In the spotlight: Mark Kronenburcht


Mark Kronenburcht, gedragstrainer
Brengt teams en organisaties in beweging

Waar kom je vandaan?
‘Als geboren Amsterdammer heb ik na enige omzwervingen door Nederland sinds 2017 mijn thuis gevonden in Soest, waar ik samenwoon en ben getrouwd met mijn vrouw.’

Wanneer ben je voor jezelf begonnen, en waarom?
‘Ik ben nu al 3 jaar werkzaam als zelfstandig gedragstrainer, waarbij ik teams en organisaties train om effectiever samen te werken. Mijn trainingen variëren van het aanspreken op gedrag tot leiderschapstrajecten. Ik beschik over verschillende tools die de transformatie van het team of de organisatie ondersteunen.’

Wat is volgens jou het geheim achter effectief samenwerken?
‘Niet verder vertellen, maar dat begint bij de juiste persoon de juiste plek te laten innemen. Ook belangrijk is elkaar op een constructieve manier aan te spreken op werkend of niet helpend gedrag. Hoe je dat het beste kunt doen, dat is bij elk team weer anders.’

Wat heb je hiervoor gedaan?
‘Voorheen werkte ik 30 jaar in de bouwsector als (project)manager bij verschillende organisaties.’

Tegen welke uitdagingen loop je aan als zelfstandige?
‘Mijn grootste uitdaging na mijn carrièreswitch is het opbouwen van het juiste netwerk. Daarom ben ik lid geworden van SoestNetwerkt, waar ik gelijkgestemden ontmoet en we elkaar op verschillende manieren kunnen helpen.’

Wat doe je naast je werk?
‘Als ik niet aan het werk ben, ben ik vaak wandelend te vinden in en rondom Soest, uiteraard in een korte broek. Ik ga er vaak op uit met mijn hond en maak regelmatig langere wandelingen met mijn vrouw.’

Wat is je levensmotto?
’Zonder jezelf zal er nooit een samen zijn!’

mark@metadux.nl

Deel dit bericht

Bekijk meer nieuws

Spotlight vriend

José Muis in the spotlight

In the spotlight: José Muis A&O psycholoog, vertrouwenspersoon en bedrijfsmaatschappelijk werker bij H&M advies en Emergenz Waar…

Spotlight vriend

In the spotlight: Mark Helmink

Mark Helmink: Essentieplein       Waar kom je vandaan? ‘Ik ben geboren en getogen in Drempt,…

Evenement

Sfeerimpressie: Hoe manage je een crisis

Op missie: hoe manage je een crisis? Structuur aanbrengen in de chaos. Dat is het geheim achter…

Evenement

Sfeerimpressie: Op stap met de schaapsherders

Vrijdag 1 september 2023 Op stap met de schaapsherders Geruisloos en soepel, als een geoliede machine. Zo…

Word ook vriend van Soest Netwerkt en geniet van de voordelen

Meer informatie
  • Lokaal

    Soest en directe omgeving. Zo lokaal is onze schaal. Ondernemers uit dezelfde omgeving die elkaar inspireren. Een ‘avondje SoestNetwerkt’ leert je al snel de grote diversiteit aan ondernemers en dorpsgenoten kennen. Een aanrader!

  • Persoonlijk

    Als je vriend wordt van ons netwerk heten we je persoonlijk welkom en vertellen we je uitgebreid over de voordelen en onze jaarlijkse activiteiten. Daarna zien we je graag op een aanstaande informele bijeenkomst waarbij je een groot deel van onze vrienden persoonlijk leert kennen.

  • Laagdrempelig

    Bij ons geen snelle deals, maatpakken of hoge instapprijzen. Voor 125 euro per jaar ben je vriend en krijg je een mooie mix aan activiteiten voorgeschoteld. Je hoeft ook niet via iemand aangedragen te worden. Wil je het verhaal eerst eens persoonlijk horen? Neem dan contact op met één van onze bestuursleden.

Van, voor en door zelfstandige ondernemers

SoestNetwerkt is een netwerk van, voor en door zelfstandige ondernemers in Soest en directe omgeving. We organiseren maandelijks leerzame en gezellige activiteiten met als doel om de onderlinge samenwerking en kennisuitwisseling tussen lokale ondernemers te versterken.

Ontdek ons netwerk en kom eens persoonlijk kennismaken tijdens een van onze activiteiten. Je bent van harte welkom!

40+Ingeschreven
leden

10Evenementen
per jaar

2+Bedrijfsbezoeken
per jaar