Sfeerimpressie: bezoek aan Valk Architecten op 31 mei 2023


Wel eens van een ‘ezelsrug’ gehoord?

Wat hebben een ezelsrug, een dag en een caisson met elkaar gemeen? Het zijn allemaal termen die gebruikt worden in de bouw. Ze kwamen voorbij tijdens het bezoek van SoestNetwerkt aan Valk Architecten op 31 mei 2023, met een uitdagende quiz en een wervelende presentatie van een ondernemende architect.

Wat is een ezelsrug? Geen idee! Zo kwamen nog een aantal verrassende bouwtermen naar voren in de quiz die architect Arjan Valk voor de deelnemers had opgezet. Met een ‘petje op’ als het antwoord ‘ja’ was en een ‘petje af’ voor een ontkennend antwoord, kregen ze – verdeeld over twee teams – een aantal lastige vragen voorgeschoteld. De vragen testten hun kennis van wat er zich zoal op de bouwplaats afspeelt. Elke deelnemer kreeg een ludieke, kanariegele Valk-pet om zijn antwoorden kenbaar te maken.

Bouwen en verbouwen

Het kantoor van Arjan Valk, gevestigd in zijn nieuwe kantoorpand aan het Kerkplein, bestaat al meer dan 50 jaar. Arjan had samen met zijn partner Petra een gastvrije en gezellige ontvangst voorbereid met voor iedereen meer dan voldoende hapjes en drankjes. Na de quiz, die glansrijk werd gewonnen door Team 2, liet Arjan zien wat hem beweegt in zijn werk en hoe hij in overleg met zijn klanten een bouw of verbouwing tot uitvoering brengt. Het originele karakter van een pand behouden en ervoor zorgen dat een bouwwerk pas in zijn omgeving: dat blijven voor Arjan de leukste uitdagingen in zijn vak. Getuige de foto’s van de projecten die de revue passeerden is hij daarin goed geslaagd.

Kortom, een plezierige avond, helemaal in de stijl van SoestNetwerkt. Met aandacht voor persoonlijke ontwikkeling, netwerken, en een hoge fun-factor. We hebben niet alleen veel gelachen, maar ook veel geleerd. Dank aan Valk Architecten!

Volgende bijeenkomst: BBQ met optreden van de Bietelettes

De volgende bijeenkomst van SoestNetwerkt staat gepland op donderdag 29 juni 2023.
We houden dan onze jaarlijkse barbecue. Vanwege ons tienjarig jubileum, steken we het evenement deze keer in een extra feestelijk jasje, met een optreden van de Bietelettes. Dit damestrio staat bekend om haar eigenwijze tekstimprovisaties op muziek van The Beatles. Meld je snel hier aan.

Deel dit bericht

Bekijk meer nieuws

Spotlight vriend

José Muis in the spotlight

In the spotlight: José Muis A&O psycholoog, vertrouwenspersoon en bedrijfsmaatschappelijk werker bij H&M advies en Emergenz Waar…

Spotlight vriend

In the spotlight: Mark Helmink

Mark Helmink: Essentieplein       Waar kom je vandaan? ‘Ik ben geboren en getogen in Drempt,…

Evenement

Sfeerimpressie: Hoe manage je een crisis

Op missie: hoe manage je een crisis? Structuur aanbrengen in de chaos. Dat is het geheim achter…

Evenement

Sfeerimpressie: Op stap met de schaapsherders

Vrijdag 1 september 2023 Op stap met de schaapsherders Geruisloos en soepel, als een geoliede machine. Zo…

Word ook vriend van Soest Netwerkt en geniet van de voordelen

Meer informatie
  • Lokaal

    Soest en directe omgeving. Zo lokaal is onze schaal. Ondernemers uit dezelfde omgeving die elkaar inspireren. Een ‘avondje SoestNetwerkt’ leert je al snel de grote diversiteit aan ondernemers en dorpsgenoten kennen. Een aanrader!

  • Persoonlijk

    Als je vriend wordt van ons netwerk heten we je persoonlijk welkom en vertellen we je uitgebreid over de voordelen en onze jaarlijkse activiteiten. Daarna zien we je graag op een aanstaande informele bijeenkomst waarbij je een groot deel van onze vrienden persoonlijk leert kennen.

  • Laagdrempelig

    Bij ons geen snelle deals, maatpakken of hoge instapprijzen. Voor 125 euro per jaar ben je vriend en krijg je een mooie mix aan activiteiten voorgeschoteld. Je hoeft ook niet via iemand aangedragen te worden. Wil je het verhaal eerst eens persoonlijk horen? Neem dan contact op met één van onze bestuursleden.

Van, voor en door zelfstandige ondernemers

SoestNetwerkt is een netwerk van, voor en door zelfstandige ondernemers in Soest en directe omgeving. We organiseren maandelijks leerzame en gezellige activiteiten met als doel om de onderlinge samenwerking en kennisuitwisseling tussen lokale ondernemers te versterken.

Ontdek ons netwerk en kom eens persoonlijk kennismaken tijdens een van onze activiteiten. Je bent van harte welkom!

40+Ingeschreven
leden

10Evenementen
per jaar

2+Bedrijfsbezoeken
per jaar