Ondernemers helpen ondernemers: Heb je een hulpvraag, bied je hulp aan of wil je jouw initiatief onder de aandacht brengen? soestvoorsoest.nl

Wat houdt Soest Netwerkt in?

Soest Netwerkt is een stichting en onze leden heten daarom ‘vrienden’. Dat zegt ook meteen iets over het karakter van ons netwerk: laagdrempelig, informeel en ongedwongen. We zijn een netwerk van, voor en door zelfstandige ondernemers in Soest en directe omgeving. Aangesloten vrienden kunnen maandelijks rekenen op een leerzame en gezellige activiteit (workshop, lezing of bedrijfsbezoek). Tijdens een activiteit leer je elkaar beter kennen en dat zorgt voor binding tussen en met elkaar. Er zijn inmiddels al tal van mooie samenwerkingen ontstaan door ons netwerk.

Hoe het begon

Het begon allemaal in 2012 toen er vanuit onze Linkedin groep het idee ontstond om ook daadwerkelijk een netwerk op te richten. ‘Founding fathers’ Annemiek Ramaekers, Roald van der Heide, aangevuld met Jelle Baak legden als eerste bestuur de basis voor ons netwerk.

Soest Netwerkt in het kort

 • Netwerk van, voor en door zelfstandige ondernemers in Soest en omgeving
 • Opgericht in 2013
 • Stichtingsbestuur met vier bestuursleden
 • Meer dan 70 ondernemers zijn vriend (lid) van Soest Netwerkt
 • Eigen LinkedIngroep met ruim 1700 deelnemers
 • Hosting Open Coffee (elke 1e dinsdag van de maand)
 • 10 inspirerende evenementen per jaar in Soest
 • Informeel netwerken met lokale ondernemers
 • Actieve samenwerking met de Soester Zakenkring
 • Als vriend van Soest Netwerkt kun je kostenloos deelnemen aan de database van Zakelijk Soest
 • Belangenbehartiging van zelfstandige ondernemers in Soest en omgeving
 • En last but not least: gezelligheid!

Waarom zou je vriend worden van Soest Netwerkt?

Die vraag hebben we ook aan onze eigen leden gesteld. Ze vertellen je graag waarom ze lid zijn geworden van ons netwerk. Bekijk hieronder ons filmpje.

Vriend worden

Vriend van de maand

Harold van Bourgondiën in the spotlight - Van Bourgondiën Accountancy & Advies
Van Bourgondiën Accountancy & Advies

Harold van Bourgondiën in the spotlight

Harold van BourgondiënIk ben geboren in …

Nieuws

Redacteuren gezocht
Soest Netwerkt

Soest Netwerkt zoekt (web)redacteuren!

We zijn bezig met het vernieuwen van onze website en zoeken voor het beheer en de aanvullende middelen hierop (nieuwsbrieven, persberichten en inzet van social media) enkele enthousiaste (web)redacteuren. Start per 1 juli 2019. Wat ga je doen? We vragen – afhankelijk van de periode – zo’n 4 tot 8 uur per maand. De werkzaamheden bestaan voornamelijk uit het bijhouden van de website www.soestnetwerkt.nl (nieuwe website gaat in deze zomer live) en het opstellen van nieuwsbrieven via Mailchimp. De focus zal liggen op het aankondigen en promoten van de evenementen van Soest Netwerkt. De onderwerpen en ruwe teksten krijg je aangeleverd via het bestuur. Het bestuur is verantwoordelijk voor de programmering van Soest Netwerkt. Wat bieden we jou? We zoeken vrijwilligers. Maar in ruil voor je bijdrage mag je twee events gratis bijwonen (enkele events kennen entreegeld in verband met catering). Word je ook meteen lid van ons netwerk (125 euro per jaar) dan gelden alle voordelen van het lidmaatschap. Je bent van harte welkom. Daarnaast doe je met jouw bijdrage natuurlijk ervaring op met een ondernemersnetwerk in je eigen dorp of regio. Je werk is zichtbaar voor veel ondernemers in Soest. Iets voor jou? Vind je het leuk om op vrijwillige basis een bijdrage te leveren aan een van leukste ondernemersnetwerken van Soest? Of wil je eerst nog wat extra informatie? Neem dan contact op met Vincent Aalbers (voorzitter Soest Netwerkt) via info@soestnetwerkt.nlof telefonisch via 06-53885636 Over Soest Netwerkt Soest Netwerkt is een stichting die zich inzet voor ZZP-ers in Soest en directe omgeving. Met zo’n 75 leden aan boord organiseren we 10 bijeenkomsten per jaar. Bedrijfsbezoeken, netwerkborrels, workshops en traditiegetrouw onze zomerse barbecue. Het bestuur bestaat uit vijf leden die zich op vrijwillige basis inzetten voor ons netwerk.

Evenementen

[afgelast] Kerstdiner met wijnproeverij
15 december 2021

[afgelast] Kerstdiner met wijnproeverij

2021 in een notendop: Eerst mochten we niet zoveel, toen kregen we een prik en mochten we weer van alles en nu, zo vlak voor het einde van het jaar, worden de teugels weer aangetrokken. Het was voor velen van ons een jaar met hobbels, frustraties en uitdagingen. Maar ook een jaar met nieuwe inzichten, kansen en mogelijkheden. Alle reden dus om 2021 af te sluiten met lekker eten en een goed glas wijn. Kom daarom op woensdag 15 december naar het Kerstdiner van SoestNetwerkt. Stayokay bereidt een heerlijk meergangendiner voor, bestaande uit meerdere kleine hapjes, en wijnhandel Gommers verzorgt een wijnproeverij, uiteraard met uitleg over de geschonken wijnen. Kom daarom op woensdag 15 december naar het Kerstdiner van SoestNetwerkt. Stayokay bereidt een heerlijk meergangendiner voor, bestaande uit meerdere kleine hapjes, en wijnhandel Gommers verzorgt een wijnproeverij, uiteraard met uitleg over de geschonken wijnen. Inloop: vanaf 16:30 uur Einde evenement: 20:00 uur. In verband met de coronamaatregelen gaan we al om 17:00 aan tafel. let op: er is een correctie op de tijd gekomen, die niet meer in de krant mee is gekomen. De tijden die hier staan zijn de juiste! NB. Vanwege de door de overheid afgekondigde coronamaatregelen, zal Stayokay alleen gasten toelaten met een QR-code of een recent negatief testresultaat. Zorg dus dat je een van die twee bij je hebt.

Word ook vriend van Soest Netwerkt en geniet van de voordelen

Meer informatie
 • Lokaal

  Soest en directe omgeving. Zo lokaal is onze schaal. Ondernemers uit dezelfde omgeving die elkaar inspireren. Een ‘avondje Soest Netwerkt’ leert je al snel de grote diversiteit aan ondernemers en dorpsgenoten kennen. Een aanrader!

 • Persoonlijk

  Als je vriend wordt van ons netwerk heten we je persoonlijk welkom en vertellen we je uitgebreid over de voordelen en onze jaarlijkse activiteiten. Daarna zien we je graag op een aanstaande informele bijeenkomst waarbij je een groot deel van onze vrienden persoonlijk leert kennen.

 • Laagdrempelig

  Bij ons geen snelle deals, maatpakken of hoge instapprijzen. Voor 125 euro per jaar ben je vriend en krijg je een mooie mix aan activiteiten voorgeschoteld. Je hoeft ook niet via iemand aangedragen te worden. Wil je het verhaal eerst eens persoonlijk horen? Neem dan contact op met één van onze bestuursleden.

Van, voor en door zelfstandige ondernemers

Soest Netwerkt is een netwerk van, voor en door zelfstandige ondernemers in Soest en directe omgeving. We organiseren maandelijks leerzame en gezellige activiteiten met als doel om de onderlinge samenwerking en kennisuitwisseling tussen lokale ondernemers te versterken.

Ontdek ons netwerk en kom eens persoonlijk kennismaken tijdens een van onze activiteiten. Je bent van harte welkom!

70+Ingeschreven
leden

10Evenementen
per jaar

2+Bedrijfsbezoeken
per jaar