Yvonne Diender in the spotlight


Soest Netwerkt Spotlight

Yvonne Diender
In 1962 ben ik geboren in Haarlem, heel chique in Villa Uyt den Bosch– een geboortekliniek – en opgegroeid in IJmuiden. In 1985 ben ik naar Amersfoort verhuisd en in 1994 naar Soest.

Loopbaan
Mijn eerste baan was bij de Nutsspaarbank in Haarlem, als baliekluiver (klantenservice op een klein kantoor) later als medewerker PR/Reclame bij dezelfde bank. In 1985 werd ik Marketing Promotie medewerker bij Bührmann Ubbens Papier in Zutphen.

Ommezwaai
In 1989 verongelukte mijn levenspartner. Toen heb ik de ommezwaai gemaakt naar het koken voor anderen. Ik werd gastvrouw in een crisisopvanghuis voor vastgelopen jongeren. Via de bedrijfscatering waar ik jaren in heb gewerkt en het geven van kooklessen aan 55+ heren ben ik in 2006 begonnen met Happa’s & Tappa’s. Die naam heb ik zelf bedacht. De naam kwam plotseling op, bekte lekker en is niet meer weggegaan.

Jubileum?
Bij het 10 jaar bestaan van Happa’s & Tappa’s had ik een jubileum kunnen vieren…. Het is niet in mijn hoofd opgekomen om dat te doen. De tijd vliegt! Misschien in 2021 dan besta ik 15 jaar. Gelukkig heb ik dan nog twee jaar om me af te vragen wie mijn feestje moet gaan cateren….

Mond tot mond
Ik ben blij dat ik in de loop van de jaren veel vaste klanten heb gekregen. Soms bekruipt me het gevoel dat ik weer meer acquisitie moet plegen. Al is het maar voor de toekomst. Maar ik heb daar gewoon niet meer zoveel zin in. Ik heb in het begin heel veel dingen aangepakt om mijn bedrijf te laten zien. Nu moet ik het hebben van mond tot mondreclame.

Naast Happa’s & Tappa’s heb ik als grote hobby: zingen!

  • Ik zing bij “De Bietelettes”, waar we liedjes van de Beatles en hun tijdgenoten hebben hertaald en in een theatraal jasje ten gehore brengen met begeleiding van gitaar en contrabas.
  • Ik zing bij “De Dames van Stand”. Met deze 9 vrouws-formatie brengen we muziektheater in de sfeer van de jaren ‘50. Met programma’s als: “De Tupperwareparty” en “De dames gaan op Rijnreis”.
  • De combinatie: “De Dinner Diva’s” Een 4 gangen diner, vol zang, gekkigheid en muziek. Mijn chique(?) vriendinnen helpen mij, de kok, door de avond heen. En verzorgen de gasten, zodat alles op rolletjes loopt, nou ja of dat helemaal lukt??? Gelukkig speelt Carla de hele avond lekkere deuntjes op haar accordeon. De avond is daardoor sowieso geslaagd.

Vakantieplannen
Mijn ideale manier van reizen is met de fiets. Niets vind ik zo heerlijk als de fietstassen vullen met schone kleding en van plek naar plek fietsen. De laatste keer dat we dat deden was in Ost Friesland Duitsland. Mooie stedenreizen of ‘lekker eten reizen’ maken we ook. Dat is ook heerlijk. Zo ben ik laatst met mijn dochter naar de Elzas geweest om wijn te proeven. En gaan we in april/mei naar Rome. En altijd gaan de fietsen mee.

Als ik later oud ben, dan …….
gaan we met een camper (eerst Staatsloterijtje winnen) en de fietsen mee op een roadtrip door Europa.

Concluderend ben ik een tevreden mens met mijn meer dan fijne partner, geweldige kinderen, leuke vrienden en leuke hobby’s. Wat is het leven toch mooi!

 

 

 

 

Deel dit bericht

Bekijk meer nieuws

Actueel

Sfeerimpressie: Deeleconomie, van bezit naar gebruik

Van auto tot opslagruimte Delen = vermenigvuldigen Van klusspullen en spellen tot maaltijden, auto’s en vakantiehuizen. De…

Spotlight vriend

In the spotlight: Wim Turksma

Wim Turksma, interim manager IT en Agile, (team)coach, trainer en docent 1. Waar kom je vandaan? ‘Ik…

Spotlight vriend

In the spotlight: Dennis Neele

Dennis Neele: OneBreath business Waar kom je vandaan? ‘Ik kom uit Breukelen en woon sinds kort in…

Word ook vriend van Soest Netwerkt en geniet van de voordelen

Meer informatie
  • Lokaal

    Soest en directe omgeving. Zo lokaal is onze schaal. Ondernemers uit dezelfde omgeving die elkaar inspireren. Een ‘avondje SoestNetwerkt’ leert je al snel de grote diversiteit aan ondernemers en dorpsgenoten kennen. Een aanrader!

  • Persoonlijk

    Als je vriend wordt van ons netwerk heten we je persoonlijk welkom en vertellen we je uitgebreid over de voordelen en onze jaarlijkse activiteiten. Daarna zien we je graag op een aanstaande informele bijeenkomst waarbij je een groot deel van onze vrienden persoonlijk leert kennen.

  • Laagdrempelig

    Bij ons geen snelle deals, maatpakken of hoge instapprijzen. Voor 125 euro per jaar ben je vriend en krijg je een mooie mix aan activiteiten voorgeschoteld. Je hoeft ook niet via iemand aangedragen te worden. Wil je het verhaal eerst eens persoonlijk horen? Neem dan contact op met één van onze bestuursleden.

Van, voor en door zelfstandige ondernemers

SoestNetwerkt is een netwerk van, voor en door zelfstandige ondernemers in Soest en directe omgeving. We organiseren maandelijks leerzame en gezellige activiteiten met als doel om de onderlinge samenwerking en kennisuitwisseling tussen lokale ondernemers te versterken.

Ontdek ons netwerk en kom eens persoonlijk kennismaken tijdens een van onze activiteiten. Je bent van harte welkom!

40+Ingeschreven
leden

10Evenementen
per jaar

2+Bedrijfsbezoeken
per jaar