Desocialmediatraining.nl

Judith de Pagter

Zakelijke social media trainingen door team van experts in Soest of op maat in company in het hele land.

Als eigenaar van desocialmediatraining.nl faciliteer ik een team van social media experts. Samen geven we een variatie aan social media trainingen voor medewerkers van bedrijven en voor ondernemers. Vaste locatie in Soest voor individuele aanmeldingen. Voor bedrijven geven wij maatwerktrainingen in het hele land.

Zelf ben ik expert in LinkedIn en heb als extra doelgroep: werkzoekenden. Mensen begeleiden van werk naar werk. Dankbaar om te doen! Verder begeleid ik graag kleine ondernemers die zakelijk meer rendement uit LinkedIn willen halen of ik laat mij inhuren door bedrijven voor een energieke LinkedIn training.

Judith de Pagter
Desocialmediatraining.nl

Judith de Pagter

Zakelijke social media trainingen door team van experts in Soest of op maat in company in het hele land.

Meer vrienden van Soest Netwerkt

Roald van der Heide - Citrien ProcesConsult
Citrien ProcesConsult

Roald van der Heide

Ik realiseer projectdoelen op het gebied van procesverbetering, pakketkeuze, systeemimplementatie en systeemoptimalisatie.

Bas Koenderinck - Basiswaarde
Basiswaarde

Bas Koenderinck

Hier komt binnenkort iets over mijzelf en mijn bedrijf te staan.

Wim Turksma - Purple Purpose
Purple Purpose

Wim Turksma

Purple Purpose wil een bijdrage leveren om andere gelukkig, gezond en bekwaam te maken en houden aan de hand van 3 pijlers:1 Coaching, 2 Traningen en …

Word ook vriend van Soest Netwerkt en geniet van de voordelen

Meer informatie
  • Lokaal

    Soest en directe omgeving. Zo lokaal is onze schaal. Ondernemers uit dezelfde omgeving die elkaar inspireren. Een ‘avondje SoestNetwerkt’ leert je al snel de grote diversiteit aan ondernemers en dorpsgenoten kennen. Een aanrader!

  • Persoonlijk

    Als je vriend wordt van ons netwerk heten we je persoonlijk welkom en vertellen we je uitgebreid over de voordelen en onze jaarlijkse activiteiten. Daarna zien we je graag op een aanstaande informele bijeenkomst waarbij je een groot deel van onze vrienden persoonlijk leert kennen.

  • Laagdrempelig

    Bij ons geen snelle deals, maatpakken of hoge instapprijzen. Voor 125 euro per jaar ben je vriend en krijg je een mooie mix aan activiteiten voorgeschoteld. Je hoeft ook niet via iemand aangedragen te worden. Wil je het verhaal eerst eens persoonlijk horen? Neem dan contact op met één van onze bestuursleden.

Van, voor en door zelfstandige ondernemers

SoestNetwerkt is een netwerk van, voor en door zelfstandige ondernemers in Soest en directe omgeving. We organiseren maandelijks leerzame en gezellige activiteiten met als doel om de onderlinge samenwerking en kennisuitwisseling tussen lokale ondernemers te versterken.

Ontdek ons netwerk en kom eens persoonlijk kennismaken tijdens een van onze activiteiten. Je bent van harte welkom!

40+Ingeschreven
leden

10Evenementen
per jaar

2+Bedrijfsbezoeken
per jaar