The Travel Company Christi van de Veen

Christi van de Veen

Vakantie... daar wordt toch iedereen blij van?

Het boeken van je vakantie kan tegenwoordig op veel manieren. Op internet staat heel veel informatie. Velen van jullie zien door de bomen het bos niet meer.

Herkenbaar? Dan kun je bij mij terecht voor hulp.

Met The Travelcompany Christi van de Veen bied ik je een mobiel reisbureau. Ik kom naar je toe op een afgesproken tijd, desgewenst ook in het weekend en/of in de avond. Samen bespreken we in een rustige omgeving jouw vakantiewensen. Ik werk samen met vele organisaties en agenten die zijn aangesloten bij het ANVR en SGR.

Op basis van de informatie uit ons gesprek stel ik een mooie vakantie samen die helemaal voldoet aan jouw wensen.

Ik heb veel gereisd en veel ervaring opgedaan in de afgelopen 30 jaar, waardoor ik je kan voorzien van een goed advies.

Kortom: veilig boeken in een fijne omgeving wanneer jou dat uitkomt!

Christi van de Veen
The Travel Company Christi van de Veen

Christi van de Veen

Vakantie... daar wordt toch iedereen blij van?

Meer vrienden van Soest Netwerkt

Sebastiaan Bos - Bos BVA
Bos BVA

Sebastiaan Bos

Hier komt binnenkort iets over mijzelf en mijn bedrijf te staan.

Laura Twigt -

Laura Twigt

Jou bewust maken van je lichaam en de signalen die het afgeeft zodat je meer rust ervaart, een betere balans tussen hoofd en lichaam ervaart, en ontdekt waar …

Bep van Rijn - Bureau V
Bureau V

Bep van Rijn

Adviseren en ondersteunen in het administratieve, financiële en belastingtechnische aspect van de onderneming die de ondernemer (eigenlijk) niet wil uitvoeren.

Word ook vriend van Soest Netwerkt en geniet van de voordelen

Meer informatie
  • Lokaal

    Soest en directe omgeving. Zo lokaal is onze schaal. Ondernemers uit dezelfde omgeving die elkaar inspireren. Een ‘avondje SoestNetwerkt’ leert je al snel de grote diversiteit aan ondernemers en dorpsgenoten kennen. Een aanrader!

  • Persoonlijk

    Als je vriend wordt van ons netwerk heten we je persoonlijk welkom en vertellen we je uitgebreid over de voordelen en onze jaarlijkse activiteiten. Daarna zien we je graag op een aanstaande informele bijeenkomst waarbij je een groot deel van onze vrienden persoonlijk leert kennen.

  • Laagdrempelig

    Bij ons geen snelle deals, maatpakken of hoge instapprijzen. Voor 125 euro per jaar ben je vriend en krijg je een mooie mix aan activiteiten voorgeschoteld. Je hoeft ook niet via iemand aangedragen te worden. Wil je het verhaal eerst eens persoonlijk horen? Neem dan contact op met één van onze bestuursleden.

Van, voor en door zelfstandige ondernemers

SoestNetwerkt is een netwerk van, voor en door zelfstandige ondernemers in Soest en directe omgeving. We organiseren maandelijks leerzame en gezellige activiteiten met als doel om de onderlinge samenwerking en kennisuitwisseling tussen lokale ondernemers te versterken.

Ontdek ons netwerk en kom eens persoonlijk kennismaken tijdens een van onze activiteiten. Je bent van harte welkom!

40+Ingeschreven
leden

10Evenementen
per jaar

2+Bedrijfsbezoeken
per jaar