Misteli Search

Yvette Misteli

Actief sinds 2001 is Misteli Search uitgegroeid tot de enige hearthunters in FMCG, Retail en Healthcare. Ook verzorgen wij tailormade personal coaching, outplacement en loopbaanbegeleiding binnen deze branches. Wij helpen bij in- en uitstroom vraagstukken, zowel voor vaste als interim oplossingen.

Elke dag ben ik als ondernemer met het team aan het genieten om anderen te inspireren in hun carrière keuze. We kunnen zeggen dat wij met onze jarenlange werkervaring in FMCG, Retail en Healthcare weten waar we over praten. Misteli Search is van nature nieuwsgierig naar mensen: naar hun drijfveren, ambities en vaardigheden, daar waar hun hart ligt. Dat wij beschikken over een uitgebreid netwerk en dat wij professioneel kunnen adviseren is essentieel, maar er speelt meer. Om een “match made in heaven” te kunnen garanderen, moet je weten wat er belangrijk is; voor klant en kandidaat. Om een kandidaat te adviseren die zich nu op de arbeidsmarkt begeeft helpen wij een sterke fit te maken tussen culturen van bedrijven en de kernwaarden van de persoon zelf. Wij noemen onszelf niet voor niets hearthunters; onze ervaring leert ons dat er bij een search naar de geschikte kandidaat verder gekeken moet worden dan werkervaring alleen. Zo vinden kandidaten hun ideale werkplek. Of het nu om een vaste rol, een project of interim rol gaat.

Door onze jarenlange ervaring op managementniveau spreken wij de taal, snappen wij de functies en de bijbehorende cultuur. Zo kunnen wij met onze eigen manier van interviewen binnen ons brede (inter)nationale netwerk altijd snel de geschikte kandidaat vinden of de bijpassende baan.
Wij zorgen voor een match waarbij niet alleen het hoofd, maar vooral het hart op de juiste plek zit. Wij zijn ook realistisch; een goede match is niet voor de eeuwigheid. Mensen veranderen en werkplekken veranderen. Wij werken vanuit een passie om te inspireren, waar je ook bent in je carrière.

Yvette Misteli
Misteli Search

Yvette Misteli

Actief sinds 2001 is Misteli Search uitgegroeid tot de enige hearthunters in FMCG, Retail en Healthcare. Ook verzorgen wij tailormade personal coaching, outplacement en loopbaanbegeleiding binnen deze branches. Wij helpen bij in- en uitstroom vraagstukken, zowel voor vaste als interim oplossingen.

Meer vrienden van Soest Netwerkt

Sjaak de Vries - ETB Binnen en Buiten BV
ETB Binnen en Buiten BV

Sjaak de Vries

Hier komt binnenkort iets over mijzelf en mijn bedrijf te staan.

Vincent Aalbers - Draagvlakexpert
Draagvlakexpert

Vincent Aalbers

Draagvlakexpert zorgt voor resultaat met draagvlak Bewaakt, brengt balans tussen zakelijke doelstellingen (HET), communicatie en samenwerking (WIJ) en …

Natasja van Voorst - Xtensys HRM consultancy & B&B ´Soest te Paard´
Xtensys HRM consultancy & B&B ´Soest te Paard´

Natasja van Voorst

Ondersteunen van organisaties in hun leer- en ontwikkelambities via e- of blended learning en HR-support Bieden van een fijne B&B om (vaak te paard) te …

Word ook vriend van Soest Netwerkt en geniet van de voordelen

Meer informatie
  • Lokaal

    Soest en directe omgeving. Zo lokaal is onze schaal. Ondernemers uit dezelfde omgeving die elkaar inspireren. Een ‘avondje SoestNetwerkt’ leert je al snel de grote diversiteit aan ondernemers en dorpsgenoten kennen. Een aanrader!

  • Persoonlijk

    Als je vriend wordt van ons netwerk heten we je persoonlijk welkom en vertellen we je uitgebreid over de voordelen en onze jaarlijkse activiteiten. Daarna zien we je graag op een aanstaande informele bijeenkomst waarbij je een groot deel van onze vrienden persoonlijk leert kennen.

  • Laagdrempelig

    Bij ons geen snelle deals, maatpakken of hoge instapprijzen. Voor 125 euro per jaar ben je vriend en krijg je een mooie mix aan activiteiten voorgeschoteld. Je hoeft ook niet via iemand aangedragen te worden. Wil je het verhaal eerst eens persoonlijk horen? Neem dan contact op met één van onze bestuursleden.

Van, voor en door zelfstandige ondernemers

SoestNetwerkt is een netwerk van, voor en door zelfstandige ondernemers in Soest en directe omgeving. We organiseren maandelijks leerzame en gezellige activiteiten met als doel om de onderlinge samenwerking en kennisuitwisseling tussen lokale ondernemers te versterken.

Ontdek ons netwerk en kom eens persoonlijk kennismaken tijdens een van onze activiteiten. Je bent van harte welkom!

40+Ingeschreven
leden

10Evenementen
per jaar

2+Bedrijfsbezoeken
per jaar