Soest Netwerkt
Vriend worden van Soest Netwerkt?
Aanmelden voor de volgende bijeenkomst van Soest Netwerkt.
 

Vriendendiensten

Een nieuw initiatief van Soest Netwerkt zijn de Vriendendiensten.  Vriendendiensten zijn diensten van SoestNetwerkt voor elkaar, soms gratis,soms tegen aanzienlijke kortingen. Er zijn al een paar diensten (zie hieronder).

 

Stan Uyland:

Fluisterbootjes huren bij de Kleine Melm (met korting)

Pauline Maring: Coaching Arbeidsmarktoriëntatie en Creatieve Denktechnieken

Vrienden van Soest Netwerkt bied ik aan om, tegen een sterk gereduceerd tarief van € 20,- per uur (ex. btw), eenmalig te coachen – met een maximale duur van 2 ½ uur –  op een locatie in Soest op het gebied van:

  • arbeidsmarktoriëntatie:  ik ben op zoek naar een volgende uitdaging, maar wat zijn mijn kwaliteiten, hoe profileer ik mezelf en welke wegen kan ik bewandelen om werk te vinden dat bij mij past?
  • probleemoplossen met behulp van creatieve denktechnieken: welke wegen kan ik allemaal bewandelen om een bepaald vraagstuk op te lossen in mijn werksituatie (als leidinggevende, medewerker of als ondernemer)?

Je kunt het bedrag volledig terugverdienen (dus gratis coaching) als je me binnen een half jaar via je netwerk een opdrachtgever weet te bezorgen die me tegen het gangbare tarief (vanaf 120,- per uur) inhuurt als jobcoach, trainer of procesbegeleider. Voor meer informatie over mijn deskundigheid als coach (opleidingen, ervaring, aanbevelingen, mijn netwerk en mijn websites) kun je terecht op LinkedIn: http://nl.linkedin.com/pub/pauline-maring/11/61a/74a/. Het is handig om dan ook even te linken, als we nog niet gelinkt zijn, dan lees ik meteen jouw profiel ter voorbereiding op het gesprek.

Pauline Maring, Vriend van Soest Netwerkt en initiatiefnemer van Soest Economisch Actief (SEA)

 

Grafische Vormgeving: Zippy Art
Beheer en onderhoud website: Blue Avocado
Inhoud en Communicatie: Ralph Ekkerink

info@soestnetwerkt.nl
Soest Netwerkt
Bunder 2
3763 WC SOEST

Call Now Button