Evenementen

Open Coffee
3 september 2019

Open Coffee

Iedere eerste dinsdag van de maand van 9:00u tot 11:00u: Open Coffee in grand café De Lindenhof in Soest. Het recept is simpel en effectief. Bijpraten en kennismaken met lokale ondernemers. En dat natuurlijk met een goede kop koffie (ok, thee mag ook) Aanmelden via LinkedIn

Aikido & Ondernemerschap
5 september 2019

Aikido & Ondernemerschap

Let op: in verband met rioolwerkzaamheden is de directe toegang tot Van Diermen Sport beperkt. De toerit via de Molenstraat is voor autoverkeer gestremd.  Er is  parkeergelegenheid bij het nabijgelegen zwembad Aqua Indoor (= Optisport Health Club Soest) waarna het een klein stukje lopen is naar sportschool Van Diermen. ---------- Dit wordt een bijzondere avond! We gaan Aikido als zelfverdedigingsport doen en ervaren. Deze sport is een metafoor voor ondernemerschap: hoe gebruik je de kracht van de ander om zelf op koers te blijven. En dat zonder een ander letsel toe te brengen. Dus met respect voor klanten, partners en concurrenten. We doen dit onder leiding van Ron Roeten ('4e Dan') en onze eigen Harold van Bourgondiën. @Sportschool Van Diermen aan de Soesterengweg 11 in Soest.   GRATIS voor vrienden van Soest Netwerkt. Introducés betalen een gereduceerde bijdrage van 15 euro.

Business boost netwerkbijeenkomst
8 oktober 2019

Business boost netwerkbijeenkomst

In dit event bevragen en helpen we elkaar op ons ondernemerschap.

 • Wat wil je bereiken?
 • Wat heb je nodig?
 • Waar heb je last van?
 • Wat zou je nu het meest helpen?
De succesvolle bijeenkomst van het afgelopen jaar inspireert tot weer een nieuwe ronde. Doe je mee?

Bedrijfsbezoek: Uw HiFi Choice
11 november 2019

Bedrijfsbezoek: Uw HiFi Choice

De broers Marc en Ruben Haringsma zullen ons ontvangen en vertellen over hun bedrijf, hun produkten en hun filosofie.
We krijgen live demonstraties bijvoorbeeld van hun bijzondere HiFi toilet!
Reserveer hieronder alvast je plek.

Word ook vriend van Soest Netwerkt en geniet van de voordelen

Meer informatie
 • Lokaal

  Soest en directe omgeving. Zo lokaal is onze schaal. Ondernemers uit dezelfde omgeving die elkaar inspireren. Een ‘avondje Soest Netwerkt’ leert je al snel de grote diversiteit aan ondernemers en dorpsgenoten kennen. Een aanrader!

 • Persoonlijk

  Als je vriend wordt van ons netwerk heten we je persoonlijk welkom en vertellen we je uitgebreid over de voordelen en onze jaarlijkse activiteiten. Daarna zien we je graag op een aanstaande informele bijeenkomst waarbij je een groot deel van onze vrienden persoonlijk leert kennen.

 • Laagdrempelig

  Bij ons geen snelle deals, maatpakken of hoge instapprijzen. Voor 125 euro per jaar ben je vriend en krijg je een mooie mix aan activiteiten voorgeschoteld. Je hoeft ook niet via iemand aangedragen te worden. Wil je het verhaal eerst eens persoonlijk horen? Neem dan contact op met één van onze bestuursleden.

Van, voor en door zelfstandige ondernemers

Soest Netwerkt is een netwerk van, voor en door zelfstandige ondernemers in Soest en directe omgeving. We organiseren maandelijks leerzame en gezellige activiteiten met als doel om de onderlinge samenwerking en kennisuitwisseling tussen lokale ondernemers te versterken.

Ontdek ons netwerk en kom eens persoonlijk kennismaken tijdens een van onze activiteiten. Je bent van harte welkom!

70+Ingeschreven
leden

10Evenementen
per jaar

2+Bedrijfsbezoeken
per jaar