Ondernemers helpen ondernemers: Heb je een hulpvraag, bied je hulp aan of wil je jouw initiatief onder de aandacht brengen? soestvoorsoest.nl

Vriend worden

Overweeg je vriend te worden van Soest Netwerkt? Leuk!

Wil je eerst eens sfeer proeven of wil je extra informatie? Meld je dan eens aan voor één van onze aanstaande activiteiten of neem gerust contact op met ons bestuur via info@soestnetwerkt.nl. We leggen je graag uit wat ons netwerk voor je kan betekenen.

Als lid kun je in ieder geval rekenen op het volgende:

Jaarlijkse activiteiten

 • 2x bedrijfsbezoek (Soest en omgeving)
 • 3x interactieve workshop
 • 2x special event
 • 1x BBQ (zomer)
 • 1x Open Netwerkborrel
 • Maandelijkse Open Coffee (elke 1e dinsdag van de maand in Grand Café De Lindenhof)
 • Feestelijke nieuwjaarsreceptie

Kosten

De jaarlijkse contributie bedraagt per jaar € 125,- per lid (fiscaal aftrekbaar).

Een van de bestuursleden zal je na inschrijving persoonlijk bellen om je welkom te heten. Je ontvangt vanaf dat moment ook de nieuwsbrief waarin we je persoonlijk uitnodigen voor onze aanstaande events en je krijgt natuurlijk de mogelijkheid om je eigen profiel aan te maken in de database van Zakelijk Soest!

  Ik wil vriend worden!

  Ik word Vriend van Soest Netwerkt en zeg toe de Vriendenbijdrage jaarlijks te voldoen. Bijgaand mijn gegevens:

  Voor- en achternaam *
  Bedrijfsnaam *
  Branche/vakgebied/beroep *

  Straat

  Postcode, plaats

  Email *
  Telefoonnummer*

  Korte Pitch (max. twee zinnen)

  Website

  Ik ontvang graag berichten van Soest Netwerkt janee

  Ik word graag vermeld als vriend op de website van Soest Netwerkt janee

  Vriend van de maand

  Harold van Bourgondiën in the spotlight - Van Bourgondiën Accountancy & Advies
  Van Bourgondiën Accountancy & Advies

  Harold van Bourgondiën in the spotlight

  Harold van BourgondiënIk ben geboren in …

  Nieuws

  Redacteuren gezocht
  Soest Netwerkt

  Soest Netwerkt zoekt (web)redacteuren!

  We zijn bezig met het vernieuwen van onze website en zoeken voor het beheer en de aanvullende middelen hierop (nieuwsbrieven, persberichten en inzet van social media) enkele enthousiaste (web)redacteuren. Start per 1 juli 2019. Wat ga je doen? We vragen – afhankelijk van de periode – zo’n 4 tot 8 uur per maand. De werkzaamheden bestaan voornamelijk uit het bijhouden van de website www.soestnetwerkt.nl (nieuwe website gaat in deze zomer live) en het opstellen van nieuwsbrieven via Mailchimp. De focus zal liggen op het aankondigen en promoten van de evenementen van Soest Netwerkt. De onderwerpen en ruwe teksten krijg je aangeleverd via het bestuur. Het bestuur is verantwoordelijk voor de programmering van Soest Netwerkt. Wat bieden we jou? We zoeken vrijwilligers. Maar in ruil voor je bijdrage mag je twee events gratis bijwonen (enkele events kennen entreegeld in verband met catering). Word je ook meteen lid van ons netwerk (125 euro per jaar) dan gelden alle voordelen van het lidmaatschap. Je bent van harte welkom. Daarnaast doe je met jouw bijdrage natuurlijk ervaring op met een ondernemersnetwerk in je eigen dorp of regio. Je werk is zichtbaar voor veel ondernemers in Soest. Iets voor jou? Vind je het leuk om op vrijwillige basis een bijdrage te leveren aan een van leukste ondernemersnetwerken van Soest? Of wil je eerst nog wat extra informatie? Neem dan contact op met Vincent Aalbers (voorzitter Soest Netwerkt) via info@soestnetwerkt.nlof telefonisch via 06-53885636 Over Soest Netwerkt Soest Netwerkt is een stichting die zich inzet voor ZZP-ers in Soest en directe omgeving. Met zo’n 75 leden aan boord organiseren we 10 bijeenkomsten per jaar. Bedrijfsbezoeken, netwerkborrels, workshops en traditiegetrouw onze zomerse barbecue. Het bestuur bestaat uit vijf leden die zich op vrijwillige basis inzetten voor ons netwerk.

  Evenementen

  Leren en profileren
  17 februari 2022

  Leren en profileren

  ‘Leren en profileren’. Zo heet het regelmatig terugkerende event dat we op donderdag 17 februari 2022 organiseren. Uit de ‘vriendenenquête’ en uit de evaluatiesessies met de leden, bleek dat we zowel professioneel als persoonlijk meer van elkaar willen leren. Daardoor kunnen we beter samenwerken en elkaar aan opdrachten helpen. Interactieve avond Het event ‘Leren en profileren’ komt vanaf nu twee tot drie keer per jaar op de agenda. Per avond nemen twee vrienden ons op een interactieve manier mee in (een deel of aspect van) hun werk. Van leidinggeven tot boekhouden, tekstschrijven en ontwerpen: dat kan van alles zijn. Op 17 februari wordt de spits afgebeten door René Moraal en Hans de Leur. Systemisch trainer en coach René is interim leidinggevende en systemisch trainer en coach. Hij neemt ons mee in de dynamiek tussen dader en slachtoffer in organisaties en privé. Een dynamiek die, als we daar niet goed mee omgaan, zorgt voor onveiligheid en wantrouwen. Hij laat ons deze dynamiek ervaren en geeft inzicht in hoe we op een gezonde manier met deze dynamiek kunnen omgaan. Programmamanager Hans is managementadviseur en programma- en projectmanager. Hij neemt ons aan de hand van een van zijn opdrachten mee in de rol van programmamanager in een dynamische en complexe omgeving; een omgeving waarin partijen met uiteenlopende belangen met elkaar aan tafel zitten en waarin het zoeken is naar oplossingen die voor alle deelnemers aanvaardbaar zijn.

  Word ook vriend van Soest Netwerkt en geniet van de voordelen

  Meer informatie
  • Lokaal

   Soest en directe omgeving. Zo lokaal is onze schaal. Ondernemers uit dezelfde omgeving die elkaar inspireren. Een ‘avondje Soest Netwerkt’ leert je al snel de grote diversiteit aan ondernemers en dorpsgenoten kennen. Een aanrader!

  • Persoonlijk

   Als je vriend wordt van ons netwerk heten we je persoonlijk welkom en vertellen we je uitgebreid over de voordelen en onze jaarlijkse activiteiten. Daarna zien we je graag op een aanstaande informele bijeenkomst waarbij je een groot deel van onze vrienden persoonlijk leert kennen.

  • Laagdrempelig

   Bij ons geen snelle deals, maatpakken of hoge instapprijzen. Voor 125 euro per jaar ben je vriend en krijg je een mooie mix aan activiteiten voorgeschoteld. Je hoeft ook niet via iemand aangedragen te worden. Wil je het verhaal eerst eens persoonlijk horen? Neem dan contact op met één van onze bestuursleden.

  Van, voor en door zelfstandige ondernemers

  Soest Netwerkt is een netwerk van, voor en door zelfstandige ondernemers in Soest en directe omgeving. We organiseren maandelijks leerzame en gezellige activiteiten met als doel om de onderlinge samenwerking en kennisuitwisseling tussen lokale ondernemers te versterken.

  Ontdek ons netwerk en kom eens persoonlijk kennismaken tijdens een van onze activiteiten. Je bent van harte welkom!

  70+Ingeschreven
  leden

  10Evenementen
  per jaar

  2+Bedrijfsbezoeken
  per jaar