BAAK belastingadviseurs & vastgoedaccountants

Jelle Baak

Directeur/eigenaar BAAK belastingadviseurs & vastgoedaccountants

BAAK is een belastingadvies- en accountantsorganisatie gespecialiseerd in de vastgoedbranche. BAAK biedt haar cliënten full-service op accountancy en fiscaal gebied.

BAAK richt zich op kleine en middelgrote vastgoedbeleggers, vastgoedbeheerders, aan vastgoed gerelateerde dienstverleners en holding- en managementvennootschappen. Ook vermogensfondsen en stichtingen behoren tot haar cliënten. Deze cliënten zijn MKB of voelen zich tot het MKB behorend, omdat ze een kleine organisatie kennen met korte lijnen en directe betrokkenheid. Ons werkgebied is de gehele Randstad.

Jelle Baak
BAAK belastingadviseurs & vastgoedaccountants

Jelle Baak

Directeur/eigenaar BAAK belastingadviseurs & vastgoedaccountants

Meer vrienden van Soest Netwerkt

Geert Polders - Kroon Legal
Kroon Legal

Geert Polders

Hier komt binnenkort iets over mijzelf en mijn bedrijf te staan.

Ilona van Egdom - Ilonavanegdom Fotografie
Ilonavanegdom Fotografie

Ilona van Egdom

Fotograaf voor zakelijke en particuliere fotoreportages.

Laura Twigt -

Laura Twigt

Jou bewust maken van je lichaam en de signalen die het afgeeft zodat je meer rust ervaart, een betere balans tussen hoofd en lichaam ervaart, en ontdekt waar …

Word ook vriend van Soest Netwerkt en geniet van de voordelen

Meer informatie
  • Lokaal

    Soest en directe omgeving. Zo lokaal is onze schaal. Ondernemers uit dezelfde omgeving die elkaar inspireren. Een ‘avondje SoestNetwerkt’ leert je al snel de grote diversiteit aan ondernemers en dorpsgenoten kennen. Een aanrader!

  • Persoonlijk

    Als je vriend wordt van ons netwerk heten we je persoonlijk welkom en vertellen we je uitgebreid over de voordelen en onze jaarlijkse activiteiten. Daarna zien we je graag op een aanstaande informele bijeenkomst waarbij je een groot deel van onze vrienden persoonlijk leert kennen.

  • Laagdrempelig

    Bij ons geen snelle deals, maatpakken of hoge instapprijzen. Voor 125 euro per jaar ben je vriend en krijg je een mooie mix aan activiteiten voorgeschoteld. Je hoeft ook niet via iemand aangedragen te worden. Wil je het verhaal eerst eens persoonlijk horen? Neem dan contact op met één van onze bestuursleden.

Van, voor en door zelfstandige ondernemers

SoestNetwerkt is een netwerk van, voor en door zelfstandige ondernemers in Soest en directe omgeving. We organiseren maandelijks leerzame en gezellige activiteiten met als doel om de onderlinge samenwerking en kennisuitwisseling tussen lokale ondernemers te versterken.

Ontdek ons netwerk en kom eens persoonlijk kennismaken tijdens een van onze activiteiten. Je bent van harte welkom!

40+Ingeschreven
leden

10Evenementen
per jaar

2+Bedrijfsbezoeken
per jaar