Ondernemers helpen ondernemers: Heb je een hulpvraag, bied je hulp aan of wil je jouw initiatief onder de aandacht brengen? soestvoorsoest.nl
Nieuwe Pixels

Marcel Hekkert

Een internetbureau dat klanten enthousiasmeert en strategisch meedenkt in passende oplossingen.

Het is voor je (nieuwe) bezoekende klant steeds belangrijker om goed te weten wie je bent als bedrijf en waar je voor staat. Een goed en vooral authentiek verhaal is dus belangrijk. Waar ben je anders, uniek of eigen in? Wat zijn je USP’s? Want geen twee bakkers zijn exact hetzelfde. Als een klant het gevoel heeft dat jouw bedrijf of dienst bij hem of haar past, is dat vaak een belangrijke reden om ergens klant te worden of te blijven. Om je klant te raken en te binden zul je dus duidelijk (en authentiek) moeten zijn in wat je bent en voor wie.

Vanuit deze gedachte beginnen we als Nieuwe Pixels het gesprek met onze klant. In gezamelijk overleg kijken we wie je als bedrijf bent en welke doelstelling je voor ogen hebt. We denken samen met je na over communicatie (en strategie) die past bij je bedrijfsvoering.

Door dit samen met onze klant helder te krijgen en de verschillende mogelijkheden door te nemen, merken we dat het belang en de mogelijkheden van online beter gezien worden. Veelal raken klanten enthousiast, zien de mogelijkheden en willen hiermee aan de slag. De website wordt hiermee een onderdeel van de bedrijfsvoering. Precies zoals het zou moeten.

De kracht van een goed verhaal

Onze kracht is om je te helpen het verhaal van je bedrijf, je dienst(en) en/of product zo helder mogelijk naar je klanten te communiceren. Een goed en vooral authentiek verhaal bouwt vertrouwen en verbindt. Wil je eens een keer vrijblijvend komen praten? Neem dan contact met ons op om jouw verhaal te bespreken.

Marcel Hekkert
Nieuwe Pixels

Marcel Hekkert

Een internetbureau dat klanten enthousiasmeert en strategisch meedenkt in passende oplossingen.

Meer vrienden van Soest Netwerkt

Pauline Maring - Competente Organisaties
Competente Organisaties

Pauline Maring

Coaching, procesbegeleiding & training in competentieontwikkeling van management en medewerkers en begeleiding in het oplossen van organisatievraagstukken mbv …

Jan Schuurman - Schuurman HR Advies
Schuurman HR Advies

Jan Schuurman

Specialist Functiewaardering & Belonen | Helpt bij het ontwikkelen van een agile functieloongebouw | Ervaren en gedreven HR professional.

Marc Bannink - Lift2Move
Lift2Move

Marc Bannink

Lift2Move levert, keurt en onderhoudt til- en transferhulpmiddelen voor de zorg die efficiënt, compact en tevens budgetvriendelijk zijn We staan voor …

Word ook vriend van Soest Netwerkt en geniet van de voordelen

Meer informatie
  • Lokaal

    Soest en directe omgeving. Zo lokaal is onze schaal. Ondernemers uit dezelfde omgeving die elkaar inspireren. Een ‘avondje Soest Netwerkt’ leert je al snel de grote diversiteit aan ondernemers en dorpsgenoten kennen. Een aanrader!

  • Persoonlijk

    Als je vriend wordt van ons netwerk heten we je persoonlijk welkom en vertellen we je uitgebreid over de voordelen en onze jaarlijkse activiteiten. Daarna zien we je graag op een aanstaande informele bijeenkomst waarbij je een groot deel van onze vrienden persoonlijk leert kennen.

  • Laagdrempelig

    Bij ons geen snelle deals, maatpakken of hoge instapprijzen. Voor 125 euro per jaar ben je vriend en krijg je een mooie mix aan activiteiten voorgeschoteld. Je hoeft ook niet via iemand aangedragen te worden. Wil je het verhaal eerst eens persoonlijk horen? Neem dan contact op met één van onze bestuursleden.

Van, voor en door zelfstandige ondernemers

Soest Netwerkt is een netwerk van, voor en door zelfstandige ondernemers in Soest en directe omgeving. We organiseren maandelijks leerzame en gezellige activiteiten met als doel om de onderlinge samenwerking en kennisuitwisseling tussen lokale ondernemers te versterken.

Ontdek ons netwerk en kom eens persoonlijk kennismaken tijdens een van onze activiteiten. Je bent van harte welkom!

70+Ingeschreven
leden

10Evenementen
per jaar

2+Bedrijfsbezoeken
per jaar