In the spotlight: Armanda van der Veen


Bokscoach en eigenaar Sport4Balance

1.Waar kom je vandaan?
‘Ik ben opgeroeid in Assen, heb vier jaar in Heerenveen gewoond en een jaar op Bonaire. Van daaruit ben ik naar Lelystad en Utrecht gegaan, en nu woon ik alweer sinds 2006 met mijn gezin in Soest. Sinds 2017 werk ik hier ook.’

2. Wanneer ben je voor jezelf begonnen, en waarom?
‘In 2017 ben ik voor mezelf begonnen met het bedrijf Sport4Balance. Ik ben mijn hart gaan volgen en wilde mensen in beweging krijgen, zowel letterlijk al figuurlijk. Sport4balans is uitgegroeid tot een veelzijdig bedrijf waar ik enorm veel energie van krijg.’

3. Vertel eens iets meer over je bedrijf ? 
‘Ik geef Boksworkshops voor bedrijven en Bokscoaching aan kinderen en volwassenen.

Tijdens de Boksworkshop gebruiken we het boksen als metafoor voor situaties op de werkvloer. Je gaat aan de slag met de basis van boksen, om elkaar op een ander niveau te leren kennen. Daarbij kunnen vragen aan bod komen als ‘Hoe leer je om grenzen aan te geven’, ‘Hoe ga je individueel en als team met veranderingen’ en ‘Met wie kan je goed samenwerken?’
Het doel van Bokscoaching is om je te helpen emoties te uiten, stress te verminderen en zelfvertrouwen op te bouwen. Met fysieke beweging leer je je lichaam beter kennen én versterk je de verbinding tussen lichaam en geest. Dit kan bijdragen aan het verminderen van angst, depressie en andere psychische klachten die bijvoorbeeld ontstaan zijn door pesten, relatieproblemen of burn-out.
Mijn ambitie is om zoveel mogelijk mensen te helpen en te coachen, zodat ze beter met hun emoties begrijpen en er mee om kunnen gaan.’

4. Waar liggen de grootste uitdagingen in je werk? Hoe ga je hiermee om?
‘Mijn grootste uitdaging is om meer mensen kennis te laten maken met het boksen als metafoor.

Boksen zoals ik het aanbied is zeker niet eng of gevaarlijk. Jong en oud kan meedoen. en je ontdekt zelf hoe leuk het kan zijn. Het gaat niet om het fysieke, maar om wat het fysieke losmaakt. We boksen met elkaar en niet tegen elkaar!’

5. Wat doe je naast je werk?
‘Naast mijn werk ga ik graag op reis met mijn gezin. Ook vind ik veel sporten leuk om te doen. Daarnaast houd ik van lekker eten met een goed glas wijn.’

6. Waarom ben je lid geworden van SoestNetwerkt?
‘Hoe leuk is het om met andere ondernemers in contact te komen? Wie zijn de andere leden? Waarom doen ze wat ze doen? Ik vind het ook leuk om nieuwe contacten op te doen, met hen te sparren over ons werk en waar we tegen aanlopen, elkaar kunnen helpen en elkaar kunnen versterken. En dan juist in Soest, waar ik woon en waar ik mijn bedrijf heb. Ik denk dat het me gaat helpen meer bekendheid te krijgen als bokscoach en dat het ervoor zorgt dat meer mensen weten waar ik voor sta.’

7. Welke boodschap, advies of oproep heb je eventueel voor andere vrienden van SoestNetwerkt?
‘Ik kijk er naar uit jullie te ontmoeten en ben benieuwd naar jullie passies.’

Deel dit bericht

Bekijk meer nieuws

Spotlight vriend

In the spotlight: Jort Schulting

Performance Coach Sinds wanneer woon je in Soest? ‘Sinds 2008 woon ik samen met mijn vrouw Tanja…

Spotlight vriend

In the spotlight: Alex Hogeweg

Alex Hogeweg, technisch-juridisch adviseur bij Creavinci 1. Waar kom je vandaan? ‘Ik ben geboren en getogen in…

Geen categorie

Sfeerimpressie: Wandelen over vliegbasis Soesterberg

Wandelen over vliegbasis Soesterberg Ruim honderd bijensoorten. Veldleeuweriken en andere zeldzame vogels en insecten. En verspreid over…

Word ook vriend van Soest Netwerkt en geniet van de voordelen

Meer informatie
  • Lokaal

    Soest en directe omgeving. Zo lokaal is onze schaal. Ondernemers uit dezelfde omgeving die elkaar inspireren. Een ‘avondje SoestNetwerkt’ leert je al snel de grote diversiteit aan ondernemers en dorpsgenoten kennen. Een aanrader!

  • Persoonlijk

    Als je vriend wordt van ons netwerk heten we je persoonlijk welkom en vertellen we je uitgebreid over de voordelen en onze jaarlijkse activiteiten. Daarna zien we je graag op een aanstaande informele bijeenkomst waarbij je een groot deel van onze vrienden persoonlijk leert kennen.

  • Laagdrempelig

    Bij ons geen snelle deals, maatpakken of hoge instapprijzen. Voor 125 euro per jaar ben je vriend en krijg je een mooie mix aan activiteiten voorgeschoteld. Je hoeft ook niet via iemand aangedragen te worden. Wil je het verhaal eerst eens persoonlijk horen? Neem dan contact op met één van onze bestuursleden.

Van, voor en door zelfstandige ondernemers

SoestNetwerkt is een netwerk van, voor en door zelfstandige ondernemers in Soest en directe omgeving. We organiseren maandelijks leerzame en gezellige activiteiten met als doel om de onderlinge samenwerking en kennisuitwisseling tussen lokale ondernemers te versterken.

Ontdek ons netwerk en kom eens persoonlijk kennismaken tijdens een van onze activiteiten. Je bent van harte welkom!

40+Ingeschreven
leden

10Evenementen
per jaar

2+Bedrijfsbezoeken
per jaar