Sfeerimpressie: Zomer-BBQ met de Bietelettes


Zomerbarbecue 29 juni 2023
SoestNetwerkt viert feest

Lekkers van de grill, goede gesprekken en een swingend en hilarisch muzikaal optreden van de Bietelettes. Het was een feestje, de jaarlijkse zomerbarbecue van SoestNetwerkt – deze keer in het teken van het tienjarig jubileum van de netwerkclub in 2023. Bekijk snel de foto’s, gemaakt door fotografe Ilona van Egdom.

De Bietelettes

‘Waar maak jij je nou druk om’. Zo heette het programma dat de Bietelettes, Petra van Rootselaar, Yvonne Diender en Yvonne Hamaker, op 29 juni presenteerden. Een pittig, grappig en soms hilarisch muzikaal optreden over de voor- en nadelen van niet meer piepjong zijn. Vilein, zoals vriendinnen onderling kunnen zijn, maar altijd bereid elkaar te steunen tijdens slechte momenten. Met nummers van The Beatles en hun tijdgenoten, met eigen Nederlandstalige teksten. https://www.facebook.com/Bietelettes/?locale=nl_NL

Foto’s bekijken

Bekijk hier de foto’s van de Zomerbarbecue 2023, gemaakt door fotografe Ilona van Egdom.

Agenda 2023

Benieuwd welke evenementen SoestNetwerkt nog meer op het programma heeft voor 2023? Klik hier.

Deel dit bericht

Bekijk meer nieuws

Spotlight vriend

José Muis in the spotlight

In the spotlight: José Muis A&O psycholoog, vertrouwenspersoon en bedrijfsmaatschappelijk werker bij H&M advies en Emergenz Waar…

Spotlight vriend

In the spotlight: Mark Helmink

Mark Helmink: Essentieplein       Waar kom je vandaan? ‘Ik ben geboren en getogen in Drempt,…

Evenement

Sfeerimpressie: Hoe manage je een crisis

Op missie: hoe manage je een crisis? Structuur aanbrengen in de chaos. Dat is het geheim achter…

Evenement

Sfeerimpressie: Op stap met de schaapsherders

Vrijdag 1 september 2023 Op stap met de schaapsherders Geruisloos en soepel, als een geoliede machine. Zo…

Word ook vriend van Soest Netwerkt en geniet van de voordelen

Meer informatie
  • Lokaal

    Soest en directe omgeving. Zo lokaal is onze schaal. Ondernemers uit dezelfde omgeving die elkaar inspireren. Een ‘avondje SoestNetwerkt’ leert je al snel de grote diversiteit aan ondernemers en dorpsgenoten kennen. Een aanrader!

  • Persoonlijk

    Als je vriend wordt van ons netwerk heten we je persoonlijk welkom en vertellen we je uitgebreid over de voordelen en onze jaarlijkse activiteiten. Daarna zien we je graag op een aanstaande informele bijeenkomst waarbij je een groot deel van onze vrienden persoonlijk leert kennen.

  • Laagdrempelig

    Bij ons geen snelle deals, maatpakken of hoge instapprijzen. Voor 125 euro per jaar ben je vriend en krijg je een mooie mix aan activiteiten voorgeschoteld. Je hoeft ook niet via iemand aangedragen te worden. Wil je het verhaal eerst eens persoonlijk horen? Neem dan contact op met één van onze bestuursleden.

Van, voor en door zelfstandige ondernemers

SoestNetwerkt is een netwerk van, voor en door zelfstandige ondernemers in Soest en directe omgeving. We organiseren maandelijks leerzame en gezellige activiteiten met als doel om de onderlinge samenwerking en kennisuitwisseling tussen lokale ondernemers te versterken.

Ontdek ons netwerk en kom eens persoonlijk kennismaken tijdens een van onze activiteiten. Je bent van harte welkom!

40+Ingeschreven
leden

10Evenementen
per jaar

2+Bedrijfsbezoeken
per jaar