Ondernemers helpen ondernemers: Heb je een hulpvraag, bied je hulp aan of wil je jouw initiatief onder de aandacht brengen? soestvoorsoest.nl
Schuurman HR Advies

Jan Schuurman

Specialist Functiewaardering & Belonen | Helpt bij het ontwikkelen van een agile functieloongebouw | Ervaren en gedreven HR professional.

Vanuit mijn eigen adviespraktijk adviseer ik organisaties op het gebied van functiewaardering en beloning. Over een periode van meer dan 25 jaar heb ik adviesopdrachten uitgevoerd voor zowel grote organisaties als kleine organisaties, binnen o.a. de financiële dienstverlening, de ICT-sector, retail-bedrijven en de zorgsector.

Als projectleider was ik verantwoordelijk voor de ontwikkeling en invoering van nieuwe functiehuizen, functiewaarderingssystemen en beloningsstructuren. Daarnaast word ik, als onafhankelijke deskundige, regelmatig geraadpleegd bij bezwaarprocedures en discussies omtrent functiewaardering en beloning. Met name bij reorganisaties en veranderingstrajecten.

Doorlopend volg ik de meest recente beloningstrends en in de loop der jaren heb ik een omvangrijke hoeveelheid salarisgegevens verzameld. Deze informatie heb ik verwerkt in een eigen beloningsdatabase waarmee ik mijn klanten (veelal ondernemers of HR managers) help een marktconforme beloning te vinden voor de functies binnen hun organisatie. Dit helpt hen om binnen de huidige krappe arbeidsmarkt de juiste medewerkers voor het bedrijf te interesseren en geïnteresseerd te houden.

Jan Schuurman
Schuurman HR Advies

Jan Schuurman

Specialist Functiewaardering & Belonen | Helpt bij het ontwikkelen van een agile functieloongebouw | Ervaren en gedreven HR professional.

Meer vrienden van Soest Netwerkt

Eric Bonhof - Get Work Baarn BV
Get Work Baarn BV

Eric Bonhof

Regiomanager Door jarenlange ervaring, passie voor mijn vak en oprechte interesse in kandidaten en opdrachtgevers, weet ik de juiste personen te vinden voor …

Paul Arts - Arts Consult
Arts Consult

Paul Arts

Taalpurist pur sang Redactionele alleseter Thuis in zowel short als long copy Dienstverlenende instelling Kan prima functioneren als solist én als …

Sjaak de Vries - ETB Binnen en Buiten BV
ETB Binnen en Buiten BV

Sjaak de Vries

Hier komt binnenkort iets over mijzelf en mijn bedrijf te staan.

Word ook vriend van Soest Netwerkt en geniet van de voordelen

Meer informatie
  • Lokaal

    Soest en directe omgeving. Zo lokaal is onze schaal. Ondernemers uit dezelfde omgeving die elkaar inspireren. Een ‘avondje Soest Netwerkt’ leert je al snel de grote diversiteit aan ondernemers en dorpsgenoten kennen. Een aanrader!

  • Persoonlijk

    Als je vriend wordt van ons netwerk heten we je persoonlijk welkom en vertellen we je uitgebreid over de voordelen en onze jaarlijkse activiteiten. Daarna zien we je graag op een aanstaande informele bijeenkomst waarbij je een groot deel van onze vrienden persoonlijk leert kennen.

  • Laagdrempelig

    Bij ons geen snelle deals, maatpakken of hoge instapprijzen. Voor 125 euro per jaar ben je vriend en krijg je een mooie mix aan activiteiten voorgeschoteld. Je hoeft ook niet via iemand aangedragen te worden. Wil je het verhaal eerst eens persoonlijk horen? Neem dan contact op met één van onze bestuursleden.

Van, voor en door zelfstandige ondernemers

Soest Netwerkt is een netwerk van, voor en door zelfstandige ondernemers in Soest en directe omgeving. We organiseren maandelijks leerzame en gezellige activiteiten met als doel om de onderlinge samenwerking en kennisuitwisseling tussen lokale ondernemers te versterken.

Ontdek ons netwerk en kom eens persoonlijk kennismaken tijdens een van onze activiteiten. Je bent van harte welkom!

70+Ingeschreven
leden

10Evenementen
per jaar

2+Bedrijfsbezoeken
per jaar