Ondernemers helpen ondernemers: Heb je een hulpvraag, bied je hulp aan of wil je jouw initiatief onder de aandacht brengen? soestvoorsoest.nl
hart for her Soest

Sandra van der Kuilen

Eigenaresse van hart for her Soest. Ik help vrouwen om meer te bewegen en spierkracht te trainen waardoor ze gezonder worden en lekkerder in hun vel komen te zitten.

Bij hart for her Soest combineren we op een vriendelijke, veilige en leuke manier krachttraining en conditietraining. Omdat training niet altijd lang hoeft te duren, geen pijn hoeft te doen en geen blessures hoeft te veroorzaken maar je een goed gevoel moet geven, sterker moet maken en mogelijk is voor mensen van elk fitnessniveau.

Door de korte intervaltraining trainen we maximaal 30 minuten. De afwisseling op de tussenstations met de krachtapparaten houdt het leuk, elke 40 seconden draai je een plekje door en start je de volgende oefening. De apparatuur werkt hydraulisch, dat is een er vriendelijke manier van spiertraining te vergelijken met bewegen in het water. De ingegeven snelheid en spierkracht bepaalt de weerstand die je terug krijgt. Je kunt het als het ware dus altijd aan, je hoeft niets in te stellen of aan te passen. Gewoon instappen en gaanderweg verbeteren! Door het circuit te volgen trainen we kracht, uithoudingsvermogen, balans en coördinatie. Helemaal aangepast op individueel niveau. Zo wordt je er alleen maar beter van.

De leden komen binnen wanneer het hen uitkomt en stappen in het circuit waar de een ook net in begonnen is en weer een ander bijna klaar is. Een continu wisselende groep vrouwen samen onder persoonlijke begeleiding lekker in beweging. Ieder dus op eigen niveau en met eigen doelstellingen.

Achteraf pakken we een rustmomentje en veel gezelligheid aan de theetafel. We creëren een hecht clubgevoel door de vrouwen regelmatig samen te brengen voor leuke activiteiten of interessante lezingen en dergelijke. Een goede mix van fit, fun en friendship zijn bij ons erg belangrijk.

hart for her Soest is voor vrouwen van elke leeftijd en elk fitnessniveau. Bij hart for her trainen vrouwen die heel niet van sporten houden, vrouwen die er best van houden maar er niet teveel tijd aan willen besteden, vrouwen die aan spiertraining willen doen om te kunnen blijven duursporten, vrouwen met lichamelijke klachten die maar niet over gaan of die ervoor zorgen dat andere manieren van beweging ze alleen maar beroerder maken. Maar vooral vrouwen die beter voor zichzelf willen gaan zorgen, voor een fitter gevoel, een gezond gewicht en voor een langer leuker leven.

hart for her Soest zit aan de Lindenlaan, op nummer 1 in de zijstraat.

Sandra van der Kuilen
hart for her Soest

Sandra van der Kuilen

Eigenaresse van hart for her Soest. Ik help vrouwen om meer te bewegen en spierkracht te trainen waardoor ze gezonder worden en lekkerder in hun vel komen te zitten.

Meer vrienden van Soest Netwerkt

Marcel Hekkert - Nieuwe Pixels
Nieuwe Pixels

Marcel Hekkert

Een internetbureau dat klanten enthousiasmeert en strategisch meedenkt in passende oplossingen.

Hans de Leur - De Leur Consultancy
De Leur Consultancy

Hans de Leur

Strategie consultancy | verander- en verbetermanagement | interim management | project- en programmamanagement | implementatie: “making it happen”

Johnno Kaligis - Kaligis Consultancy
Kaligis Consultancy

Johnno Kaligis

Hier komt binnenkort iets over mijzelf en mijn bedrijf te staan.

Word ook vriend van Soest Netwerkt en geniet van de voordelen

Meer informatie
  • Lokaal

    Soest en directe omgeving. Zo lokaal is onze schaal. Ondernemers uit dezelfde omgeving die elkaar inspireren. Een ‘avondje Soest Netwerkt’ leert je al snel de grote diversiteit aan ondernemers en dorpsgenoten kennen. Een aanrader!

  • Persoonlijk

    Als je vriend wordt van ons netwerk heten we je persoonlijk welkom en vertellen we je uitgebreid over de voordelen en onze jaarlijkse activiteiten. Daarna zien we je graag op een aanstaande informele bijeenkomst waarbij je een groot deel van onze vrienden persoonlijk leert kennen.

  • Laagdrempelig

    Bij ons geen snelle deals, maatpakken of hoge instapprijzen. Voor 125 euro per jaar ben je vriend en krijg je een mooie mix aan activiteiten voorgeschoteld. Je hoeft ook niet via iemand aangedragen te worden. Wil je het verhaal eerst eens persoonlijk horen? Neem dan contact op met één van onze bestuursleden.

Van, voor en door zelfstandige ondernemers

Soest Netwerkt is een netwerk van, voor en door zelfstandige ondernemers in Soest en directe omgeving. We organiseren maandelijks leerzame en gezellige activiteiten met als doel om de onderlinge samenwerking en kennisuitwisseling tussen lokale ondernemers te versterken.

Ontdek ons netwerk en kom eens persoonlijk kennismaken tijdens een van onze activiteiten. Je bent van harte welkom!

70+Ingeschreven
leden

10Evenementen
per jaar

2+Bedrijfsbezoeken
per jaar