Citrien ProcesConsult

Roald van der Heide

Ik realiseer projectdoelen op het gebied van procesverbetering, pakketkeuze, systeemimplementatie en systeemoptimalisatie.

Een verandering implementeren is geen dagelijks werk voor uw medewerkers.

Ik help bedrijven om hun projectdoelen te realiseren op het gebied van procesverbetering of systeemimplementatie (ERP en TMS). In mijn rol als projectleider richt ik mij zowel op de projectmanagement taken als op de verandermanagement taken. Daarmee ben ik in staat om succesvolle projecten af te leveren, zowel in tijdigheid als in draagvlak. Mijn projecten bevinden zich op het snijvlak van de business en IT.

Ik zie een implementatie als een verandertraject met een grote belasting voor de medewerkers.

➤C=[A*B*D] > X ➪ de verandering (C) is succesvol indien: ‘de frustratie over de huidige situatie (A)’ vermenigvuldigd met ‘de aanlokkelijkheid van de toekomst (B)’ maal de ‘uitvoerbaarheid van de oplossing (D)’ groter is dan de ‘kosten’ van de verandering (X)!

 

Roald van der Heide
Citrien ProcesConsult

Roald van der Heide

Ik realiseer projectdoelen op het gebied van procesverbetering, pakketkeuze, systeemimplementatie en systeemoptimalisatie.

Meer vrienden van Soest Netwerkt

Nanda Levert - Nanda Levert Company
Nanda Levert Company

Nanda Levert

Ondersteuning en begeleiding van ouderen die (min of meer) zelfstandig wonen en ontzorgen van mantelzorgers.

Alice van de Beek - Financielegrip.nl
Financielegrip.nl

Alice van de Beek

Financieel inzicht voor iedereen! Voor vragen over eerder stoppen met werken, samen met pensioen, arbeidsongeschiktheid, pensioen of juist geen pensioen …

Bas de Haas - CCMD
CCMD

Bas de Haas

Interim manager in de rol van Projectleider, coach, trainer, adviseur, General manager, Sales Manager.

Word ook vriend van Soest Netwerkt en geniet van de voordelen

Meer informatie
  • Lokaal

    Soest en directe omgeving. Zo lokaal is onze schaal. Ondernemers uit dezelfde omgeving die elkaar inspireren. Een ‘avondje SoestNetwerkt’ leert je al snel de grote diversiteit aan ondernemers en dorpsgenoten kennen. Een aanrader!

  • Persoonlijk

    Als je vriend wordt van ons netwerk heten we je persoonlijk welkom en vertellen we je uitgebreid over de voordelen en onze jaarlijkse activiteiten. Daarna zien we je graag op een aanstaande informele bijeenkomst waarbij je een groot deel van onze vrienden persoonlijk leert kennen.

  • Laagdrempelig

    Bij ons geen snelle deals, maatpakken of hoge instapprijzen. Voor 125 euro per jaar ben je vriend en krijg je een mooie mix aan activiteiten voorgeschoteld. Je hoeft ook niet via iemand aangedragen te worden. Wil je het verhaal eerst eens persoonlijk horen? Neem dan contact op met één van onze bestuursleden.

Van, voor en door zelfstandige ondernemers

SoestNetwerkt is een netwerk van, voor en door zelfstandige ondernemers in Soest en directe omgeving. We organiseren maandelijks leerzame en gezellige activiteiten met als doel om de onderlinge samenwerking en kennisuitwisseling tussen lokale ondernemers te versterken.

Ontdek ons netwerk en kom eens persoonlijk kennismaken tijdens een van onze activiteiten. Je bent van harte welkom!

40+Ingeschreven
leden

10Evenementen
per jaar

2+Bedrijfsbezoeken
per jaar