen van managers en medewerkers ontstaan er veel meer mogelijkheden om vraagstukken en problemen op te lossen waardoor de groei van organisaties wordt bevorderd.

Ik ben sinds een paar jaar ook actief in het Voortgezet Onderwijs met Toekomstlab., een programma gericht op loopbaanontwikkeling en begeleiding van leerlingen. Hiermee inspireren we jongeren om over hun rol in de toekomst na te denken in een heel snel veranderende wereld.

Op www.competenteorganisaties.nl is meer te vinden over al mijn diensten.

Pauline Maring
Competente Organisaties

Pauline Maring

Coaching, procesbegeleiding & training in competentieontwikkeling van management en medewerkers en begeleiding in het oplossen van organisatievraagstukken m.b.v. creatieve denktechnieken.

Meer vrienden van Soest Netwerkt

Marcel Hekkert - Nieuwe Pixels
Nieuwe Pixels

Marcel Hekkert

Een internetbureau dat klanten enthousiasmeert en strategisch meedenkt in passende oplossingen.

Sjaak de Vries - ETB Binnen en Buiten BV
ETB Binnen en Buiten BV

Sjaak de Vries

Hier komt binnenkort iets over mijzelf en mijn bedrijf te staan.

Roald van der Heide - Citrien ProcesConsult
Citrien ProcesConsult

Roald van der Heide

Ik realiseer projectdoelen op het gebied van procesverbetering, pakketkeuze, systeemimplementatie en systeemoptimalisatie.

Word ook vriend van Soest Netwerkt en geniet van de voordelen

Meer informatie
  • Lokaal

    Soest en directe omgeving. Zo lokaal is onze schaal. Ondernemers uit dezelfde omgeving die elkaar inspireren. Een ‘avondje Soest Netwerkt’ leert je al snel de grote diversiteit aan ondernemers en dorpsgenoten kennen. Een aanrader!

  • Persoonlijk

    Als je vriend wordt van ons netwerk heten we je persoonlijk welkom en vertellen we je uitgebreid over de voordelen en onze jaarlijkse activiteiten. Daarna zien we je graag op een aanstaande informele bijeenkomst waarbij je een groot deel van onze vrienden persoonlijk leert kennen.

  • Laagdrempelig

    Bij ons geen snelle deals, maatpakken of hoge instapprijzen. Voor 125 euro per jaar ben je vriend en krijg je een mooie mix aan activiteiten voorgeschoteld. Je hoeft ook niet via iemand aangedragen te worden. Wil je het verhaal eerst eens persoonlijk horen? Neem dan contact op met één van onze bestuursleden.

Van, voor en door zelfstandige ondernemers

Soest Netwerkt is een netwerk van, voor en door zelfstandige ondernemers in Soest en directe omgeving. We organiseren maandelijks leerzame en gezellige activiteiten met als doel om de onderlinge samenwerking en kennisuitwisseling tussen lokale ondernemers te versterken.

Ontdek ons netwerk en kom eens persoonlijk kennismaken tijdens een van onze activiteiten. Je bent van harte welkom!

70+Ingeschreven
leden

10Evenementen
per jaar

2+Bedrijfsbezoeken
per jaar