11 november 2019 19:00-21:30

Bedrijfsbezoek: Uw HiFi Choice

Uw Hifi Choice in Soest is topklasse specialist in beeld en geluid, voor thuis en onderweg.

Home Audio Specialisten

De broers Mark en Ruben Haringsma drijven de zaak, samen met Donny van Sas, Home Audio Specialist. Zij zullen ons ontvangen en vertellen over hun bedrijf, hun producten en ervaringen. We krijgen live demonstraties waaronder van hun bijzondere ‘Dobly Atmos’ Hifi toilet!

Maandag 11 november

19.00 – 19.15 u. Ontvangst met koffie en thee
19.15 – 19.30 u. Voorstellen Vrienden van Soest Netwerkt: wie ben je, wat doe je en wat zou je willen weten over Uw Hifi Choice? – in 30 seconden per persoon.
19.30 – 21.00 u. Over Uw Hifi Choice – ontstaan, ervaringen, ontwikkelingen met ups en downs en toekomstplannen – Mark vertelt, laat zien en stel gerust je vragen
21.00 – 21.30 u. Napraten met borrel en netwerken

Je vindt de winkel aan de Steenhoffstraat 15 te Soest. (voorheen De Gouden Snaar)

Kortom,veel te zien, horen en te beluisteren, dus reserveer je plek!

Bedrijfsbezoek: Uw HiFi Choice

Schrijf je in voor dit evenement

Boekingen niet langer mogelijk op deze datum.

Meer Evenementen

Kerstevent Soest Netwerkt
18 december 2019

Kerstevent Soest Netwerkt

Soest Netwerkt Bier- en Spijsavond  bij Museum Soest Nieuwsgierig naar de smaak van Soester bier? Met andere ondernemers in warme kerstsferen terugkijken op het afgelopen jaar? Kom dan op 18 december 2019 naar de Bier- en Spijsavond van Soest Netwerkt. Paul de Conick, eigenaar van brouwerij Swarte Os in Soest www.swarteos.nl vertelt wat er zoal komt kijken bij het bereiden van bier. Hij laat je verschillende biertjes uit eigen brouwerij proeven, met bijpassende gerechtjes - met liefde bereid door Yvonne Diender van Happa’s en Tappa’s (happasentappas.nl). De rest van de avond is er volop gelegenheid om samen terug te blikken op 2019 en plannen te maken voor 2020. Bang voor een kater de volgende ochtend of drink je liever helemaal geen alcohol? Geen zorgen, er zijn alcoholvrije drankjes beschikbaar. Meld je nu aan Het jaar sfeervol afsluiten met vrienden van Soest Netwerkt? Meld je dan nu aan.

Nieuwjaarsduik voor ondernemers
8 januari 2020

Nieuwjaarsduik voor ondernemers

We beginnen het nieuwe jaar met een spreekwoordelijke duik in het ondernemerschap. Dat doen we door het zgn. Ondernemersdoolhofspel te spelen. Dat doen we onder leiding van Hilde van den Heuvel. Elk van ons staat stil bij de eigen onderneming en is sparing partner voor de ander.

Word ook vriend van Soest Netwerkt en geniet van de voordelen

Meer informatie
  • Lokaal

    Soest en directe omgeving. Zo lokaal is onze schaal. Ondernemers uit dezelfde omgeving die elkaar inspireren. Een ‘avondje Soest Netwerkt’ leert je al snel de grote diversiteit aan ondernemers en dorpsgenoten kennen. Een aanrader!

  • Persoonlijk

    Als je vriend wordt van ons netwerk heten we je persoonlijk welkom en vertellen we je uitgebreid over de voordelen en onze jaarlijkse activiteiten. Daarna zien we je graag op een aanstaande informele bijeenkomst waarbij je een groot deel van onze vrienden persoonlijk leert kennen.

  • Laagdrempelig

    Bij ons geen snelle deals, maatpakken of hoge instapprijzen. Voor 125 euro per jaar ben je vriend en krijg je een mooie mix aan activiteiten voorgeschoteld. Je hoeft ook niet via iemand aangedragen te worden. Wil je het verhaal eerst eens persoonlijk horen? Neem dan contact op met één van onze bestuursleden.

Van, voor en door zelfstandige ondernemers

Soest Netwerkt is een netwerk van, voor en door zelfstandige ondernemers in Soest en directe omgeving. We organiseren maandelijks leerzame en gezellige activiteiten met als doel om de onderlinge samenwerking en kennisuitwisseling tussen lokale ondernemers te versterken.

Ontdek ons netwerk en kom eens persoonlijk kennismaken tijdens een van onze activiteiten. Je bent van harte welkom!

70+Ingeschreven
leden

10Evenementen
per jaar

2+Bedrijfsbezoeken
per jaar