Ondernemers helpen ondernemers: Heb je een hulpvraag, bied je hulp aan of wil je jouw initiatief onder de aandacht brengen? soestvoorsoest.nl
Rombout Verschoor Video & Projecten

Rombout Verschoor

Cameraman, video-editor, videoproducties, presentatie trainer.

Rombout Verschoor heeft tijdens zijn zeer ruime NOS/NOB omroep ervaring als video-editor voor alle actualiteitenrubrieken gewerkt. Om de items op tijd in de uitzending te krijgen is goed luisteren naar interviews en snel beslissingen nemen van groot belang. Deze ervaring kwam hem goed van pas toen hij ging werken naar het NOS Journaal, Sport en NOVA.

Na deze NOS/NOB-periode werkt hij alweer 15 jaar als cameraman en co-trainer voor een aantal communicatiebedrijven. Wekelijks is hij wel ergens in het land voor media-, presentatie- en crisis trainingen.

Daarnaast produceert hij video’s voor instructie doeleinden, websites en bedrijven.

Rombout Verschoor
Rombout Verschoor Video & Projecten

Rombout Verschoor

Cameraman, video-editor, videoproducties, presentatie trainer.

Meer vrienden van Soest Netwerkt

Sebastiaan Bos - Bos BVA
Bos BVA

Sebastiaan Bos

Hier komt binnenkort iets over mijzelf en mijn bedrijf te staan.

Guido Victor de Vries - ComfortAdvies
ComfortAdvies

Guido Victor de Vries

Helpt senioren comfortabel en veilig thuis te blijven wonen.

Jan Schuurman - Schuurman HR Advies
Schuurman HR Advies

Jan Schuurman

Specialist Functiewaardering & Belonen | Helpt bij het ontwikkelen van een agile functieloongebouw | Ervaren en gedreven HR professional.

Word ook vriend van Soest Netwerkt en geniet van de voordelen

Meer informatie
  • Lokaal

    Soest en directe omgeving. Zo lokaal is onze schaal. Ondernemers uit dezelfde omgeving die elkaar inspireren. Een ‘avondje Soest Netwerkt’ leert je al snel de grote diversiteit aan ondernemers en dorpsgenoten kennen. Een aanrader!

  • Persoonlijk

    Als je vriend wordt van ons netwerk heten we je persoonlijk welkom en vertellen we je uitgebreid over de voordelen en onze jaarlijkse activiteiten. Daarna zien we je graag op een aanstaande informele bijeenkomst waarbij je een groot deel van onze vrienden persoonlijk leert kennen.

  • Laagdrempelig

    Bij ons geen snelle deals, maatpakken of hoge instapprijzen. Voor 125 euro per jaar ben je vriend en krijg je een mooie mix aan activiteiten voorgeschoteld. Je hoeft ook niet via iemand aangedragen te worden. Wil je het verhaal eerst eens persoonlijk horen? Neem dan contact op met één van onze bestuursleden.

Van, voor en door zelfstandige ondernemers

Soest Netwerkt is een netwerk van, voor en door zelfstandige ondernemers in Soest en directe omgeving. We organiseren maandelijks leerzame en gezellige activiteiten met als doel om de onderlinge samenwerking en kennisuitwisseling tussen lokale ondernemers te versterken.

Ontdek ons netwerk en kom eens persoonlijk kennismaken tijdens een van onze activiteiten. Je bent van harte welkom!

70+Ingeschreven
leden

10Evenementen
per jaar

2+Bedrijfsbezoeken
per jaar