Soest Netwerkt
Vriend worden van Soest Netwerkt?
Aanmelden voor de volgende bijeenkomst van Soest Netwerkt.
 

Ellen van Loon:

Het voordeel van het lidmaatschap is voor mij glashelder. Bijvoorbeeld, in het maatjesproject zijn er 6 trainers ingezet, allen lid van SoestNetwerkt. Ook de communicatie in dit project wordt gedaan door een vriend van Soest Netwerkt. Doordat SN aan tafel zit bij het POA is contact gelegd door Annemiek met Stan Uyland, de initiatiefnemer van Soester Maatjes Project. En nu wordt een landelijke organisatie opgetuigd onder de naam ReconnAct. En ik ga er als trainer vanuit dat ik daar de komende maanden/jaren met regelmaat omzet uit ga halen.
Mijn inschrijving van SN heb ik er al weer uit!

Verdere voordelen:

  • De gemeente is aan het kijken welke opdrachten, nu elders uitbesteed, er aan Soester ZP’s gegeven kunnen worden;
  • Ik werk samen met diverse mensen die bij Soest Netwerkt betrokken zijn. Ik ga bijvoorbeeld met een andere vriend naar een mogelijke opdrachtgever. We hebben elkaar bij SN ontmoet. Ik werk ook samen met Annemiek Ramaekers, waarmee ik samen een nieuw bedrijf ben gestart.
  • Onlangs heb ik twee Soester collega’s aan elkaar verbonden uit dezelfde branche. Wie weet wat ze elkaar kunnen doorgeven?

Verder geniet ik enorm van zoveel ZP ondernemersgeest en creativiteit binnen het bestuur en daarbuiten. Wat we kunnen betekenen: een moedeloze timmerman misschien aan een maatje helpen doordat ik van de week voor het eerst bij het Ondernemersspreekuur aanwezig was. Wie weet, krijgt die man daardoor wel weer hoop en opdrachten?

Grafische Vormgeving: Zippy Art
Beheer en onderhoud website: Blue Avocado
Inhoud en Communicatie: Ralph Ekkerink

info@soestnetwerkt.nl
Soest Netwerkt
Bunder 2
3763 WC SOEST

Call Now Button