Lisette de Jong tekst & advies

Lisette de Jong

Voedingskundige, schrijfcoach, wetenschapsjournalist. Teksten over voeding, gezondheid en duurzaamheid. Coauteur: Gezond naar 115, Ons mooie voedselboek.

Plantaardige kaas. Een fabriek die draait op zonne-energie. Karton met vezels uit tomatenplanten. Achter elke duurzame innovatie zit een verhaal. Ik help ondernemers, onderzoekers en technologen dit verhaal te vertellen. Helder, toegankelijk en sprankelend. Zodat innovaties de aandacht krijgen die ze verdienen en snel het hart veroveren van consumenten en bedrijven.

Teksten over voeding, gezondheid en duurzaamheid

Als voedingskundige weet ik wat er speelt in de wereld van voeding, gezondheid en duurzaamheid. Ik ga het gesprek aan met experts, durf kritische vragen te stellen en krijg snel de kernboodschap boven tafel. Het resultaat: heldere en sprankelende verhalen die inhoudelijk kloppen. Gedrukt en online, in Nederlands en Engels. Wel zo gemakkelijk als je zelf geen tijd of zin hebt om teksten te schrijven.

Communicatieadvies

Ik begeleid opdrachtgevers ook bij het neerzetten van het grotere verhaal: een bladformule, mediaplan of complete communicatiestrategie. De teksten die ik schrijf, sluiten hier naadloos bij aan.

Schrijftraining

Voor ondernemers, onderzoekers en technologen die het liefst zelf aan de slag gaan, verzorg ik schrijftraining en ‘coaching on the job’. Op maat, individueel en in groepsverband. Met mijn systematische aanpak en praktische tips gaat zelf schrijven ineens een stuk gemakkelijker.

Netwerk

Ik werk nauw samen met tekstschrijvers, vertalers, vormgevers, fotografen en experts in webdesign en -bouw en social media. Dat is handig als een tekst in meerdere talen moet verschijnen, als je van een artikel meteen een brochure wilt maken, of als er in korte tijd veel geschreven moet worden.

Lisette de Jong
Lisette de Jong tekst & advies

Lisette de Jong

Voedingskundige, schrijfcoach, wetenschapsjournalist. Teksten over voeding, gezondheid en duurzaamheid. Coauteur: Gezond naar 115, Ons mooie voedselboek.

Meer vrienden van Soest Netwerkt

Ron Stam -

Ron Stam

Hier komt binnenkort iets over mijzelf en mijn bedrijf te staan.

Bas Koenderinck - Basiswaarde
Basiswaarde

Bas Koenderinck

Hier komt binnenkort iets over mijzelf en mijn bedrijf te staan.

Mandy Das - Vitendo Casemanagement
Vitendo Casemanagement

Mandy Das

Verzuimbegeleiding voor de zelfstandig ondernemer, zowel individuele dossiers als op interim-basis.

Word ook vriend van Soest Netwerkt en geniet van de voordelen

Meer informatie
  • Lokaal

    Soest en directe omgeving. Zo lokaal is onze schaal. Ondernemers uit dezelfde omgeving die elkaar inspireren. Een ‘avondje SoestNetwerkt’ leert je al snel de grote diversiteit aan ondernemers en dorpsgenoten kennen. Een aanrader!

  • Persoonlijk

    Als je vriend wordt van ons netwerk heten we je persoonlijk welkom en vertellen we je uitgebreid over de voordelen en onze jaarlijkse activiteiten. Daarna zien we je graag op een aanstaande informele bijeenkomst waarbij je een groot deel van onze vrienden persoonlijk leert kennen.

  • Laagdrempelig

    Bij ons geen snelle deals, maatpakken of hoge instapprijzen. Voor 125 euro per jaar ben je vriend en krijg je een mooie mix aan activiteiten voorgeschoteld. Je hoeft ook niet via iemand aangedragen te worden. Wil je het verhaal eerst eens persoonlijk horen? Neem dan contact op met één van onze bestuursleden.

Van, voor en door zelfstandige ondernemers

SoestNetwerkt is een netwerk van, voor en door zelfstandige ondernemers in Soest en directe omgeving. We organiseren maandelijks leerzame en gezellige activiteiten met als doel om de onderlinge samenwerking en kennisuitwisseling tussen lokale ondernemers te versterken.

Ontdek ons netwerk en kom eens persoonlijk kennismaken tijdens een van onze activiteiten. Je bent van harte welkom!

40+Ingeschreven
leden

10Evenementen
per jaar

2+Bedrijfsbezoeken
per jaar