José Muis

A&O psycholoog, bedrijfsmaatschappelijk werk(er), vertrouwenspersoon. Expertise op het gebied van mediation / conflicthantering, loopbaanadvies / outplacement, rouwverwerking, ontwikkelingspsychologie en het enneagram. Verzorgt ook trainingen en workshops.

Ik ben een ervaren A&O psycholoog in coaching, mediation en training in bedrijfsleven, overheidsinstanties en basis-, middelbaar- en hbo-onderwijs. Van volwassenen die werken of ziek gemeld zijn en geholpen willen worden via een kortdurend traject met loopbaanadvies, outplacement, stress- en burn-out begeleiding, conflictbemiddeling en trauma/rouwverwerking.Ik begeleid ook jongeren met gedragsproblemen en verzorg bijlessen op scholen.

Als psycholoog onderzoek ik wat de ander weet en sluit daar in het gesprek op aan. Emoties zitten mensen vaak in de weg waardoor ze op de automatische piloot reageren. Daar hebben we last van als het gaat om emoties die ook geblinddoekte mensen kunnen onderscheiden: woede of boosheid, angst, afschuw en verdriet. Van de positieve emoties dankbaarheid, sympathie, geluk/blijheid en liefde hebben wij doorgaans geen problemen 😉
Liefde en vriendschap houden stand via eerlijke communicatie, respect en aanvaarding. Communicatie wordt vaak belemmerd door schuldgevoel of angst, wat onterechte verdenkingen kan oproepen. Dan kruipt iemand in zijn/haar schulp.

Ik help clienten hiermee op 3 niveaus, indien gewenst:  fysiek, relaties (meestal op het werk) en hartstocht.

Ik werk en leef volgens William Shakespeare’s  ‘Love all, trust a few, do wrong no one’ en van Reinhold Niebuhr: ‘God, grant me the serenity to accept the things I can not change, courage to change the things I can, and wisdom to know the difference.’
José Muis

José Muis

A&O psycholoog, bedrijfsmaatschappelijk werk(er), vertrouwenspersoon. Expertise op het gebied van mediation / conflicthantering, loopbaanadvies / outplacement, rouwverwerking, ontwikkelingspsychologie en het enneagram. Verzorgt ook trainingen en workshops.

Meer vrienden van Soest Netwerkt

Bas de Haas - CCMD
CCMD

Bas de Haas

Interim manager in de rol van Projectleider, coach, trainer, adviseur, General manager, Sales Manager.

Armanda van de Veen - Sport4balance
Sport4balance

Armanda van de Veen

Ik geef Boksworkshops voor bedrijven en Bokscoaching aan kinderen en volwassenen, waarmee ik probeer om mensen te helpen beter met hun emoties om kunnen gaan.

Gerda Spruit - Olie voor je ziel
Olie voor je ziel

Gerda Spruit

Massage en het versterken van je lichaamsbewustwording, waardoor je meer bij jezelf komt. Ook stoelmassage bij bedrijven.

Word ook vriend van Soest Netwerkt en geniet van de voordelen

Meer informatie
  • Lokaal

    Soest en directe omgeving. Zo lokaal is onze schaal. Ondernemers uit dezelfde omgeving die elkaar inspireren. Een ‘avondje SoestNetwerkt’ leert je al snel de grote diversiteit aan ondernemers en dorpsgenoten kennen. Een aanrader!

  • Persoonlijk

    Als je vriend wordt van ons netwerk heten we je persoonlijk welkom en vertellen we je uitgebreid over de voordelen en onze jaarlijkse activiteiten. Daarna zien we je graag op een aanstaande informele bijeenkomst waarbij je een groot deel van onze vrienden persoonlijk leert kennen.

  • Laagdrempelig

    Bij ons geen snelle deals, maatpakken of hoge instapprijzen. Voor 125 euro per jaar ben je vriend en krijg je een mooie mix aan activiteiten voorgeschoteld. Je hoeft ook niet via iemand aangedragen te worden. Wil je het verhaal eerst eens persoonlijk horen? Neem dan contact op met één van onze bestuursleden.

Van, voor en door zelfstandige ondernemers

SoestNetwerkt is een netwerk van, voor en door zelfstandige ondernemers in Soest en directe omgeving. We organiseren maandelijks leerzame en gezellige activiteiten met als doel om de onderlinge samenwerking en kennisuitwisseling tussen lokale ondernemers te versterken.

Ontdek ons netwerk en kom eens persoonlijk kennismaken tijdens een van onze activiteiten. Je bent van harte welkom!

40+Ingeschreven
leden

10Evenementen
per jaar

2+Bedrijfsbezoeken
per jaar