Ilonavanegdom Fotografie

Ilona van Egdom

Fotograaf voor zakelijke en particuliere fotoreportages.

Wil je een mooie reportage van jouw bedrijf voor bv de website of voor brochures? Dan ben je mij aan het juiste adres. Ook voor het maken van particuliere fotoreportages nodig ik je graag uit. Een familieportret, vriendinnenshoot of een foto van je huisdier. Alles kan. Mijn specialiteit is het fotograferen van mensen. Niemand is hetzelfde. Dat maakt iedereen speciaal. Dat gaan we terug zien in jouw reportage.

Het meest optimale uit jouw fotoreportage halen

Ik denk graag met je mee om het meest optimale uit jouw fotoreportage te halen. Foto’s maak ik niet alleen, dat doen we samen. Fotoreportages maken we in mijn fotostudio of op een door jouw gekozen locatie, binnen of buiten.

Ilona van Egdom
Ilonavanegdom Fotografie

Ilona van Egdom

Fotograaf voor zakelijke en particuliere fotoreportages.

Meer vrienden van Soest Netwerkt

Armanda van de Veen - Sport4balance
Sport4balance

Armanda van de Veen

Ik geef Boksworkshops voor bedrijven en Bokscoaching aan kinderen en volwassenen, waarmee ik probeer om mensen te helpen beter met hun emoties om kunnen gaan.

Sandra van Veen - Sandra Ontzorgt
Sandra Ontzorgt

Sandra van Veen

Sandra Ontzorgt, voor mantelzorgondersteuning

Walter Daselaar - Daselaar Schoonmaak & Bedrijfsdiensten
Daselaar Schoonmaak & Bedrijfsdiensten

Walter Daselaar

Hier komt binnenkort iets over mijzelf en mijn bedrijf te staan.

Word ook vriend van Soest Netwerkt en geniet van de voordelen

Meer informatie
  • Lokaal

    Soest en directe omgeving. Zo lokaal is onze schaal. Ondernemers uit dezelfde omgeving die elkaar inspireren. Een ‘avondje SoestNetwerkt’ leert je al snel de grote diversiteit aan ondernemers en dorpsgenoten kennen. Een aanrader!

  • Persoonlijk

    Als je vriend wordt van ons netwerk heten we je persoonlijk welkom en vertellen we je uitgebreid over de voordelen en onze jaarlijkse activiteiten. Daarna zien we je graag op een aanstaande informele bijeenkomst waarbij je een groot deel van onze vrienden persoonlijk leert kennen.

  • Laagdrempelig

    Bij ons geen snelle deals, maatpakken of hoge instapprijzen. Voor 125 euro per jaar ben je vriend en krijg je een mooie mix aan activiteiten voorgeschoteld. Je hoeft ook niet via iemand aangedragen te worden. Wil je het verhaal eerst eens persoonlijk horen? Neem dan contact op met één van onze bestuursleden.

Van, voor en door zelfstandige ondernemers

SoestNetwerkt is een netwerk van, voor en door zelfstandige ondernemers in Soest en directe omgeving. We organiseren maandelijks leerzame en gezellige activiteiten met als doel om de onderlinge samenwerking en kennisuitwisseling tussen lokale ondernemers te versterken.

Ontdek ons netwerk en kom eens persoonlijk kennismaken tijdens een van onze activiteiten. Je bent van harte welkom!

40+Ingeschreven
leden

10Evenementen
per jaar

2+Bedrijfsbezoeken
per jaar