Ondernemers helpen ondernemers: Heb je een hulpvraag, bied je hulp aan of wil je jouw initiatief onder de aandacht brengen? soestvoorsoest.nl
Van Bourgondiën Accountancy & Advies

Harold van Bourgondiën

Accountant, belastingadviseur, boekhouder voor het mkb en de zzp-er.

We doen wat we beloven en proberen daarin meer te bieden dan de cliënt van ons verwacht!

Van Bourgondiën Accountancy & Advies is een kantoor, waarin hoog opgeleide professionals enthousiast werken voor de financiële belangen van haar cliënten. Deze financiële belangen zijn de fiscale, administratieve en financieringsvragen,  waarvoor een cliënt op alle momenten het leven – zowel zakelijk als privé – staat. Onze ambitie daarbij is: het leveren van de hoogste kwaliteit. Kwaliteit betekent dat de verwachtingen van de cliënt meer dan waar worden gemaakt. Om een hoge, meetbare kwaliteit te kunnen leveren hebben wij onze werkwijze afgestemd op de voorschriften en procedures van de beroepsorganisaties van accountants (NBA) en Registerbelastingadviseurs. Deze twee organisaties staan voor hoogwaardige dienstverlening door de beroepsgroep.

‘De adviseur is een professional die het klantbelang centraal stelt. Een goed advies gaat vaak verder dan belastingbesparing. Hij of zij is onafhankelijk en beschikt over inlevingsvermogen en goede communicatieve vaardigheden. De accountant/belastingadviseur blijft altijd binnen de kaders van de wet- en regelgeving en gedraagt zich naar de eer en waardigheid van het beroep.’

Van Bourgondiën Accountancy & Advies

Harold van Bourgondiën

Accountant, belastingadviseur, boekhouder voor het mkb en de zzp-er.

Meer vrienden van Soest Netwerkt

‘MORAAL DARE2DO’ en ‘ACADEMIE VOOR MEESTERSCHAP’

René Moraal

Interim Leiderschap | Leiderschapsontwikkeling | Teamontwikkeling | Zelforganisatie | Systemisch Werken | Opstellingen

Ruimtevrijmakers Professional Organizer

Frankeline van Nieuwenhuijzen

Als professional organizer ondersteun ik mensen bij het opruimen, ordenen en organiseren van hun administratie, spullen en kasten.

RaekeLinks

Ralph Ekkerink

RaekeLinks = Hands-on communicatie. Ik help je graag op weg met je communicatiestrategie én de uitvoering ervan.

Word ook vriend van Soest Netwerkt en geniet van de voordelen

Meer informatie
  • Lokaal

    Soest en directe omgeving. Zo lokaal is onze schaal. Ondernemers uit dezelfde omgeving die elkaar inspireren. Een ‘avondje Soest Netwerkt’ leert je al snel de grote diversiteit aan ondernemers en dorpsgenoten kennen. Een aanrader!

  • Persoonlijk

    Als je vriend wordt van ons netwerk heten we je persoonlijk welkom en vertellen we je uitgebreid over de voordelen en onze jaarlijkse activiteiten. Daarna zien we je graag op een aanstaande informele bijeenkomst waarbij je een groot deel van onze vrienden persoonlijk leert kennen.

  • Laagdrempelig

    Bij ons geen snelle deals, maatpakken of hoge instapprijzen. Voor 125 euro per jaar ben je vriend en krijg je een mooie mix aan activiteiten voorgeschoteld. Je hoeft ook niet via iemand aangedragen te worden. Wil je het verhaal eerst eens persoonlijk horen? Neem dan contact op met één van onze bestuursleden.

Van, voor en door zelfstandige ondernemers

Soest Netwerkt is een netwerk van, voor en door zelfstandige ondernemers in Soest en directe omgeving. We organiseren maandelijks leerzame en gezellige activiteiten met als doel om de onderlinge samenwerking en kennisuitwisseling tussen lokale ondernemers te versterken.

Ontdek ons netwerk en kom eens persoonlijk kennismaken tijdens een van onze activiteiten. Je bent van harte welkom!

70+Ingeschreven
leden

10Evenementen
per jaar

2+Bedrijfsbezoeken
per jaar