Jelle Baak in the Spotlight


Soest Netwerkt Spotlight

Jelle Baak

Sinds 1997 ben ik ZP-er, waarvan slechts vijf maanden ZZP-er. Ik ben snel overgegaan op een BV en heb vier collega’s in dienst. Ik werk nog altijd in Den Haag, mijn geboortestad ondanks dat ik alweer 24 jaar in Soest woon. In Den Haag ben ik eigenlijk blijven hangen voor het werk. Ik tref daar mooie klanten en het netwerk. Al was het aansluiten bij een georganiseerd netwerk niet zo’n succes. Vaak vinden activiteiten plaats in de avonduren en wil ik toch thuis in Soest slapen. En dan de volgende ochtend weer vreselijk vroeg op … Dus SoestNetwerkt past mij goed, maar meer als sociaal netwerk. Ik ben medeoprichter en was zeven jaar bestuurslid, en heb door de jaren heen met enthousiasme veel bijeenkomsten bijgewoond.

Jouw jubileum

Ik ben in 2022 maar liefst 25 jaar zelfstandig. Ik ben al ruim 40 jaar werkzaam in de accountancy en dan ook nog eens 30 jaar accountant en 12,5 jaar belastingadviseur.

Camper

Ik heb eigenlijk mijn hele leven gekampeerd. Maar in een tentje is dat ook wel eens …… brrr. Sinds mijn 25wilde ik al een camper hebben, maar deze droom is pas 7 jaar geleden uitgekomen. Ik heb van Noorwegen tot Spanje gereisd. Veel op stap geweest, maar wel altijd in Europa. De camper staat bij mij voor de deur, dus ‘het avontuur’ kan altijd – na een korte voorbereiding – beginnen!

Vrije tijd

Naast het met de camper eropuit gaan, sport ik veel. Wintersport, fietsen, mountainbiken, wandelen, rol-skiën, korfbal en zeilen. Verder hou ik van musea, festivals en concerten bezoeken, en af en toe lees ik een goed boek. Ik houd van geschiedenis. Verder ben ik actief in de politiek voor D66 (ja, dat kan ook een hobby zijn!), al ben ik vooral een verenigingsman. In de verkiezingscampagnes zijn verschillende Vrienden mij al tegen gekomen. Dit jaar ben ik gevraagd om penningmeester te worden van de welzijnsstichting van Soest, Balans. Een inspirerende organisatie met 20 medewerkers en 200 vrijwilligers.

Lievelingseten

Ik kook graag ben dol op asperges met zalm en witte saus.

Als ik later oud ben, dan …

ga ik nog meer reizen. De grootste uitdaging is over land met de camper naar Beijing reizen, in groepsverband. Dat is een reis van 6 tot 9 maanden …. Ook wil ik zo lang mogelijk actief blijven in verenigingen en met sporten. Misschien ga ik nog iets in de politiek doen, ik blijf hoe dan ook maatschappelijk actief.

Wat zouden de Vrienden over jou mogen weten, waar ik niet naar vraag?

Dat ik al 60 jaar ben, maar me nog lang niet oud voel!

 

 

Bekijk het profiel van Jelle Baak

Jelle Baak - BAAK belastingadviseurs & vastgoedaccountants
BAAK belastingadviseurs & vastgoedaccountants

Jelle Baak

Directeur/eigenaar BAAK belastingadviseurs & vastgoedaccountants

Jelle Baak - BAAK belastingadviseurs & vastgoedaccountants
BAAK belastingadviseurs & vastgoedaccountants

Jelle Baak

Deel dit bericht

Bekijk meer nieuws

Bedrijfsbezoek

Connecting with care: bedrijfsbezoek Soest Medical Group

Van Australië tot Alaska: medisch personeel over de hele wereld werkt met de zelfklevende tape van Soest…

Spotlight vriend

Ilona van Egdom in the spotlight

Ik ben een geboren en getogen Soesterse. Ik heb het hier enorm naar mijn zin, en ik hecht…

Spotlight vriend

Lisette de Jong in the spotlight

In 2006 ben ik min of meer per toeval in Soest terechtgekomen. We woonden in een oude…

Word ook vriend van Soest Netwerkt en geniet van de voordelen

Meer informatie
  • Lokaal

    Soest en directe omgeving. Zo lokaal is onze schaal. Ondernemers uit dezelfde omgeving die elkaar inspireren. Een ‘avondje SoestNetwerkt’ leert je al snel de grote diversiteit aan ondernemers en dorpsgenoten kennen. Een aanrader!

  • Persoonlijk

    Als je vriend wordt van ons netwerk heten we je persoonlijk welkom en vertellen we je uitgebreid over de voordelen en onze jaarlijkse activiteiten. Daarna zien we je graag op een aanstaande informele bijeenkomst waarbij je een groot deel van onze vrienden persoonlijk leert kennen.

  • Laagdrempelig

    Bij ons geen snelle deals, maatpakken of hoge instapprijzen. Voor 125 euro per jaar ben je vriend en krijg je een mooie mix aan activiteiten voorgeschoteld. Je hoeft ook niet via iemand aangedragen te worden. Wil je het verhaal eerst eens persoonlijk horen? Neem dan contact op met één van onze bestuursleden.

Van, voor en door zelfstandige ondernemers

SoestNetwerkt is een netwerk van, voor en door zelfstandige ondernemers in Soest en directe omgeving. We organiseren maandelijks leerzame en gezellige activiteiten met als doel om de onderlinge samenwerking en kennisuitwisseling tussen lokale ondernemers te versterken.

Ontdek ons netwerk en kom eens persoonlijk kennismaken tijdens een van onze activiteiten. Je bent van harte welkom!

40+Ingeschreven
leden

10Evenementen
per jaar

2+Bedrijfsbezoeken
per jaar