8 oktober 2019 19:30-22:00

Business boost netwerkbijeenkomst

Boost je business: 8 oktober 2019 in Museum Oud Soest

Leren hoe je een krachtige pitch neerzet over jouw bedrijf? Op zoek naar leads voor nieuwe klanten? Is je bedrijfspresentatie aan een opfrisbeurt toe? Kom dan op 8 oktober naar de Business Boost van Soest Netwerkt.

Van pitch naar nieuwe klant
Na een introductie door Vincent Aalbers en Judithde Pagter oefen je met je eigen pitch: waar sta je voor, wat doe je en naar wie ben je op zoek? Je presenteert je verhaal aan de andere deelnemers, die je niet alleen feedback geven, maar ook namen van potentiële klanten voor jouw bedrijf of andere relaties die jou naar nieuwe klanten kunnen leiden. De ondernemer met de beste pitch wint een prijs en na afloop is er een gezellige borrel.

Tip: neem een stapel visitekaartjes mee.

Gratis entree voor vrienden van Soest Netwerkt.  Anderen zijn van harte welkom voor een gereduceerd bedrag van 15 euro.

Aanmelden
Heeft jouw business ook een boost nodig? Laat je inspireren tijdens deze interactieve avond van Soest Netwerkt. Meld je hiernaast aan voor dit evenement.

Soest Netwerkt Business Boost, dinsdagavond 8 oktober, Museum Oud Soest. Inloop vanaf 1930 uur, 2200 uur borrel, 2230 uur einde.

 

 

Doe je mee?

Business boost netwerkbijeenkomst

Schrijf je in voor dit evenement

Boekingen niet langer mogelijk op deze datum.

Meer Evenementen

Kerstevent Soest Netwerkt
18 december 2019

Kerstevent Soest Netwerkt

Soest Netwerkt Bier- en Spijsavond  bij Museum Soest Nieuwsgierig naar de smaak van Soester bier? Met andere ondernemers in warme kerstsferen terugkijken op het afgelopen jaar? Kom dan op 18 december 2019 naar de Bier- en Spijsavond van Soest Netwerkt. Paul de Conick, eigenaar van brouwerij Swarte Os in Soest www.swarteos.nl vertelt wat er zoal komt kijken bij het bereiden van bier. Hij laat je verschillende biertjes uit eigen brouwerij proeven, met bijpassende gerechtjes - met liefde bereid door Yvonne Diender van Happa’s en Tappa’s (happasentappas.nl). De rest van de avond is er volop gelegenheid om samen terug te blikken op 2019 en plannen te maken voor 2020. Bang voor een kater de volgende ochtend of drink je liever helemaal geen alcohol? Geen zorgen, er zijn alcoholvrije drankjes beschikbaar. Meld je nu aan Het jaar sfeervol afsluiten met vrienden van Soest Netwerkt? Meld je dan nu aan.

Nieuwjaarsduik voor ondernemers
8 januari 2020

Nieuwjaarsduik voor ondernemers

We beginnen het nieuwe jaar met een spreekwoordelijke duik in het ondernemerschap. Dat doen we door het zgn. Ondernemersdoolhofspel te spelen. Dat doen we onder leiding van Hilde van den Heuvel. Elk van ons staat stil bij de eigen onderneming en is sparing partner voor de ander.

Word ook vriend van Soest Netwerkt en geniet van de voordelen

Meer informatie
  • Lokaal

    Soest en directe omgeving. Zo lokaal is onze schaal. Ondernemers uit dezelfde omgeving die elkaar inspireren. Een ‘avondje Soest Netwerkt’ leert je al snel de grote diversiteit aan ondernemers en dorpsgenoten kennen. Een aanrader!

  • Persoonlijk

    Als je vriend wordt van ons netwerk heten we je persoonlijk welkom en vertellen we je uitgebreid over de voordelen en onze jaarlijkse activiteiten. Daarna zien we je graag op een aanstaande informele bijeenkomst waarbij je een groot deel van onze vrienden persoonlijk leert kennen.

  • Laagdrempelig

    Bij ons geen snelle deals, maatpakken of hoge instapprijzen. Voor 125 euro per jaar ben je vriend en krijg je een mooie mix aan activiteiten voorgeschoteld. Je hoeft ook niet via iemand aangedragen te worden. Wil je het verhaal eerst eens persoonlijk horen? Neem dan contact op met één van onze bestuursleden.

Van, voor en door zelfstandige ondernemers

Soest Netwerkt is een netwerk van, voor en door zelfstandige ondernemers in Soest en directe omgeving. We organiseren maandelijks leerzame en gezellige activiteiten met als doel om de onderlinge samenwerking en kennisuitwisseling tussen lokale ondernemers te versterken.

Ontdek ons netwerk en kom eens persoonlijk kennismaken tijdens een van onze activiteiten. Je bent van harte welkom!

70+Ingeschreven
leden

10Evenementen
per jaar

2+Bedrijfsbezoeken
per jaar